מה הטיפול הכי מתאים לדעתכם

nushnushnush

New member
מה הטיפול הכי מתאים לדעתכם

להפרעות נפשיות? חרדה, דיכאון, אובססיה? לאיזה תחום הכי כדאי לפנות, למה יש את בסיכויים הכי טובים?

אדומה2

New member
שילוב

אני לא יודעת לדבר על השיטות האחרות כי לא למדתי אותן, אבל אני יודעת לומר על רפואה סינית שיכולה לעזור, ואני חושבת שזה צריך להיעשות בשילוב עם פסיכולוגיה, ואם יש צורך במתן תרופות אז פסיכיאטריה. האם הכוונה גם להפרעות אחרות כגון הפרעת אישיות גבולית או רק למה שנזכר פה? אני חושבת שאין לפסול טיפול פסיכולוגי במקרה של הפרעות נפש. אה, רגע, בואו נגדיר למה אנחנו מתכוונים כשאנחנו מדברים על הפרעת נפש. אנחנו מדברים פה על דיכאון של "אוף באסה, אני נשאר שבת בבסיס אני בדיכאון", או דיכאון לפי הגדרה פסיכולוגית, אם סיכון גם למצב של התאבדות? אנחנו מדברים על אובססיה של "יו אני הרוסה על אסי וגורי ואני הולכת לכל הופעה אפשרית" או שמדובר על אובססיה קומפולסיבית שמפריעה לאדם ולסביבה בשיגרת חיים תקינה? כנ"ל לגבי חרדה.....

nushnushnush

New member
הכוונה לדיכאון ואובססיה רציניים לפס

מדובר רק על ההפרעה הזאת אבל בצורה חמורה.. צריך משהו באמת יעיל ולא משהו שיביא לשיפור קטן שלא יורגש

yoelnd

New member
תמציות פרחי באך

לדעתי שילוב שיטת תמציות פרחי באך יכולה לסייע המון עם קצת מודעות עצמית. גם שיטת פאלם תרפי תסייע המון - טיפול מהשורש!! רק בריאות!

אדומה2

New member
אם ככה

אני ממליצה על פסיכולוגיה ושילובה עם רפואה סינית או משהו אחר לבחירת המטופל שיגרום לו להרגיש נעים יותר וטוב יותר.

המלצה לטיפול

המלצתי ללכת לטיפול פסיכולוגי, לאחר בירור לגבי פסיכולוגים שהתמחו במיוחד בנושא של חרדות ודכאונות וטיפול ממוקד בהם. צריך לברר (דרך כתבות בעיתונים, דרך המלצה מפה לאוזן, וכו), ולהרים טלפון לפסיכולוג. אני כבר רוצה להרגיע - פסיכולוגים הם אנשים מאוד מרגיעים (רובם) וזה באמת יכול לעשות רק טוב. אם תפנה לפסיכולוג טוב, תרגיש כבר בשיחה הטלפונית שאתה בידיים טובות.

למעלה