מה הסיפור של נא הקלד את התווים

24sharon

New member
מה הסיפור של נא הקלד את התווים

שאתה רואה. אני בונה עכשיו מערכת משתמשים, וכדי ללמוד את הנושא, ניסיתי לבדוק כמה אתרים. המגמה שרואים עכשיו זה שילוב של כמה תווים ויש צורך להקליד את התווים שרואים. אם אני מבינה נכון שילוב התווים הוא רנדומלי, וזה כדי למנוע אפשרות של הכנסת נתונים לתוך המסד בצורה מאסיבית (ע"י האקרים) וכך בודקים שהמשתמש יושב ממש מול המחשב האם צדקתי? האם זה נראה לכם הכרחי? או מה הסיבות בעד ונגד. אשמח לשמוע

בעד

בכמה מהאתרים שלי, יש איזה מישהו או משהו ששולח מיילים כאילו לתמיכה, אבל עם זבל. 50 כל יום. כדי להלחם בהם הוספתי את המנגנון הזה. לא צריך להיות מאד מתוחכם, יש איזה 10 או 20 תמונות מתחלפות, עם כמה מספרים, וצריך להקליד אותם. אם המספרים לא נכונים, לא מתקבלת בקשה ולא נשלח מייל. זה קצת ניג'וס למשתמשים, אבל אין ברירה. אגב, זה עבד מצוין, אני לא מקבל את המיילים האלה יותר.

האזרחק

New member
כן, זה נועד למנוע שליחה אוטומטית

זה לא חובה, רק למקרים שבהם: א. יש אינטרס לשלוח טפסים אוטומטים. ו\או ב. שליחת טפסים אוטומטית תפגע באתר. תפגע באתר = התקפת DOS או רישום לשם ניצול משאבים כגון שטח אכסון.

dino_din

New member
עד כמה שאני יודע אלו לא סתם תווים

רגיל של טקסט. אלו תמונות של תווים. מאחר והתווים הם למעשה תמונות זה אמור למנוע ממערכות רישום אוטומטיות לבצע רישום (המערכות האוטומטיות לא מסוגלות לזהות את התווים כאשר הם מופיעים כתמונות. בדרך כלל התמונות גם קצת מעוותות כדי להקשות עוד יותר על תוכנות עם אפשרויות OCR-זיהוי כתב).

למעלה