מה הטיול הכי מהנה שעשיתם לאחרונה?

IlanShacham

New member
מה הטיול הכי מהנה שעשיתם לאחרונה?

אז מה היה הטיול שממנו הכי נהניתם בחודש/חודשיים האחרונים? מה עשה אותו לכזה? לפי מה נבחר המסלול (ספר, אינטרנט, אילתור...)? האם בקבוצה קטנה או גדולה? יאללה, תתחילו לשפוך ולתת רעיונות לאחרים

IlanShacham

New member
ומה עם תשובות לשאלות האחרות?

מה עשה את הטיול הזה לטוב ביותר? איך בחרת את המסלול? ואגב, לאור תשובתך, תשכח מחגיגדי בשנה הבאה

והכי נהניתי ../images/Emo24.gif

מהמדבר -נסיון להסביר למי שלא חווה את זה : ניתוק טוטלי - שקט - נופים מעוררי הוד - העובדה שאני לעצמי ותלוי רק בעצמי. והכי הכי החברה
הא, ובחירת המסלול : טוב זה בגלל שטחי האש האסורים לכניסה באמצע השבוע ובגלל שאת כל המסלולים סביב שדה בוקר כבר עברתי ובגלל שאת נחל חווה רכבתי לפני שנה עם ארנון והיה אחלה.

aFish

New member
קל מאד ../images/Emo13.gif

רק לפני שבוע היינו שם. מה עשה אותו לכזה? המון דברים.
קודם כל טיול שהסתיים בשלום ללא בעיות ותקלות משמעותיות.
אזור יפה להפליא, מאד שונה לטעמי מאזור ערד, נגב. פראי יותר.
תחושת הגילוי - לא ידענו מה קורה בחלקים רבים בדרך שכן המסלול הינו הרחבה של טיול שנעשה כאן ללא תעוד ידוע של רכיבות, קושי, ענין.
אחוז הסינגלים וזרימת הטיול - רכיב באחוזים גבוהים, הרוב על סינגלים בעלי יחוד, נוף, אתגר ויופי.
קבוצה קטנה - האינטימיות של קבוצה קטנה אינה ניתנת להחלפה. 4-5 איש זה האופטימום. ככל שיש יותר אנשים ה"רעש" עולה משמעותית. לאוו דווקא הרעש של הקולות (שגם הוא קיים כמובן) אלא היכולת שלך לחבר את עצמך לסביבה עולה ככל שיש מעט יותר אנשים וההיפך. באנו לטייל, לא לטיול שנתי. זאת הפילוסופיה שלי.

Tal Netiv

New member
מצטרף,

כל מילה נוספת מיותרת. טוב נו, אם מוכרחים: נסיון ראשון ומוצלח לשני זוגות אופניים חדשים. טל

mdizengof

New member
האופטימום-אתה צודק.

עם כל הכבוד לקבוצות גדולות ומאורגנות ,יש דברים שלא עושים בהמונים. זה לא ריקודי עם, זה לא פיקניק צפוף .אני שונא לרכב לבד ,אבל רכיבה בטבע כמו עדר-זה ברבריות לדעתי .בלי לפגוע לאף אחד ואף קבוצה!

viczan1

New member
קשה,קשה../images/Emo4.gif ,אני יכול לנסות../images/Emo4.gif

זה כמו לשאול ,מי אתה אוהב יותר אמא או אבא. כל הטיולים שעשיתי לאחרונה היה מהנה,בוא נגיד שהטיול הזה ,זה היה שילוב של טיול לילה וטיול יום.ובאותה מידה גםזה. שלא יהיו אי הבנות, גם בשאר הטיולים נהנתי,כמו שהזכיר פיש, במיוחד כשכולם חזרו בריאים ושלמים.

IlanShacham

New member
../images/Emo41.gif זה לא חייב להיות משהו אקזוטי...

