מה היית עושה, מחר - כראש העיר?

העירייה פתוח לקהל: 23:00 - 07:00

חמישה ימים בשבוע. עובדים בשתי משמרות, על יד כל שולחן, יעבדו 2 אנשים: אחד משבע בבוקר עד 15:00 , מחליפו עד 23:00 בלילה. כי העירייה צריך לתת שרות לתושב, בכל זמן, שנוח לתושב, כי הוא המשלם! משלם המיסים המעביד לכל עובדי העירייה, כלל ראש העיר לכן, משלם המיסים יקבע, מתי, ואך יעבדו עובדו. כתוצעה: חצי משטחי המשרדים, שהיום ריקים מאדם,אחרי 15:00,אפשר לפנות. למכור, לכסות חלק מהחובות של העירייה.

חברי המועצה יקבלו משכורת, כמו ..

חברי הכנסת, כי אי אפשר לצפות מבן אדם, שיעבוד בחינם! בגלל המצב היום: 1/ חבר המועצה צריך להיות עשיר בעצמו, או לבקש תמיכה מאינטרסנטים, שרוצים את האיש שלהם במקום קבלות החלטות... 2/ חבר המועצה, העובד, במקום אחר, לפרנסתו, אין לו זמן, כוח לתפקד, כמו שצריך, כאחד ממחליטי עתיד העיר. כתוצעה, החלטות מתקבלות על ידי אנשים, שלא למדו את הנושא... 3/ אחרי הבחירות, שחבר המועצה קיבל תמיכה להיבחר, מתרבות התפקידים המיותרים, מתמלאים באנשים, שלא לפי כישוריהם, ולפי צורך העיר עובדים, אלא לפי הכרותם "לאנשים הנכונים". 4/ ראש העיר, קונה את תמיחתם של חברי המועצה, בחילוק תפקידים בתשלום, כמו סגנים, מנחלים שונים. אם אין אופוזיציה, אפשר להעביר במועצה, כל דבר, שעולה בראשו, או בראש של אנשים, שתמחו בו, בבחירות... 5/ אין משכורת, אבל יש החזר הוצאות, בסכומים ענקיים, והתואות שונות, שחופכים את חברי המועצה לתושבים "מיוחדים" - רחוקים מהמציות חיים של תושב "רגיל". (הוא לא צריך חניה, כי יכול לחנות בכל מקום) למה שאיכפת לו לפתור בעיות, שעבורו לא קיימים... 6/ לחבר המועצה יש "כבוד כאילו", שיותר תלות, מאשר כבוד של אדם רציני, חשוב, תורם...

כניסה ראשית לעיריית ת"א - בצד...

הקרוב לחנייה הפרטית, של אנשים המיוחדים... לכן, בטלו את הכניסה הראשית, מכיוון הכיכר, בחזית הבניין...

ישנה עוד כניסה מגן העיר

ישנו גם את הגשר שמחבר את העירייה עם גן העיר מימול מרכז ענב בקומת הגג של גן העיר

הורסת את קירות החדרים, בעירייה...

שיהיה ברור, מי שותה את הקפה-בחינם העשירית, במקום לעבוד... שאנשים לא ימתינו בחוץ, בזמן, שהפקיד מנהל שיחות פרטיות על חשבון הטלפון והזמן שלנו... שיראו את הבלאגן הנורא, שיש בתוך החדרים, בתוך ניהול הדברים... שלא ישלחו מחדר לחדר הפקידים, במקום לטפל בבעיות...

four seasons

New member
בוחר ברון חולדאי

כראש עיריית ת"א.
מעבר לכך, שבילי אופניים, הרבה עצים וצימחיה לאורכה ולרוכבה של העיר ופחות כלי רכב, רכבת תחתית ופתיחת מוזאונים ומוקדי ציבור יום אחד בשבוע בחינם לצעירים/ות עד גיל 18 כנהוג בערי אירופה.

השאילה היתה, בכוונותי..אם אתה../images/Emo70.gif

ראש העיר... שביל האופניים טובים? אתה רציני? איפה רכבת התחתית? חוץ מבתמונות פרסום של העירייה, כבר 10 שנים! אך שתלו עצים? בבור עמוק, כמו שצריך? לא! ראיתי - בור של חצי מטר מקסימום, אם בכלל ישארו בחיים (רוב לא), שורשיהם מתערבבים עם כל צנרת התשתית, ושורה של צרות נוספות... למה טוב לך, מה שפחות מבינוני? ממה אתה כל-כך מרוצה? הייתה בזמן אחרון, באירופה? ראיתה את הנקיון, את הסדר? אתה יודע, 10 עקרות-בית, היו מנהלים את העיר הזאת, טוב יותר, מכל החכמים, בעירייה! דרך אגב, גם במקום הממשלה, אבל זה לא עיניינו, בפורום הזה...

four seasons

New member
אז ככה

אני חושב ששבילי אופניים מועילים לעיר, לחזותה והופכות אותה יותר ירוקה, אני משתמש בשביל של שד´ רוטשילד יום יום בדרכי לעבודה. אני גר בדרום ת"א בפלורנטין, מה שנעשה לשכונה בשנים האחרונות, פרוייקט 1000 עצים בפלורנטין, שיפוץ מיבנים ורחובות, הוספת מדרחובים, יותר נחמד מאשר בעבר, כנראה שצריך לגור בדרום בשביל להרגיש. טוב לי כי אני אופטימי וראיתי ימים פחות יפים בעיר הזו (אני לא מתייחס למצב המדיני ואם כבר רון חולדאי התייחס ואמר שצריך להמשיך את החיים ולצאת לבלות, מילה טובה לפעמים עושה את זה והוא גם ראש עיר שמבקר הרבה בדרום ובכל העיר, זה לא פופולרי לומר מילה טובה לראש עיר ולא היו כאלה שראויים, הוא לפחות ראוי לכך) לגבי ההערה האחרונה מסכים איתך לא רק לגבי עיריית ת"א גם לגבי הממשלה

בחיים, לא הפשתי פופולריות...

