מה התכנון שלכם ליום המשפחה

Bavmorda

New member
מה התכנון שלכם ליום המשפחה ../images/Emo35.gif

לי בינתיים אין תכנון, חוצמיזה שחברה שלי מתחתנת... מקימה משפחה
. אני והאקס שלי חשבנו להגדיל ראש ולבלות ביחד עם הילדים (מה גם שלבני יש עוד שבועיים מומולדת) באיזה טיול ג'יפים.
אתמול נפל לי האסימון שלא נראה לי שאוכל לבלות בחברתו... היום התקשרתי אליו לשאול מה התכניות שלו לסופש ואם הוא יצטרף אלינו... הוא נלחץ "לא יודע, כבר עכשיו
אכל עכשיו רק יום שני
" פולני לחוץ
. אחרי שהוא התעשת (תפסתי אותו בנייד בדיוק בשירותים
) הוא אמר שלא נראה לו שנצליח לבלות ביחד... הוא נשמע חושש שכזה, אמרתי לו "אל תדאג, גמני חשבתי על זה ולא נראה לי שזה אפשרי". טוב נו... לא יום המשפחה שזו בעצם לא ממש "משפחה" כבר מה שאנחנו היום, ונחגוג לבד שלושתינו איכשהו. אנחנו לא מעוניינים לחגוג לו עם מפעיל, הוא עוד לא בנוי לזה, ולי אין חשק כ"כ להכין בופה למשפחה... אולי גמני אתעשת
.... לילה טוב, BAV.

m i c h a l i

New member
לא ממש משפחה?

איך את מגדירה משפחה? (למרות שנראה לי שסתם לא הבנתי אותך הפעם...)

Bavmorda

New member
../images/Emo13.gif בהמשך לכוונה התמימה שלנו

לבלות ביחד יום שבת אחד בטיול, הילדים אני ואביהם, אמרתי שאנחנו בעצם כבר לא ממש משפחה במובן המאוגד והמוחלט של המילה. ברור שהוא עדיין משפחה והוא חלק ממה שהיינו פעם, אבל כביכול לא צריך להשלות את הילדים ש"הנה לכבוד יום המשפחה אנחנו מבלים ביחד", שהרי המבנה הזה אצלנו כבר לא רלוונטי. קצת מורכב... ואני לא הכי עירנית
... מקווה שהייתי ברורה. יומטוב
, BAV.

Bavmorda

New member
OK אז אנחנו מציינים את החג בברכות,

אבל מה לגבי פעילות משותפת עם הילדים כדי לחגוג אותו
מישהו מתכנן לעשות משהו
BAV.

m i c h a l i

New member
ברכה וציור מכל ה../images/Emo23.gif

מה צריך יותר מזה? אני שמחה שיש לנו אחת את השניה כדי לציין את היום הזה ולחגוג יחד ואצלנו במשפחה חוגגים בעצם כל השנה

MamaBee

New member
פעם ראשונה חוגגת ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo23.gif

היום בפעוטון של דניאל נתנו לי פרח בשמו (הוא בן 8 חודשים) ואריזה קטנה של 2 כדורי שוקולד ליום המשפחה - נורא התרגשתי!!!!

למעלה