מה הנוהל בצבא למי שחטףף מחלת הנשיקה?

יחיאל17

New member
מה הנוהל בצבא למי שחטףף מחלת הנשיקה?

כי אין לה טיפול - רק מנוחה מישהו פה היה לוחם בזמן שהוא חטף את זה ושמע על מקרים?

varui

New member
נוהל בקשר לוחמים

אתה תהייה בעיקרון מסופח לרמ 2 אבל זה החלטה של רופא של רמ2

יחיאל17

New member
בעיקרון

החליטו לא לספח אותי הרופא המומחה נתן 14 יום ג' אחרי איזה חודש גימלים ורמ 2 אישרו את זה ללא סיפוח

varui

New member
אוקי

במידה אתה קיבלת 14 גימלים מרופא מומחה אתה תחזור לבבסיס אחרי 14 גימלים

varui

New member
הפנייה

אם רופא מומחה החליטה לא לספח אותך אתה יכול להיות באותם גימלים ואחרי שאתה תסיים אותם אתה צריך לחזור לרופא מומחה הרופא שהוא נתן הפנייה לרמ 2 זה בגדר המלצה

MyVelouria

New member
אני מכירה

אחת שחטפה את זה והייתה איזה חודשיים בגימלים...

ashkeloni

New member
לי יש עכשיו את המחלה.

בכל מקרה, אצלי הסיפור קצת שונה כי בהתחלה אישפזו אותי בגלל שהיה לי חום ממש גבוה וכאבים בבטן ימין תחתונה (חשד לאפנדציטיס) ובגלל האישפוז סיפחו אותי אוטומטית לרמ2. כששיחררו אותי המפקד שלי רצה שאני אעשה בדיקות למחלת הנשיקה ועד התשובות (3 ימים אחרי) רמ2 לא רצו להחזיר אותי לבסיס. קיצר, קיבלתי תשובות ובינתיים נשארתי בבית שבועיים. בגדול זה עובד בצורה הזאת - אתה רואה רופא מומחה שרואה מה המצב שלך (כי אפשר לעבור מחלה קשה, ואפשר לעבור מחלה קלה. אצל כל אחד זה שונה) ולפי זה להמליץ מה לעשות איתך (לפעמים זה יהיה המלצה ל3 חודשים עבודה משרדית וכדו') החלמה מהירה

יחיאל17

New member
מה עבודה משרדית?

אני כבר איזה חודש ומשהו בגימלים אבל לא רצופים בגלל שלא היה לי רופא יחידה וכל פעם הגיע מילואימניק אחר ולא ידעו מה לעשות איתי אז שלחו למיונים הרבה פעמים. ועכשיו רופא מומחה אמר להיות שבועיים בבית אבל אני לוחם ואין מצב שאני יעשה עבודה משרדית

ashkeloni

New member
נו ברור, זה למה שתהיה בג'.

מי כבר יתאמץ להנפיץ "עבודה משרדית" בשביל לוחמים
מקסימום אם הרופא בגדוד שלך ממש רשע הוא יימצא משהו

מממ זה תלוי

אני לא קיבלתי כלום, אבל יש לי חברות שהיו כמה חודשים בגימלים

למעלה