מה זאת אומרת "גורי חתולים מחפשים בית חם?"

• פותח הנושא jokop
  • פורסם בתאריך

jokop

New member
מה זאת אומרת "גורי חתולים מחפשים בית חם?"

אני לא ממש מבין את המשפט "גורי חתולים מחפשים בית חם" אני אסביר : חתולות רבות המליטו בבתים שכנים לי. רק שלשום הבחנתי בחתולה בבית סמוך עם גורים רכים שעוד יונקים ממנה. אני נתתי לה אוכל שלשום ואתמול וגם ידוע לי על שכנה בבניין סמוך שהיא מאכילת חתולי רחוב. אז מה עכשיו ? גורי החתולים האלה הפכו להיות "מחפשי בית חם"? כלומר מחובתי למצוא להם מאמצים?

רוב האנשים שמחפשים בתים בשביל גורים

הם כאלה שהצילו אותם אחרי שהאמא נטשה אותם, מתה או מישהו לקח אותם מהאמא. הם לא חתולי רחוב, אלא חתולי בית שמחפשים בית חדש. יש אנשים שמנסים למצוא בית גם לחתולי החצר שלהם, מתוך הנחה שכך החתולים יהיו יותר בטוחים ויחיו יותר טוב. הבעיה שגורים כאלה הם בד"כ פחדנים וקשה למצוא להם מאמצים. האם חובתך למצוא בית לגורים? אתה לא חייב כלום. גם מה שעשית זה יותר ממה שרוב האנשים עושים. תעשה מה שאתה יכול ומסוגל לעשות.

ויקסי

New member
בתור אחת שמחפשת בתים חמים...

אז לא לא לכל חתול שאני רואה ברחוב אני מחפשת בית להפך אם חתול חי ברחוב עם אמא שלו והיא מטפלת בו אז חוץ מלדאוג להם לאוכל ולעיקור/סירוס עתידיים (כמובן רק במידה שאלו חתולים שחיים בסביבה שלי) אז אני לא מחפשת להם בית. כרגע הגעתי למצב כמעט אידיאלי שבסיסבה הקרובה שלי אין חתולות לא מעוקרות כך שהעונה הזאת לא היו לי המלטות אבל לצערי אני מטפלת במספר רב של גורים שנמצאו נטושים ברחוב ברוב המקרים אנחנו לא יודעים מה קרה לאמא, גור אחד נמצא בפח אשפה, אחר זרוק באמצע הכביש, את האמא של השלישי טרף כלב ושני אחיו לא שרדו ועוד ועוד סיבות... לכן גורים אלו שמימיהם הראשונים ינקו מבקבוק ורגילים לחברת בני אדם (ואצלי גם כלבים) לא יכולים לחזור לרחוב מכיוון שלא ישרדו שם, הם לא יודעים להיזהר ולא יודעים להשיג ולאכול מזון שלא בא מבקבוק או שקית ולכן אני מחפשת להם בתים חמים. אם אתה רוצה לקרוא יותר על הגורים האלו אתה מוזמן להיכנס לקישור של האתר שנמצא בחתימה שלי...

למעלה