מה זה אומר ?

מה זה אומר ?

כל אחד במהלך חייו (אני מניח) נפגע לא אחת מנשמה טובה זו או אחרת... לכולן או לפחות לחלקן סלחנו סליחה אמיתית וכנה ויש שאף שכחנו. אנו ממשיכים לפגוש בהן בכל מני פינות שהחיים שולחים אותנו אליהן ולא חשים כל טינה או כעס. אבל.... (חייב לבוא "אבל") ולא תמיד (אז לא ישר לקפוץ עלי) לגרוש או לגרושה שלנו שמור מקום של כבוד בפינת השנאה הנצחית שלנו. לרוב לא סולחים ולא שוכחים (ואני יודע שמיד יעוטו עלי כל המתוקים שסלחו מזמן והם אוהבים את הגרוש ובלה בלה בלה - לא אליכם אני פונה למרות שלפי דעתי אתם משקרים בעיקר לעצמכם). האם זה אומר שעדיין אוהבים ? מה זה בכלל אומר ????

../images/Emo4.gif

יש קטעים שמתעב אותה יש קטעים שמרחם יש המון קטעים... לא שונא אותה! ולמרות הכול תמיד היא תהיה האמא של הילדים שלי!

Rinattt

New member
< ותמיד יש אבל... >

רשמת שתמיד יש בנו שנאה מסויימת לגרוש\ה שלנו... אומר לך משהו... לחבר לשעבר אפשר לסלוח, לשכוח... כי בעצם לא נשאר לנו שום דבר משותף יחד. הגרוש\ה יש לנו דבר משותף, יש את הילדים!!! שזה לא דבר של מה בכך, זה לא רהיט או תשלום חד פעמי... זה לחנך יחד - ויש חילוקי דיעות... זה קשיים כספיים - של הצד המשמורן או משלם המזונות... זה הסדרי ראיה - שחלקם מקיימים, חלקם לא, חלקם חלקית, חלקם עושים פרנציפ... אתה מבין? אומנם התגרשנו מהם... אבל לא נפטרנו מהם סופית... אז כמו שקורה כשנשואים, רבים, כועסים, לפעמים שונאים, לפעמים סולחים, זה ממשיך לו ככה... רק שזה בנפרד... מרוחק יותר... ומה עם הטיפ היומי?

d a n i e l s 5

New member
הנה לך הטיפ היומי...

ברגע של כעס/שנאה....תזכרי שהוא/היא האבא/אמא של הילדים שלך.... כמו באיפור, המק-אפ....לא מעלים אבל בהחלט מרכך.

נכון לא שוכחת את הרוע...

אך גם לא את הטוב והיום אומנם אני לא דוגמא כי חלפו שנים רבות אך עוד בשנים הראשונות הכנסתי לתוך הכעס מבט נוסף ושאלה דרך אגב אני יזמתי את הגירושים השאלה מה הסיבה לרוע, ולפרינציפים = הבנתי= שזה מפחד, מכאב, מחוסר אונים, אגו, ואי וודאות לעתידו, בכל זאת קרעתי את המשפחה והרחקתי את הילדים ממנו והמבט = החצי הכוס המלאה כשאין כעס איך הוא עם ילדיי וכשהזדקקתי באמת לעזרה הוא היה שם אז נכון לא שוכחים אך יחד יכולים להבין ולקבל

אילנה שלום

עצם העובדה שבחרת לציין (כביכול בהערת אגב) שאת! יזמת את הגירושים... מה זה אומר? שעדין חשובה לך דעתו? שחשוב לך להוכיח שיכלת פעם? הלא כשבאמת לא איכפת מאדם אז אין חשיבות לרגשות כלל!

אוהב לבשל...

ההערה שאני יזמתי את הגירושים היא לא ממקום שאכפת לי מדעתו אלא להעביר איפורמציה לקוראים אך אם היית אומר שמשתמע מכך תחושת האשמה הייתי גם אומרת לך שלא כי הצעד נעשה בהשלמה

לא זו הייתה כוונתי.

ראשית סליחה! אבל בכל זאת תמוהה משהו ההערה שלך אשר אינה קשורה כלל לתוכן הדברים. מסכימה? אם כן... מדוע הייה צורך בה? תבדקי בפנים מדוע הקוראים חשובים לך כל כך שהאינפורמציה הזו חשובה בתוך תוכן שאינו קשור ?

d a n i e l s 5

New member
כתב כאן NDR

"לנסות שלא לזכור במקום לשכוח" (לא זוכרת מאיזה שיר ומי כתב , אבל בהחלט משפט שווה לכאן) וזה אומר...שבאיזהו שלב צריך לדעת להפסיק להתעסק ב"מה היה, וכמה היה רע" צריך להתחיל להתעסק ב"מה יש ואיך ממשיכים הלאה".

הטיפ היומי שלי !

את הזמן לא ניתן לעצור ! הקמטים היחידים שקרם מסוגל למתוח הם הקמטים בשטרות הכסף שאתה משלם עבורו.

הטיפ היומי שלי

כשיש פיפי, לרוץ ולעשות,אסור להתאפק, זה עושה לא טוב בכליות רצה ל.......

הטיפ היומי שלי../images/Emo135.gif

גלידת סורבה משמינה פחות מגלידת שמנת אלופה שיושבת מול המחשב ואוכלת גלידת סורבה בטעם פסיפלורה ישר מהמיכל:)

T i g e r R o n

New member
שונא../images/Emo35.gif - סליחות../images/Emo35.gif

כיפור כבר עבר חביבי תמשיך עם החיים מספיק להתעסק עם העבר

למעלה