מה הקטע של הגברים האלו שהם אוהבים נערים נערות בני 16+-????

AEOLIAH

New member
מה הקטע של הגברים האלו שהם אוהבים נערים נערות בני 16+-????

כאילו אני זוכר שהייתי בן 13-19 התחילו איתי כמה גברים ,הראשון היה כשהייתי בן13 הוא נצמד לישבן שלי באוטובוס אחכ בגיל 14 אחד עשה לי עיניים בבריכה ואז בגיל 16 בדרך לבית ספר שוער נסה להתחיל איתי ובגיל 14 ערבי בביניין שרק לי וכשהייתי חייל בן 19 התחילו איתי בתחנה המרכזית ואז בגיל 20 בום הכל נעלם !!!!!!!! מה יש לגברים האלו???????????????????????????????????????? ימאח שמם!!

nike001

New member
אני מזדהה איתך

אמנם עדיין התחילו איתי בשנים האחרונות אבל בגיל העשרה התחילו איתי בכמויות אדירות. בפרט בגיל 19 שממש נראיתי הכי יפה.
אין מה לעשות, המראה הנערי עושה את זה להרבה.
מעניין אבל מה לגבי בנות - האם המגדר הנשי שונה? אצלם גם גיל 22-25 אטרקטיבי? לא יודע.

UniverSon

New member
כנ"ל

בגיל 19 גם זה היה ככה אצלי. ומאז ירידה תלולה חחחחחחחחחחחח :)
לא מתרגש מהם. לא צריך גבר כדי להרגיש טוב. ובמילא אני מחפש קשר עמוק יותר מסקס אז ממש לא אכפת לי מהגברים השיטחיים האלה. ככל שאני כותב על זה יותר אני מבין שזה יתרון שאני כבר בשנות העשרים.

AEOLIAH

New member
זה לא ממש קשור להרגשה אישית טובה זה יותר בכיוון

שמה הפאק שלהם שרוב הגברים כל כך מוקסמים מבני 13-19 ומה קורה בגיל 20 שעובר להם??? אם בגיל 13-19 התחילו איתי המון זה אומר שרוב הגברים פדופילים?

nike001

New member
יכול להיות.

לא שאלתי את הידידות הסטרייטיות שלי אם מתחילים איתם יותר או פחות , אבל לגבי ידידה אחת טרנסג'נדרית שקרובה אליי, היא אמרה לי שבגיל 19 גברים התלהבו והתפאלו ממנה ברמות ומעט זמן אחר כך כבר הפסיקו להתפעל.
היא עברה את אותו דיכאון שאני עברתי , אולי ברמה אחרת, וכנראה היו לה דיכאונות אחרים. עדיין היא נראית טוב, אבל לטענתה אז התחילו איתה בכמויות - וזה עוד היה בתקופה שהיא בקושי התחילה עם ניתוחים פלסטיים!
המראה הצעיר...

nike001

New member
אפילו שנים לפני 19 כבר התלהבו ממנה

וכיום היא בחורה צעירה מאוד אבל אין התלהבות כמו פעם, לא משנה שהיא כבר ניתחה המון בגוף ובפרצוף..

אני בכלל לא אוהבת שמתחילים איתי ולמזלי זה לא קורה הרבה

אולי כי אני משדרת שלא.
אני גם מעדיפה אם כבר משהו עם עומק ומעדיפה גם להכיר את האדם לפני
ולא שמישהו שאין לי מושג מי הוא ומה הוא יתחיל איתי.
שונאת את זה זה מביך ולא גורם לי לרצות להכיר את האדם

AEOLIAH

New member
לא יודע לגבי הנשים..

אבל מה שאני יודע זה שבגיל 20 הכל נעלם והפכתי לאוויר..
זה הזוי שבגיל 13-19 המקומות שהתחילו איתי בכלל היה ברחוב בקאנטרי ובתחנה מרכזית , היה אחד שהייתי בן 14 שרירי חתיך הורס בן 30 נראה רוסי לא הפסיק להסתכל עלי כשישבתי בגקוזי, מוזר שכשהייתי ילד בן 16+- כל אותם גברים שהתחילו איתי היו חתיכים הורסים!
היה אחד ממש ממש יפה בלונדיני אבל יפה ברמות שעשה לי עיניים בתחנה המרכזית נגשתי אליו ואמרתי לו היי הוא רצה ללכת לקומה 0 של התחנה המרכזית כי רצה לרדת לי ואמרתי לו שאני מחפש קשר והוא אמר לי אתה מפסיד ואז הלכתי.

nike001

New member
כן.. זה מאוד עצוב... ומתסכל...

גם קשה להתחבר לאמרה "הכל זה לטובה" שדתיים יגידו לך, כשאתה יודע כמה שונה היה לפני גיל 20.

אני מרגיש שאני צריך גם טיפול פסיכולוגי וגם קואצ'רית שתעזור לי לעשות שינוי חיצוני, כבר אין לי כוח להאבק כמו פעם.

בגיל 24 הייתי מתאמן המון בחדר כושר, בגיל 17 הייתי בכלל פי 2-3 חיית כושר... היום? בקושי שעה הליכה /: אבל זה יכול להשתפר.

סליחה שאני פורק בשרשור שלך. אני מבין אותך ואתה היחיד בפורום שהכי מבין אותי נראה לי..

AEOLIAH

New member
את כנראה לא מודעת אבל יש כל כך הרבה גברים שנמשכים לנערים..

הרבה יותר מגברים שנמשכים לנערות

nike001

New member
..

כשפעם נתנו לי בין גיל 14 ל18 רק אז גברים גמרו מהר מאוד בסקס , פחות מ2 דקות איתי וגמרו.
אתה חושב שרוב הקהילה נמשכת למראה הנערי?
שאלתי את הידידה הטרנסג׳נדרית שלי והיא אמרה שכן.

AEOLIAH

New member
גם אני חושב שהרוב מעדיפים ילדון טיכוניסט זה היה תמיד ככה..

כשאני הייתי בן 20 אבל ווהלכתי לסאונה בכלל לא התחילו איתי..וגם לא בגנים ובמועדונים אז ככה שזה לא תקף לגבי

למעלה