מה זאת חברת IRIZAR

מצב
הנושא נעול.

singera

New member
מה זאת חברת IRIZAR

מה זאת חברת IRIZAR
ואיזה חלקים היא בונה באוטובוסים ידית הקרוז קונטרול באוטובוס מה קורה כשמסיטים אותה מעל ומטה (וולוו) ביום חמישי יצא לי לנסוע ב222 לנת-באג והנהג השתמש במע' זאת (נראה כדבר נדיר)

תשובות

מה זאת חברת IRIZAR
ואיזה חלקים היא בונה באוטובוסים ידית הקרוז קונטרול באוטובוס מה קורה כשמסיטים אותה מעל ומטה (וולוו) ביום חמישי יצא לי לנסוע ב222 לנת-באג והנהג השתמש במע' זאת (נראה כדבר נדיר)
תשובות
1. חברת Irizar מייצרת מרכבים לאוטובוסים. הם מרכיבים אוטובוסים על שלדות של חברות כמו מ.א.ן, מרצדס, דאף ועוד... זו למעשה חברה ספרדית, מקבילה לחברות הישראליות "הארגז" ו"מרכבים". 2. אינני יודע על איזה ידית קרוז קונטרול אתה מדבר, אך אני חושב שאתה מדבר על ידית הרטארדר, המיועדת לבלימה האוטובוס (או המשאית). על פעולת הריטארדר היה דיון ארוך ומפורט למדי לפני כשבוע. זה אכן נראה נדיר, משום שבאגד לא מאוד אוהבים להשתמש ברטארדר (לפחות לא בקווים שיוצאים מירושלים, אם נשפוט לפי רמת הדהירה שלהם בירידות מחוץ לעיר ובבלימות ברגע האחרון). מנסיוני, יש נהגים שאוהבים להשתמש בטארדר גם בנסיעות עירוניות, והדבר בטוח בהרבה, ואף מוריד מהבלאי של הבלמים לאורך זמן. אגב, כמה עלתה הנסיעה ב-222? אני זוכר שזה עולה 18.30, הלא כן? (מחיר מופקע לטעמי).

אורי404

New member
קרוז קונטרול.

מה זאת חברת IRIZAR
קרוז קונטרול.
קרוז קונטרול (או בקרת שיוט בעברית) זוהי מערכת ששומרת על אותה מהירות. הנהג מאיץ למהירות, וע"י הפעלת המערכת הרכב נוסע באותה מהירות, ללא שום צורך בדושת הגז.

singera

New member
אני יודע מה זה קרוז קונטרול

קרוז קונטרול.
קרוז קונטרול (או בקרת שיוט בעברית) זוהי מערכת ששומרת על אותה מהירות. הנהג מאיץ למהירות, וע"י הפעלת המערכת הרכב נוסע באותה מהירות, ללא שום צורך בדושת הגז.
אבל לידית ראיתי יש עוד פונקציות. אגב המערכת הנל לוחצת על דוושת הגז כאשר אתם לוחצים על ה+ במערכת המחשב נותן פקודה למשאוות ואקום ליצר עוד וואקום הסבר מפורט ניתן לקבל כאן

shapira meir

New member
היום גם לג'יפ סוזוקי יש כזו מערכת

אבל לידית ראיתי יש עוד פונקציות. אגב המערכת הנל לוחצת על דוושת הגז כאשר אתם לוחצים על ה+ במערכת המחשב נותן פקודה למשאוות ואקום ליצר עוד וואקום הסבר מפורט ניתן לקבל כאן
היום גם לג'יפ סוזוקי יש כזו מערכת

מצב
הנושא נעול.
למעלה