רוב המקרים, אני מאוד לא פופולרית, כמו שאתה יכול לזהות, בפורום, כאן, ועכשיו. לי, אישית, פחות מ:100% - לא מספיק טוב! בוודאי, בזה, אני אשמה... אני, בגאוה, מקבוצת המשוגעים של "אם תרצו". בחוסר צניות, טוענת, שחייבים "להציל את היהודים", לפני אסון. ובעוד יותר חוסר צניות, טוענת, שמכירה את דרך הצלה... וממש, בשיגעון גדלות, טוענת, שרק בשביל זה הייתי צריכה לעלות לארץ, כי מחוץ אפשר לראות טוב יותר, את הבעיות, מאשר מקרוב... בשיא חוצפתי, אני לא עוזבת את הארץ, לא סותמת את פי, לא מרים ידעיים. צורחת, בזכות אהבתי לעיר, לארץ הזאות, אפילות שלא נלדתי כאן, לא הייתי בפלמ"ח, לא בצה"ל, אין לי קרובת משפחה באוליגרכיה המקומית, ואפילו לא מאהבת של ביבי נתניהו!

four seasons

New member
אז יש לנו משהו משותף

אהבת העיר ת"א, יתכן שאהיה עוד יותר פחות פופולרי, אני חושב שהעיר הזו יפה, בנויה בצורה אנושית ובגובה העיניים שמתאימה לבני אדם, ישנם רחובות קטנים בדרום ת"א שאני מכיר אותם שנים ועד היום אני מזהה פינה או זווית מדהימה של ביניין בסגנון אקלקטי או בן לאומי (באוהאוס) כל עוד לא יבנו לגובה במרכז העיר הקרויה העיר ההיסטורית, יש לה עוד עתיד מחייך.

ידיד, אנחנו כותבים, בפורום מת, אבל

במאת אנחנו לא רחוקים בדעותנו. החבדל, אולי, שאתה נותן יותר הנחות, לאנשים, שבניהולם הרסו הרבה, ממה שיפה בעיר. כן, ישנם פינות קסם. אני לא גרה בפלורנטין, אבל מכירה היתב את רחובות דרום העיר, מטיולים הרגליים הרבים, שעושה. אני לא רוחבת על אופניים, כי מפחידים האוטובוסים, המסעיות, במקומות המעבר משביל לשביל - לכן כועסת - אבל הולכת ברגל לרוב המקומות בעיר.

four seasons

New member
../images/Emo13.gif

יש לי משפחה באמסטרדם, ניסיתי את פריס ולונדון, ערים אירופיות די אהובות עלי, בחרתי לחיות את חיי בת"א ובדרומה, הארכיטקטורה, הסגנונות, החצרות הפנמיות ולפעמים ההזנחה שהטבע מסדר אותה כיצירת אומנות מושכת אותי, וביחוד הבתים הקטנטנים והשכונות שניתן למצוא בהם סגנונות אמריקאיים, אורופיים, משלולהבים בסגנונות מזרחיים, העיר הזו יודעת לחבק ומי שמעניק לה אהבה היא מחזירה.

אתה רוצה להגיד, שאני לא אוהבת ...

מספיק את העיר? לא חושבת. רק אהבתי, כמו של אמא, הרוצה שהילד שלו יהייה הכי מוצלח! הכעס שלי לא לעיר, אם קראתה את הפתיחה שלי - עוד לא מחקו, רק את שמי -, אני מרגישה את הפוטנציאל העדיר של המקום, של לא מנוצל נכון. כואב, שלא מתייחס לים, כחלק אינטגרלי של העיר, ש... לא אמשיך. 30 שעות אני לא ישנתי, וכתבתי ללא מעצר.

four seasons

New member
../images/Emo24.gif, לא העלתי בדעתי

רשמתי את רחשי ליבי, מעבר לכך זכותך לחוש כלפי העיר כל תחושה שאת רואה לנכון, אני מתחבר להודעות רבות פרי מקלדתך. אני מצטער אני לא מעורה כל כך היכן נמצא מכתב פתיחה אשמח לקרוא אותו. הים הוא העצב של ת"א, אחד הדברים הכי כעוסים עלי זוהי הבניה לגובה ובניית בתי המלונים הגבוהים לאורכה. כיכרות העיר מעלות בי חיוך ואושר, כיכר בזל, כיכר המדינה, כיכר דיזנגוף (בתקווה שתחזור לקדמותה, חבל שפגעו בכיכר כל כך יפה שנבנתה ע"י אדריכלית אחת הבודדות שהיו לעיר הזו בתקופתה), כיכר מגן דוד (למרות ההזנה) הבניה בגובה העיניים בסביבתם יותרת תחושת הגנה.

עדדין אתה יכול לקרא, ב"הודעת המנהל"

למרות, שאת שמי מחקו. בתחתית הכתבה, עדדין רשום השם שלי.

למעלה