מה הייתם עושים לו הייתם נמצאים במצב

מה הייתם עושים לו הייתם נמצאים במצב

שלי? יש לי אתר שבנוי על שכבות ואין ליין פריימים אבל מסתבר שב אקספלורר 5.0 ומטה הפעולה הזאת אל ממש עובדת משהו
הפריים שממוקם בד"כ כשכבה התחתונה הופך להיות השכבה העליונה ומסתיר את כל שאר האתר
אני לא יודע איך לגרום לו שלא יעשה את זה וישאר יפה מאוד כשכבה תחתית! למישהו יש רעיון בשבילי? אני כבר חשבתי על פרויקט שדרוג כללי לכל בעלי האקספלורר המיושן עד שגיליתי שיש הרבה מידי ולהתחיל לשכנע כל אחד לא בראש שלי
השאלה מה מסובך יותר לשכנע אנשים או לגרום לפריים להיות תחתי כמו שנגזר עליו? בבקשה אני זקוק לכל תשובה אפשרית שיכולה אולי במקרה בטעות אפילו לעזור ולפתור את הבעיה... כל הערה תעזור ואם יש לכם דרך לעקוף את זה (לאו דווקא על איי פריים אז גם בברכה)

כן אבל מה החלופה האפשרית שאני יכול

לספק למי שאינו על 5.5
רעיונות מישהו?

באסה באסה באסה!!!!

חייב להיות פתרון! מצידי שביל גייטס יביא לו אותו אישית! אבל חייב להמצא פתרון לבעיה הזו!!! הוא לא יכול היה לחשוב על לפתח מראש משהו מתוחכם? או שיחשוב על איזו מערכת עדכון כזאת אוף הוא מרגיז אותי הגייטס

חשבתי...

לעשות חלון שיבודק את הדפדפן אם הוא פחות מ 5.5 אז הוא ישלח הודעה למשתמש שבשביל לראות את האתר הכי טוב ובלה בלה בלה עליו להוריד את הבלה בלה בלה השני...

orimagic

New member
האפשרות לבנות דף חלופי היא פתרון

טוב ויעיל אבל, אתה יכול להשתמש בiframe נסתר, שכאשר הוא נטען, הוא מעביר את התוכן שלו לתוך אלמנט שכבר קיים בדף. לדוגמה, כנס לכאן. (כל חמש דקות תוכן הטבלאות והמרקי מתרענן מבלי שהדף עצמו יטען מחדש)

orimagic

New member
זה גם עובד עם נטסקייפ, אבל

פותח פופאפ קטן בכל עידכון.
מענין שנטסקייפ בנוי על המנוע של מוזילה ובכל זאת פועל בדרכים שונות בחלק מהמקרים.

orimagic

New member
די בקצרה זה ככה:

בדף הראשי יש אלמנט(כגון TD) שאין בו כלום(או כתוב בו "כאן תיטען טבלה"). יש IFRAME (נסתר CSS) שנטען בטבלה ומתרענן כל 5 דקות. בסוף ההתרעננות שלו, תוכן הTD בדף הראשי מוחלף בתוכן הטבלה שבIFRAME (נעשה מתוך סקריפט onload מהדף שבתוך הIFRAME). באותו אופן גם המרקי מתעדכן.

orimagic

New member
לפחות לIE5 זה יפתור, ואם תעבוד

עוד קצת תראה שזה די קל לפתור גם למוזילה. אבל...נראה לי שאני נסחף קצת באופטימיות שלי. מה בדיוק אתה רוצה לעשות?

יש לי ככה:

IFRAME שממוקם כאבסולוט-דאון על TOP:0PX LEFT:0PX; חוץ מהפריים הזה יש לי עוד 4 תמונות שכל אחת מהן ממוקמת בפינה אחרת של המסך התמונות מממות על אבסולוט בלבד ככה שהתוצאה היא תמונות בקדמת העמוד ופריים ברקע עכשיו כשאני מריץ בדפדפן 5 ומטה אז אני מקבל לעיניי את הפריים בלבד ואילו 4 התמונות כאילו נעלמו להן... אני רוצה שהתמנוות תשארנה אבסולוטיות (מעל הפריים) גם באקספלורר 5 ומטה... צריך אולי להשמש במשהו אחר? (יעינ לא באבסולוט בכלל?)

orimagic

New member
הפתרון שלי היה לשים שם טבלה

במקום IFRAME ולמלא את הטבלה בתוכן מהIFRAME שיהיה עם display:none.

orimagic

New member
אופרה זה הסיוט שלי....

לא מצליח להבין את הסקריפטיות שלו. די ויתרתי ולכן יש כמובן גם קישור לדף אלטרנטיבי.

למעלה