מה הסיכויים ש

הפלא ה8

New member
מה הסיכויים ש

נניח ואני נוסעת לחו"ל , לחופש או עבודה מה הסיכויי שאמצא אותו שם - במטוס, בעיר, בשדה תעופה, בבית הקפה הקבוע שם,במוזיאון,במסיבה של ההיא... באאוטלט,בהופעה,בהצגה,ברכבת???????? הלוואי ! (לפנטז זה תמיד טוב,לא?)

איך אמא של שרית אומרת?

"כשהזמן שלו יגיע, ראס-בן-אמו הוא יפול לך על הראש באמצע הרחוב!"

הפלא ה8

New member
חליק, את זה אכלתי בגיל 28,30...

אני בת 35 , כבר לא חושבת שהזמן שלי לא הגיע. יותר מרגיש לי פספוס. גדול. אבל אני אופטימית,בקטנה.פנטזיונרית שכזו...

חלומות בהקיץ...

אוהבת אותם. לבהות מחלון האוטובוס ולדמיין שהוא מתיישב לידי. מחייך בבישנות ומסתכל קדימה, כאילו לא נעים לו. שואל שאלה סתמית, אני עונה בסתמיות. יש לפנינו שעתיים נסיעה... בטעות נוגעת בו, מבקשת "סליחה" ביישני שכזה, הוא מחייך (חיוך גדול, עם גומות) ומתפוצץ מצחוק. מתחילים לדבר... שעתיים לא סותמים את הפה. מגיעים לתחנה הסופית. הנסיעה עפה קדימה... לא רציתי שהיא תיגמר. "תגידי, אם זה בסדר, אה... אני יכול לקבל את המספר שלך?" שולפת עט מהתיק וכותבת לו אותו על כף היד. הוא מחייך חיוך ענק וקופץ את כף ידו קרוב אל הלב. מתקרב אליי, נושק על לחיי והולך. אבל זה שהוא הולך - זה רק זמני. אני יודעת שזה רק זמני... <הכותבת עשתה הרבה נסיעות בין-עירונית בחו"ל. היה לה זמן לפנטז>

יקירתי, אני מקווה שיום אחד

יהיה לי אוטו

הפלא ה8

New member
זו אחת הסיבות שאין לי בעיה בלקחת

רכבת מכאן לשם...אני אוהבת את הנסיעות האלו ואת החלומות בהקיציס האלו... תארת את החלומות שלי, רק טיפה אחרת - אבל הרעיון ברור.

magenta73

New member
עזבי את "אותו"

מישהו. תמצאי מישהו. ככה הסיכויים עולים הרבה יותר. (דאחיל ראבק פלא, מה זה ה"אותו"?) אני פגשתי משהו בעיר, משהו בשדה תעופה ומשהו ברכבת... זה כיף. אבל תחיי לעזאזל. תחיי.

הפלא ה8

New member
מה זה מישהו?

אותו - את היחיד והמיוחד - אותו שיהיה שלי,בלבד (לפחות בשנתיים הראשונות) מה זה מישהו? מישהו פוגשים כל הזמן, מישהו לא נשאר, הוא (אותו) ישאר. לעד... אני חיה - בלי קשר. נוסעת ומבלה. אבל גם מקווה.

magenta73

New member
את יודעת שאין דבר כזה אותו...

ובטח שלא ב"פוף"... עזבי, תהני ממה שיש, בלי לחשוב על הפנטזיות. ככה הכי טוב. פנטזיות רק מלחיצות. את יודעת על מה אני מדברת, אני בטוחה. בכל מקרה, אפשר לפגוש אותו בכל מקום....

הפלא ה8

New member
אפשר נכון, אבל אני רוצה

לפגוש אותו בפנטזי לנד וישתחבר לי לעולם האמיתי ונחיה יחד לנצח נצחים... טוב - סתם נסחפתי. פשוט מתה לנסוע כבר...

למעלה