לחלק ניכר מאיתנו לא יוצא לעשות טיולי בדד במדבר או מסע מים לים או טיולים ייחודיים אחרים, אלא מסלולים קונבנציונלים שמאות רכבו לפניהם ומאות ירכבו אחריהם. אני רוצה לשמוע על זה - גם תשובה של טיול מסביב לבית היא לגיטימית לחלוטין. מעניין אותי גם מה עושה "העם", לוחמי סופ"ש שמהווים חלק ניכר מאוכלוסיית הרוכבים, ובפרט, אשמח מאוד לשמוע גם מרוכבים אשר בדר"כ אינם משמיעים את קולם בפורום (עם פחות נטיה לרוץ לספר לחבר'ה
). אז ספרו, ספרו. אל תתביישו.

נורקין

New member
לי אין כזה אבל....

כל רכיבה והקסם שלה ולקסם זה משתנים רבים. החברה,הנוף,התאום המופלא עם האופנים המגיע באחד משלבי הרכיבה הראשונים. והם האופנים הופכים להיות חלק מהגוף. שוקע בקצב. וכל כולך חלק מהנוף שסובב אותך. באם זה יום חמסין שהכל מעולף סביבך, או יום גשום ורטוב ,בינות לשלוליות וההחלקות. יום סתוי קודר, או אביבי באלפי צבעיו וניחוחותיו. אני נהנה מאוד לרכב לבד ותמיד שמח שיש חברה לרכיבה .גם אם אעבור עשרות פעמים באותו שביל מוכר, תמיד אראה דבר חדש שלא ראיתי קודם. לדוגמה הצבים האלה למטה יותר בשירשור, עדר צבאים, שועלים ,תנים. והכל ברדיוס של קילומטרים בודדים מהבית. {יש לי את הפרוילגיה לצאת בוולי דרופ מהסלון} לכן, אין לי רכיבה שהיא זאת המיוחדת. הכל נאסף למאגר אחד אדיר וממכר שנקרא אופניים. והרכיבה עליהם. מכירים אנשים נפלאים מקומות מדהימים מרימים את הרף הטכני ואת הכושר כמובן. הסיפוק והחיוך בתום רכיבה הינו שכר הטירחה הטוב ביותר שאני מכיר.

טיראן מ

New member
ממה אני הכי נהנה ???

דווקא מסיבוב ליד הבית, בחורשים, שבו אני מגלה סינגל חדש (ויש הרבה). כל פעם שאני יוצא לרכיבה כזו אני מסתכל לצדדים ומנסה למצוא את הכניסות החדשות. רואה משהו שנראה כמו ... אולי ... פוטנציאל ... נכנס ומתגלגל לאורך סינגל חדש. לפעמים עושה אותו כמה פעמים, לשני הכיוונים (אם אפשר) ו... הופה ... יש סינגל חדש לפעם הבאה שמזמינים חברים לרכוב בחורשים.

VTM

New member
וגם אני נהנה בחורשים

מכל מיני דברים: למשל, להכין לטיראן את הכניסות החדשות שהוא מגלה... במיוחד את אלה שלא ניתן לרכב משני הכוונים. למשל - השביל החדש שנקרא "היורדת" כי זו ירידה יפה יפה, ויש בה הכל: גינת סלעים, ירידה תלולה, מדרגות, זרימה. אבל היא רק שני שלישים מהפוטנציאל. ואני גם נהנה מרכיבה כמו אתמול בערב: עם פנסים, בתוך הסינגלים המחליקים עקב הלחות. אווףףףף לטפס את "עליה וקוץ בה", ולהמשיך עם "הנבלה"... אושר שליו. רק 3 רוכבים. אאאחחחח - אני מסכים אם טיראן - המגרש הביתי הוא הכי, אחי. בקרוב: מרבדי רקפות יחד עם הזמנה רשמית לבוא ולהדק את "היורדת", ואם אספיק - יש עוד שביל חדש נוסף "על האש".

