מה התכניות שלכם לשבת?

טלטלצ

New member
מה התכניות שלכם לשבת?

אנחנו נוסעים מחר לכנרת לטיול אוהלים מדוגם כולל אוכל מכל טוב, גנרטור ומוסיקה עם DJ צמוד בגדי ים כמובן, הרבה זאטוטים מתוקים והמון המון המון מצב רוח.

m i s h m e s h

New member
דיג'יי צמוד?

אתה צוחק, נכון? נשמע טיול מצויין, תיהנו. אנחנו מתכוננים לנסיעה שלנו לסיני ביום שלישי (אני לא היה פה שבוע כמעט, אבל בטוח תסתדרו
) אז נוסעים ביום שישי לארוחה משפחתית, ככה שיהיה.

טלטלצ

New member
אני לא צוחק בכלל...

חבר שלי תקליטן והוא מביא את כל הציוד שלו כולל תאורה וגנרטור. ואני מוכן בכיף להחליף איתך ולרדת לסיני.

m i s h m e s h

New member
גם הסופ"ש שלך נשמע פצצתי

אני בכל אופן נוסעת בעקבות ההמלצה המעורפלת שלך (חדרים צהובים של אבו משהו ליד מונדיאל). בסוף יהיה טוב. איך לא, סיני...

שמש א

New member
איזה כייף, תהנו בטיול

אנחנו היום בערב אצל ההורים שלו ומחר בצהריים אצל ההורים שלי. סתם, עוד שבת...

עששית

New member
סוף השבוע שלנו

התחלנו אותו בלוויה
של אמא של חבר טוב. היה עצוב. אחר כך כמעט נתקענו עם האוטו בבית הקברות, אז הלכנו להחליף מצבר. בשישי בערב היינו בארוחה משפחתית עם המשפחה של גיא בספגטים בהוד השרון. היה מאוד נחמד לראות את השבט הולך וגדל (לגיא יש שני אח ואחות ושניהם באו עם בן/בת זוג). היום בצהריים הולכים לאסאדו במודיעין ובערב להורים שלי (+ התחייבנו להכין פשטידה).

Scarlett

New member
לנו היה בוקר מעניין

הכנו ארוחת בוקר (מיליון סנדוויצ'ים, בעיקר) לארוחת בוקר לכבוד חתונה של זוג בקהילה היהודית, בבית הכנסת (האיש שלי עושה בשבילם הרבה עבודות - אני באתי לעזור לו). אחר הצהריים אני מקווה שניסע לטיול קטן לעיירה בשם לוקה, להתאוורר קצת מהעבודה ומהלימודים ולנצל את מזג האוויר היפה.

למעלה