מה הסיכויים?

BLONDY111

New member
מה הסיכויים?

שלום לחברי הפורום הנכבדים: פתחנו חברה בע"מ מתחילת השנה ויש כבר עבודות בחודשיים האחרונים היה מחזור הפקדות בבנק כ 200000 ש"ח בסוף חודש הזה זה כבר יעלה לסכומים של כחצי מיליון ש"ח ,ועכשיו לשאלה: אנחנו רוצים לקנות משק חקלאי (החברה עוסקת בתחום החקלאות) כמובן שבבנק אנחנו חדשים יחסית , כרגע עובדים על תוכנית עסקית על מנת להגיש בקשה לבנק למשכנטא,(בסכום של 280000$) כרגע אין בטחונות בבנק. נו מה אתם אומרים? יש סיכוי לקבל את המשכנטא? יש לציין שההחזר החודשי הצפוי הוא כ 7000 ש"ח אני ממש בלחץ מהסרט הזה כי יש לנו סיכוי להפסיד את המשק הזה מכיוון והבן אדם לחוץ על מכירה,ונשאר לנו כחודש וחצי עד לסיום החוזה (כרגע אנחנו מתגוררים שם) אולי גם תוכלו להגיד לי מנסיון כמובן מה דרישות הבנק במקרה כזה ? הקונה הינו חברה בע"מ-אנחנו המון תודה

paretomc

New member
שלום לחקלאי הנכבד

לפני שאתה שואל שאלות בנקאיות, השלם את התכנית העסקית "האמיתית" - כמה כסף שווה החברה (עם וללא המשק), וכמה כסף אתם צפויים להרוויח במזומן בתוך פרק זמן סביר. המחזורים שהצגת אינם רלוונטיים. הנתונים המעניינים הם הרווח, והתזרים: אם החברה רווחית (חובה) ותזרים המזומנים החזוי חיובי (כל חודש נשאר עודף או מצטמצם החוב לבנק), יש על מה לדבר ההחזר החדשי של משכנתא בגובה 280,000$ קרוב יותר ל 8,500 ש"ח לחודש. האם יש לכם תזרים חיובי בהיקף כזה? ניר גרני פארטו ניהול וייעוץ

tsuri5

New member
אני ממליץ לך להתייעץ עם מט"י בקעת הירדן

אני חושב שהם חזקים בתחום של מיזמים חקלאיים זה הכתובת של האתר שלהם תוכל להיכנס וליצור קשר http://www.mati-jordan.org.il

הכי בריא

תיכנס לבנק, תפוס את הפקיד/ סגן המנהל ותדבר איתו. יקרו כמה דברים טובים: ראשית, הוא יגיד לך מה צריך ומה הדרישות שלו כדי לתת לך את המשכנתא/ הלוואה שנית: אם יש משהו שבנקאים שונאים, זה הפתעות. אתה מכין אותו מראש והוא יעריך את זה

למעלה