מה הקטע שלו?
לפני כחצי שנה הגיע לעבודתי עובד חדש שמההתחלה רצו השמועות שהו דלוק עליי.
חלק מהעובדים ניגשו להגיד לי שהוא דלוק עליי ואפילו שמתי לב שבהתחלה הוא היה ממש נחמד אלי יותר מהרגיל ואף זרק רמיזות אך לא התחיל בפועל.
באותו הזמן הייתי מעוניינת במישהו אחר והוא ניסה גם לגרום לי להבין שהוא לא בשבילך .
הוא זרק לי כל מני רמיזות אך לא התחיל בפועל וככל שהוא היה נחמד אני הייתי רעה , פשוט הוא לא הטיפוס
שלי . הוא גם נורא מוזר , ורבים טוענים שיש לו משהו לא בסדר איתו אולי אוטיסט קל.
אני כמובן מהתחלה ועד עכשיו הלכתי נגד הרמיזות ודחיתי כל מי שניסה לדבר עלינו.
יום אחד בלי קשר בעבודתי, כנראה עצבנתי אותו או משהו הוא זרק הערה :
"את יודעת את בכלל לא הטעם שלי , את רק בסדר לא יותר!"
עברו כמה חודשים מאז והיום הוא ממש עלה לי על העצבים.
מכל הבנות הוא ציין שאני הכי מכוערת לדעתו (אני מאוד מחזיקה מעצמי מאיך שאני נראית ואני נראית טוב לדעתי)
דיברנו על הבחור שעליו אני דלוקה שכנראה לדעתו אני מכוערת אם לא רוצה לצאת איתי, והוא ישר כולו בביטחון מלא אמר לי "גם לדעתי את מכוערת , גם אני חושב ככה ".
מה זה עלה לי על העצבים ואני תוהה האם הוא בכוונה מתנהג ומדבר אליי ככה בזלזול כדאי ליצור אצלי משיכה? או שבאמת אני לא לטעמו ובהתחלה הוא חיבבאת האופי שלי רק ומזה רק נדלק .
מה דעתכם?
לפני כחצי שנה הגיע לעבודתי עובד חדש שמההתחלה רצו השמועות שהו דלוק עליי.
חלק מהעובדים ניגשו להגיד לי שהוא דלוק עליי ואפילו שמתי לב שבהתחלה הוא היה ממש נחמד אלי יותר מהרגיל ואף זרק רמיזות אך לא התחיל בפועל.
באותו הזמן הייתי מעוניינת במישהו אחר והוא ניסה גם לגרום לי להבין שהוא לא בשבילך .
הוא זרק לי כל מני רמיזות אך לא התחיל בפועל וככל שהוא היה נחמד אני הייתי רעה , פשוט הוא לא הטיפוס
שלי . הוא גם נורא מוזר , ורבים טוענים שיש לו משהו לא בסדר איתו אולי אוטיסט קל.
אני כמובן מהתחלה ועד עכשיו הלכתי נגד הרמיזות ודחיתי כל מי שניסה לדבר עלינו.
יום אחד בלי קשר בעבודתי, כנראה עצבנתי אותו או משהו הוא זרק הערה :
"את יודעת את בכלל לא הטעם שלי , את רק בסדר לא יותר!"
עברו כמה חודשים מאז והיום הוא ממש עלה לי על העצבים.
מכל הבנות הוא ציין שאני הכי מכוערת לדעתו (אני מאוד מחזיקה מעצמי מאיך שאני נראית ואני נראית טוב לדעתי)
דיברנו על הבחור שעליו אני דלוקה שכנראה לדעתו אני מכוערת אם לא רוצה לצאת איתי, והוא ישר כולו בביטחון מלא אמר לי "גם לדעתי את מכוערת , גם אני חושב ככה ".
מה זה עלה לי על העצבים ואני תוהה האם הוא בכוונה מתנהג ומדבר אליי ככה בזלזול כדאי ליצור אצלי משיכה? או שבאמת אני לא לטעמו ובהתחלה הוא חיבבאת האופי שלי רק ומזה רק נדלק .
מה דעתכם?