mdizengof

New member
שישי שבת אחורון בכרמל../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif|

אוויר ,אוויר ,אוויר ועוד פעם אוויר !!!לפני גשם ,בזמן של גשם ובמיוחד אחרי הגשם!!!!!

mdizengof

New member
והטיול שאחי שונא:

זה היה במאי 2004. חלמתי לטיול לילה בסדום בירח מלא. באתי מאזור חיפה עם חברה. 12:30 בלילה.פקק מכוניות במישור AMIAZ. איזה חברה אירגנה טיול ל300 רוכבים.,צפיפות ,גועל נפש .לא חושב שאנשים ששילמו כסף לחברה(או קיבוץ) קיבלו תענוג. וגם אנחנו שבנו מרחוק ,רצינו לשמוע רק שרשרת וחול וקיבלנו אונס של טבע.

יניב x

New member
פעם ראשונה לא שוכחים... ../images/Emo65.gif

במיוחד עם היא היתה כל כך אקזוטית כל כך יפה, כל כך מאתגרת, כל כך כל כך בית אורן, לנחל כלח, שויצריה הקטנה: הירידה לעומק היער, העליה הסלעית, אוויר הרים זה הטיול היחיד שטיילתי אותו פעמיים... בינתיים...

BikingViking

New member
הטיול הכי מהנה שלי, לאחרונה../images/Emo99.gif

הוא הטיול האחרון שעשיתי ! יום שישי האחרון, התכוננתי לסוף שבוע סוער, לאחר 3 שבועות ללא רכיבה. סוף שבוע קודם האופניים בתיקון, ההוא לפניו אני הייתי בתיקון, ובאמצע שבוע, מלא עבודה בתקופה זו של השנה, לא יוצא לרכוב. נחזור ליום שישי, אני מרגיש כמו אריה כלוא בכלוב, מסתובב בבית חסר מנוחה, טלפונים לכל החברים, כולם ישנים ביום חורפי זה, ואני מקבל החלטה לצאת לרכוב לבד. מסיים להתלבש, אוסף את הקסדה, והשמיים פותחים את הפה וגשם זלעפות מתחיל ליפול. אין לי ציוד חורף, פרט לגופיה טרמית, וחיש קל אני יורד מהרעיון וחוזר לטרנינג. 13:00 בצהריים, טלפון מחבר. "יוצאים ל XC, עוד שעה נפגשים". אני מתחיל להתלבט - מלא בוץ בחוץ, חשש לגשם, מה, עוד פעם בן שמן ? נמאס כבר. בקיצור כל התרוצים שבעולם. חוץ מזה, החבר'ה הללו רוכבים תחרותיים ברמה גבוהה. אצטרך לרדוף אחריהם כל הטיול. החבר לוחץ - נרכוב רק בשבילים לבנים, קצב טיול, מה, אתה עשוי מסוכר ? הקריז גובר. אני מחליט לצאת ויהי מה. נפגשים ויורדים לשטח. רכבנו בצד הצפוני של כביש 443. נחל מודיעין, למי שמכיר. חצינו שלוליות, עברנו ליד המצוק של הסנפלינג, הכרתי שבילים חדשים, ממש ליד הבית, אך כאלו שמעולם לא רכבתי בהם בעבר בגלל הסיכון הבטחוני. מקום יפהפה, אווירה של אירופה. קרני שמש מבעד לעננים, טיפת גשם לא ירדה במהלך כל הטיול. רכבנו XC נטו. משהו שמזמן לא עשיתי. בלי סינגלים. בלי טכני. פשוט לרכוב. שינוי מבורך ומרענן. הקילומטרז' על הספידומטר התחלף מבלי שהרגשתי. איך שנכנסתי הביתה, הגשם שוב התחיל ליפול. נכנסתי למקלחת החמה בתחושת סיפוק אדירה. 30 ק"מ, XC, אדרנלין, שבילים חדשים ואווירה של אירופה. איזה כיף !

למעלה