מה זה ישנה עכשיו? (טריגר)

מה זה ישנה עכשיו? (טריגר)

הכל כל כך רע. אני שוב אצפה, ואני אתחרה בתחרות, ואני שוב אגיע מקום אחרון. כמו תמיד. (כן כן, אני מדברת על תחרות אמיתית לא על מטאפורה). התחרתי יום חמישי ברכיבה אמנותית והלך לי חרא וממש הייתי על סף בכי כל היום כי אף אחד לא בא לראות אותי וכל מה שרק יכל להשתבש השתבש... היה לי התקף חרדה מגעיל כמה דקות לפני שעליתי על הסוסה... אוף. ופשוט רציתי לבכות, רק לבכות לא משנה בגלל מה רק לבכות...לא ממש בכיתי בסוף. חתכתי, וגם אתמול וגם היום... ומה זה משנה הרי אחרי הצריבה שעשו לי על החתך ההוא אין סיכוי שאני אלך עם קצר... אוף. וכל כך רציתי. השמנתי חצי קילו ואני מרגישה כל כך פרה... הרזתי שבע וחצי קילו בחודש ומשו ואני יורדת במשקל כל כך לאט שזה הורג אותי... אני מרגישה כזאת פרה כזאת שמנה וענקית. להקיא? לא להקיא? את מה אני אקיא עכשיו? הרי לא אכלתי מספיק כדי להקיא... אוף. כלום לא יעזור, אני אמשיך להיות הכישלון שאני, אני תמיד אהיה הזונה, המסומנת. לילה. פיצ.

פיצי......

את כל כך לא כישלון ולא פרה ולא כלום!!! אני נשבעת לך, אני חושבת שאת אחת האנשים המדהימים בבית!!! בבקשה... רציתי לדבר איתך אז אבל הלכת...

פיצי, המשך (אני מהפלאפון)

אני יכולה לעשות משהו שישמח אותך? רק תגידי... ומה עם חסה? לא גורם לך הרגשה טובה שיש לך אהבה?

זה לא אהבה...

אנחנו סתם ידידות שיש להן הגדרה... אנחנו ממש לא "חברות" כמו שזה צריך להיות... ת'יינקס בובה

D a e d a l u s

New member
אל תהי כל כך רעה לעצמך.

את לא כישלון בשום צורה. אל תחשבי את זה על עצמך. את מי שאת. יש בך המון טוב ואהבה ואיכפתיות. איך את יכולה להיות כישלון בדיוק? עזבי את המשקל. תאמיני לי שאני יודע כמה זה קשה - חצי קילו, 200 גרם... מספיקים כדי להכניס ולהוציא מדכאון. אל תשקלי. פשוט... אל. אנחנו אוהבים אותך. אנחנו פה בשבילך. למה לא באת למפגש?

איך אני לא כישלון?!

אני הכי כישלון שיש! לא באתי למפגש כי התחרות הייתה בדיוק על זה, חוצמזה ממש לא רציתי להיות תקועה שם... לוידעת... איך היה באמת? אני לא יכולה לא להישקל אני פשוט... בע. פרה.... תודה...

כי את לא

ואת ממש לא פרה! אני לא כותבת את זה רק כדי לגרום לך להרגיש טוב יותר... את פשוט לא.

../images/Emo24.gif

את לא כשלון. את בנאדם נפלא!! אל תחשבי שאת כשלון, זה לא מגיע לך... והחולצות הקצרות, אני מבינה, מאד... אבל את עוד תלכי עם חולצות קצרות! את תראי... את גם תצליחי להפסיק לחתוך. אם רק תרצי... והמשקל, עזבי את זה, אל תחשבי על זה כלכך הרבה, זה לא כלכך חשוב. ואל תקיאי... בבקשה ממך. את לא כשלון, בבקשה אל תחשבי על עצמך ככה.

נימאס לי תמיד להתווכח...

אוף... מתי אני אלמד לשתוק )-; (חתכתי FAT על הבטן... מפגרת שכמוני... אוווווווף....)

איך..

איך אני יכולה לעזור לך להעלות את הביטחון העצמי.. ? באמת שאני לא יודעת מה לעשות או להגיד. תרגישי טוב מתוקה.

למעלה