חחחחחח אהבתימה זה ארכיון אביתר ?
שלום לכולם ושנה טובה, אני קורה כל הזמן "ארכיון אביתר". מה הוא הארכיון הזה וכיצד ניתן להיכנס אליו או לראות את התמונות ?
חחחחחח אהבתי![]()
תשובה בזריזות: אביתר רייטר, שכותב בפורום שלנו, מצלם ואוסף תמונות רבות והמון מידע בנושא תח"צ... ארכיון אביתר(אביתר, אתה באמת צריך לעשות מזה עסק...)![]()
אני צריך מחסן ענק ! שימו לב: בקרובחחחחחח אהבתי![]()
תשובה בזריזות: אביתר רייטר, שכותב בפורום שלנו, מצלם ואוסף תמונות רבות והמון מידע בנושא תח"צ... ארכיון אביתר(אביתר, אתה באמת צריך לעשות מזה עסק...)![]()
חשבתי על ללכת ביום שבת-היום ללכת לצאני צריך מחסן ענק ! שימו לב: בקרוב
צילומים המתעדים את עבודות הפיתוח בתחנת סוקולוב - כפ"ס. אתמול סיירתי בתחנה הנבנית ונכנסתי עמוק לתוך האתר. התקדמות הבנייה מהירה ורציפי הכניסה לתחנה כמעט גמורים. את בניין התחנה התחילו כבר להקים לפני חודשיים וסוף-סוף צילמתי את השלט הענק ממרחק מטר. צילום שלטים חשוב כי השלט מרכז את כל האינפורמציה + טלפונים של מקימי התחנה ואם מישהו רוצה לכתוב עבודה על תחנה מסויימת בשלב מאוחר יותר, הרי יש לו כבר את שמות הבונים, טלפונים שלהם וכו" וכך קל יותר להגיע לחומר על התחנה הכולל מפות, תרשימי הקמה וכדומה.
כן, ליד ניצנים אבל גם שם צילמתי ואגחשבתי על ללכת ביום שבת-היום ללכת לצ
לצלם שם אבל אתה כבר עשית את זה אז אני אחכה לתמוונת אני אביא בקרוב תמונות של התחנה הקיימת קיים שלט של הכפלת המסילה איפשהו?
ראיתי את השלט בנתבג לפני כמה זמן והכן, ליד ניצנים אבל גם שם צילמתי ואג
ואגב: יש שלט חדש ענק וכפול ליד כביש מס' 1 , ליד נתב"ג 2010, בו רואים דאבל חוצה גשר מעל כביש 1. צילמתי אותו אתמול.
הבדואים גונבים אותם ומכינים מהםראיתי את השלט בנתבג לפני כמה זמן וה
והתכוונתי להכפלת מסילת הקו ת"א-ראש העין-כפר סבא זה פרוייקט סודי אף אחד לא יודע על קיומו אפילו ברכבת לו עונים לי מה הם עושים עם השלטים אחר כך ? במקום לצלם תבקש לשמור אותם.. חה חה חה![]()
![]()
![]()
שאלה לאביתר מה קרה לקטרהבדואים גונבים אותם ומכינים מהם
גגות למכלאות הצאן שלהם...![]()
ביום 11.05.1975 התהפך 123 לואדישאלה לאביתר מה קרה לקטר
G12-123-בדרך לירושלים-איזה שנה זה קרה?
שאלה נוספת מה קרה לקטר G16-161ביום 11.05.1975 התהפך 123 לואדי
כתוצאה מחבלה במסילה. הקטר הושבת ולא תוקן. אחותו - קטרית מס' 122 היתה עימו. היא התדרדרה לואדי אך לא התהפכה ותוקנה אח"כ בחיפה.
לא. רק היה לו קצר בארונות החשמל -שאלה נוספת מה קרה לקטר G16-161
האם פרצה שרפה בתחנת סגולה?
ממתי יש לקטרים אחיותביום 11.05.1975 התהפך 123 לואדי
כתוצאה מחבלה במסילה. הקטר הושבת ולא תוקן. אחותו - קטרית מס' 122 היתה עימו. היא התדרדרה לואדי אך לא התהפכה ותוקנה אח"כ בחיפה.
באנגלית קטר זה נקבה. חוץ מזה, בכלממתי יש לקטרים אחיות![]()
![]()
או קיי, אהבתיבאנגלית קטר זה נקבה. חוץ מזה, בכל
מאמר מקצועי של מקצועני רכבת בחו"ל, תמיד כותבים: OUR SISTER LOCO NO. 737 וכדומה...
קטרים וקטרותבאנגלית קטר זה נקבה. חוץ מזה, בכל
מאמר מקצועי של מקצועני רכבת בחו"ל, תמיד כותבים: OUR SISTER LOCO NO. 737 וכדומה...
זה לא רק בקטרים וקטרותקטרים וקטרות
באנגלית, אין הבדלה בין זכר לנקבה בכל הנוגע לחפצים, רק אצל אנשים. עם זאת, בבריטניה התפיסה המחשבתית של האנשת קטרים גורסת שהם בעצם ממין נקבה. אני מניח שזה קשור לעובדה שרוב האנשים שהיו קשורים אליהם (מההתחלה ועד היום) הם גברים, בדומה למצב עם מטוסים צבאיים. לעומת זאת, בגרמנית אכן יש הבדלה בין חפצים ממין זכר לאלו ממין נקבה, בדומה למצב בעברית, ושם הקטרים הם במפורש ממין נקבה, ולא ממין זכר כמו אצלנו. מכיוון שאני דוגל בשימוש בעברית נכונה, אני משתדל להתייחס לקטרים כזכרים, אולם קשה להתווכח עם מישהו שמתוך חיבה מתייחס אליהם כאל נקבות (למרות שאני לא כל-כך מבין אותו, בהתחשב בעוצמה הבלתי מרוסנת שרובם מקרינים).
אז ככה: בכל המגזינים המקצועייםקטרים וקטרות
באנגלית, אין הבדלה בין זכר לנקבה בכל הנוגע לחפצים, רק אצל אנשים. עם זאת, בבריטניה התפיסה המחשבתית של האנשת קטרים גורסת שהם בעצם ממין נקבה. אני מניח שזה קשור לעובדה שרוב האנשים שהיו קשורים אליהם (מההתחלה ועד היום) הם גברים, בדומה למצב עם מטוסים צבאיים. לעומת זאת, בגרמנית אכן יש הבדלה בין חפצים ממין זכר לאלו ממין נקבה, בדומה למצב בעברית, ושם הקטרים הם במפורש ממין נקבה, ולא ממין זכר כמו אצלנו. מכיוון שאני דוגל בשימוש בעברית נכונה, אני משתדל להתייחס לקטרים כזכרים, אולם קשה להתווכח עם מישהו שמתוך חיבה מתייחס אליהם כאל נקבות (למרות שאני לא כל-כך מבין אותו, בהתחשב בעוצמה הבלתי מרוסנת שרובם מקרינים).
לד'ר רייטר אני כבר מחכה בכן, ליד ניצנים אבל גם שם צילמתי ואג
ואגב: יש שלט חדש ענק וכפול ליד כביש מס' 1 , ליד נתב"ג 2010, בו רואים דאבל חוצה גשר מעל כביש 1. צילמתי אותו אתמול.
תקרא לי רק EVYA בבקשה !!! ועכשיו:לד'ר רייטר אני כבר מחכה בות![]()
לתמונה של הרכבת העל הגשר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.