מה הטיפול הכי זול נגד קרדיות?

סיביון

New member
מה הטיפול הכי זול נגד קרדיות?

לפני כחודש טיפלתי בחתול בוגר שאימצתי מהרחוב בקרדיות והוטרינרית טענה שהטיפול היחיד בהן הוא בעזרת 3 זריקות ונזק כספי של 120 ש"ח. כעת אני מנסה לטפל בגור מהרחוב ואינני יכולה להוציא את אותו הסכום שוב (אני רוצה לטפל גם באחיו ובאימו וזה מסתכם ביחד ב-360 ש"ח:(). האם יש טיפול יותר זול נגדם (טיפות אוזניים, שטיפה, תרופות סבתא למינהן). אנא עיזרו לי לעזור לחתולים.

Jilber

New member
הווטרינרית נתנה לי ליד אמפולה של..

פרונטליין לטיפטוף באוזן נגד קרדיות, לאחר שטיפלתי ימים שלמים עם טיפות שנתנה לי קודם ומכילות גם אנטיביוטיקה ולא נראה שממש עזרו. הזריקה לא מומלצת, יותר מדי רעל להזריק!

f e l i n e

New member
גם אצלי טיפות לא עזרו

זריקה אחת כן. האם הפרונטליין אותו הזכרת הוא תת סוג ייחודי נגד קדיות? הבנתי ששימוש ברוולושן נגד פרעושים מונע הופעת קרדיות מלכתחילה.

cwen

New member
הווטרינר שלי אמר שברוולושן

יש חומר נגד הקרדיות זהה לחומר שבזריקה, ולכן הוא מטפל גם נגד קרדיות.

f e l i n e

New member
נאמר לי שהוא רק מונע את הופעתן

לא מחסל כשהן כבר שוכנות במעמקי האוזן.

cwen

New member
יש טיפות צהובות כאלה ששמתי לליאו

בהוראת הווטרינר. האמת שבסוף הוא נתן לו עוד זריקה, אבל יש חתולים שזה מספיק להם (או שהבעלים שלהם מצליחים לשים יותר טוב ממני). אבל בכל זאת הספיקו לו שתי זריקות במקום שלוש. אם הווטרינרית שלך לא מכירה את זה, אז נסי אצל מישהו אחר. קוראים לזה קנורל.

סיביון

New member
אפשר לקנות קנורל בבית מרקחת?

ואיך יודעים אם הקנורל עזר ואין יותר קרדיות?

לימור י

New member
אני טיפלתי באוגי בעזרת טיפות

כמה טיפות בכל אוזן פעם ביום למשך שבועיים, אח"כ שבוע הפסקה (לתת לביצים לבקוע) ואז עוד שבוע. זה עבד נהדר, תוך כמה ימים כבר היה שיפור בגירודים שלו וגם בכמות החומר השחור בתוך האוזן ובתום הטיפול הוא התנקה לגמרי. אני לא ממש זוכרת אבל לדעתי הטיפות לא עלו יותר מ 50 ש"ח. כדאי מאוד לשאול את הוט' שלך לגבי האופציה הזו.

Noaal

New member
טריק טופלה בטיפות "בני" שנקנו אצל

הוט' (50 ש"ח סה"כ). ניקיתי לה את האוזנים מבפנים (בעדינות) ומבחוץ. הוט' גם המליצה לי על ניקוי החלק העליון של האוזן עם שמן פראפין.

סיביון

New member
הייתי אצל וטרינר אחר

ונפרדתי מ-150 ש"ח. זריקה+ניקוי אוזניים מקיף+טיפות אוזניים fenip ל-14 יום פעמיים ביום. והוא עוד אמר שזאת הנחה מ-350 ש"ח כי מדובר בחתולת רחוב. המצב הכלכלי שלי מחמיר מיום ליום עם כל הטיפולים הוטרינריים האלה:(

למעלה