אני מכינה מפילאס שהוא נוח ופשוט יותר לעבודה, יוצא יפה ושורד
הרבה זמן, אפילו ללא מקרר או חימום.
אפשר להכין אותו הרבה זמן מראש והוא עדיין יפה מאוד לחיתוך והגשה.
ובסופו של דבר, יכול להיות שיוצא יותר זול בשמן מאשר פילו שדורש הברשות וכמות שמן די רבה.
אלא אם....
תמצאי בשופרסל או מקומות אחרים את עלי הפילו שמגיע מטורקיה (חתוך למשולשים או גליון שלם}
הוא דורש מעט שמן ועמיד יותר בגלגול ואפיה וגם שורד הכנה מראש והקפאה מבלי שמתקלף ומתפורר.