מה המצב
חדש פה

yaaarin

New member
מה המצב../images/Emo35.gif חדש פה../images/Emo70.gif

תשמעו היום פעם ראשונה עשיתי סייאנס עם חברים שלי. הם לקחו ספר תנ"ך ופתחו אותו בספר יחזקאל ט"ז עמוד "תעא" ושמו מפתח באמצע, סגרו את הספר, קשרו את המפתח סביב הספר בעזרת חוט והחזיקו את המפתח משני צדדיו כשהספר תנ"ך באוויר. חברים שלי התחילו לשאול כל מיני שאלות את הספר והוא ענה להם והכול היה נכון. נגיד שאלתי אותו אם אכלתי נגיד בננה בבוקר והוא אמר שלא(השאלה הראשונה שלנו הייתה איפהה זה כן, ואיפה זה לא), שאלתי אותו אם אכלתי תפוח והוא אמר שכן! וזה היה נכון. היום ידידה שלי ראתה היום מישהו שניסה לפני כמה ימים לאנוס אותה והתקשרנו למשטרה והסוטה המניאק בינתיים ברח משם. היא פתחה ספר תנ"ך עשתה הכל והתחילה לשאול שאלות. היא שאלה אם יתפסו אותו והספר אמר שכן(למרות שלדעתי זה היה חסר סיכוי). אבל הפלא ופלא מצאנו את המכונית שלו כמה רחובות לאחר מכן באה משטרה לעצור אותו. אני רוצה לדעת האם הסייאנס שעשינו באמת מעלה רוחות או שזה סתם צירוף מקרים שהספר עושה סיבובים בעצמו(אני מדבר שהספר ממש עושה סיבובים וחוזר למקום על פי בקשותיה של ידידה שלי)
תודה למי שהגיע עד כה.

נראה לי שכן.. ../images/Emo85.gif

נראה לי שהסיאנס שעשיתם אכן העלה רוחות כמובן קח את זה כרק נראה לי עוד משהו: לפי הדת היהודית אסור לעשות סיאנס בעזרת ספר תנ"ך יום נעים

yaaarin

New member
תודה על העזרה

אם אי אפשר לעשות סייאנס בעזרת ספר תנ"ך אז בעזרת מה

יו זה בדיוק מה שאני עשיתי

רק בפרק אחר מלאכים ב' וגם אני רוצה לדעת אם זה נכון.. וזה סוג של סינאס...כי אם כן לא ידעתי....

I am a freak

New member
עד כמה שיידוע לי- אין תשובה.

חלק טוענים שלספר יש ויברציות מסויימות, כמו לכל דבר אחר, שגורמות לו לנוע בהתאם לתשובה הנכונה. חלק אחר טוען שמי שמחזיק את הספר הוא זה שמזיז אותו- התת מודע "יודע" את התשובה והוא נותן הוראה למוח ליטות טיפה לכיוון התשובה הנכונה. משהו כזה, הפריק.

yaaarin

New member
הספר לא נוטה הצידה../images/Emo70.gif

הספר עושה 3 סיבובים מלאים ברציפות ובמהירות. והיום עשינו את זה עוד פעם ואני החזקתי את הספר מצד אחד ואחת אחרת מצד שני, והיא שאלה את השאלות, ונשבע שאני לא עשיתי כלום! הספר התחיל לעשות לי סיבובים וכמעט נפל לי מהיד בגלל שלא שמתי לב. ואנחנו לא שואלים רק שאלות הוכחה כמו "מה אכלתי בבוקר?" ו"מה עשיתי היום?", אנחנו שואלים אותו שאלות על חברים\אנשים אחרים, על עצמנו, וקצת על העתיד. אני מבין שאתם לא מכירים סייאנס מסוג כזה אז אתם לא מבינים אותי.

I am a freak

New member
שאלתם שאלות פתוחות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

באמת, נשמע תי תמוה. הפריק.

I am a freak

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

"מה אכלתי בבוקר
" "מה עשיתי היום
" אלו שאלות סגורות
הפריק.

yaaarin

New member
אנחנו שואלים על דברים ספציפיים

ביותר
ולא רק שאלות כאלה... שאלנו הרבה שאלות חוץ מזה שאני לא זוכר אותם עכשיו.

3yuval3

New member
תקראו הכי חשוב בנושא!

לקחנו ספר רגיל!!!! ואם אתם בכל זאת רוצים לדעת-- שנה קטנה בחיי. לקחנו מפתח וחוטים וכל זה ותחלנו לשאות שאלות, וזה ענה נכון שאלנו איזה 23 שאלות ועל כל זה הוא ענה נכון אם אתם שואלים אותי וזה לא צירוף מקרים, כנראה בגלל שאנחנו רוצים שזה יסתובב לכיוון הנכון אנחנו מעבירים אנרגיות כלשהן!! מחכה לתגובה, יובל

למעלה