מה הם הקווים האדומים מה אף פעם לא מה אסור עם מי בחיים לא
ח חתולת פח New member 29/5/05 #3 קווים.. אף פעם לא בכח... גילוי עריות..חוץ מיזה הכול מותר בחיים לא עם רציארד גיר <מנסה עליו פסיכולוגיה הפוכה<
קווים.. אף פעם לא בכח... גילוי עריות..חוץ מיזה הכול מותר בחיים לא עם רציארד גיר <מנסה עליו פסיכולוגיה הפוכה<
א אור36 New member 29/5/05 #4 אז מה בעצם נישאר ../images/Emo7.gif לא קטינה, לא שכנה, לא אשת חבר, לא מהעבודה, לא אשת איש ביטחון, לא מהסטטוס השכן, ולא על טוסטוס......
אז מה בעצם נישאר ../images/Emo7.gif לא קטינה, לא שכנה, לא אשת חבר, לא מהעבודה, לא אשת איש ביטחון, לא מהסטטוס השכן, ולא על טוסטוס......
נ נשואה1 New member 29/5/05 #9 אף פעם לא עם: קטינים חיות מי שיותר צעיר מהבן שלי.... חברים של הבעל וכמובן >>>>> לעולם לא בעבודה!!!!!! בטוח שיש עוד כמה ששכחתי
אף פעם לא עם: קטינים חיות מי שיותר צעיר מהבן שלי.... חברים של הבעל וכמובן >>>>> לעולם לא בעבודה!!!!!! בטוח שיש עוד כמה ששכחתי
ש שירי לי 84 New member 29/5/05 #14 גם וגם../images/Emo3.gif תאר לך אחרי שהכל נגמר שתצטרך לראות אותה באיזו חתונה או בר מצווה?
ד דינהmeat New member 29/5/05 #15 לעולם לא עם אימפוטנטים קטינים ורווקים. גם לא בעלי חיים שאינם מפריסים פרסה ומעלים גרה. ולא עם בעלי ריח רע ! ולא עם מי שלא נימול ו.... שקט לו מ-15 ס"מ או גדול לו מ-25.....
לעולם לא עם אימפוטנטים קטינים ורווקים. גם לא בעלי חיים שאינם מפריסים פרסה ומעלים גרה. ולא עם בעלי ריח רע ! ולא עם מי שלא נימול ו.... שקט לו מ-15 ס"מ או גדול לו מ-25.....
J johnyshoaly New member 30/5/05 #23 זה משאיר לך מכרסמים ודורבנים... קוצני משהו... (אל תלכו על מיטת מים!)
ד דינהmeat New member 30/5/05 #27 עזוב אותך מעולם החי... הטכנולוגיה מתקדמת ואני נהנת מרכישת צעצועים מהנים.
S sweet temptations New member 29/5/05 #17 לא עם החבר של החברה הכי טובה לא עם קטינים, או ערסים או לוזרים\ מובטלים...