מה היתם
ממליצים לי לעשות
אז הנה המקרה אבל ממש בקצרה!! אז ככה היתה לי ידידה קרובה מאוד כבר שש שנים כמעט! עכשיו פעם ממזמן הינו חברים, אני אהבתי אותה תקופה ארוכה ואמרתי לה את זה. עכשיו כמה פעמים היה בנינו קטע שהוא על בסיס מיני בלבד
והיא דאגה להבהיר את זה, שאין לה כלום אליי מעבר לאותה משיכה. מצידי זה היה בסדר, זה לא גרם לי לחשוב שהיא אוהבת אותי ולא שינה לי כל כך
להיפך היה לי ממש בסדר. עכשיו אחרי פעם אחרונה שהיה בנינו קטע שנמשך זמן מה היא מאוד בכתה לי ואמרה לי שהיא החליטה שהיא יותר לא נכנסת לקטעים כלאה איתי ושהיא לא רוצה יותר (שתבינו זה קרה שניה אחרי שהיינו במצב מאוווד אינטימי). לפני שבועים בערך כולם ישנו אצלי, ואחרי מאמצים אין ספור שלה היא ישנה איתי במיטה (למרות שהיא היתה צריכה לישון עם חברה שלה) אחריי לילה שלם שלא מגעתי בה הגיע הבוקר והתחלתי לגעת בה וזה לא שינה לה, אחריי כמה זמן היא אפילו נשכבה בתנוחה עלי. אחרי כמה דקות כאלה היא התחילה לבכות לי (כן לא לצחוק בנים היא בכתה לי במיטה) וקמה מהמיטה והלכה
לא היה לי כוח כבר לזה, כמו שכבר אמרתי קרה בעבר שהיא בכתה לי על זה. עכשיו כדי לקצר את ההמשך היא טוענת שנגעתי בה כשהיא ישנה, אני יכול להשבע בזרעים שיום אחד יהיו ילדי שהיא לא ישנה, והיא עמודת על שלה. עכשיו ביקשתי שלא נדבר כי היא ממש קוראת לי אנס. מה לעשות איתה?!
ממליצים לי לעשות