מה ההבדל בין מטוסי הקרב "F-22" ו "F-35" ?

מה ההבדל בין מטוסי הקרב "F-22" ו "F-35" ?

שלום! מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה בדיוק ההבדל בין מטוס הקרב החמקן העתידי "F-22" ובין חמקן הקרב העתידי "F-35" ? לפחות מבחינה חיצונית שניהם נראים לי זהים כמעט לחלוטין..... אז מה בכל זאת ההבד בינהםל? האם הם אמורים לשרת זה לצד זה? איזה דגם נחשב טוב ומשוכלל יותר? מתי הם יכנסו לשירות? האם ישראל מתכוונת לרכוש אחד מהם? אם כן מתי? תודה מראש ../images/Emo13.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo39.gif

הF-35 או X-35 .

הוא מטוס נועד להיות רב-משימתי (תקיפה ויירוט), . מה שהוא מדהים במטוס זה יכולות "המראה" ונחיתה אנכית. "כולם לפניו היו כם רק נחיתה אנכית. ישראל רכשה 100 , עד 2014 הם יהיו כאן . יש כאן אינפורמציה מעולה : - http://he.wikipedia.org/wiki/F-35_%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%98%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%92_II

ארסני

New member
תשובה בקצרה

הייתה לי אחלה מצגת בנושא הזה בצבא.. הכין אותה איזה מדריך זיהוי מטוסים מילואימניק פריק של מטוסים. ה- F35 הוא מחליפו של ה F16 כלומר יותר זול יותר קטן ויהיה המרכיב הכמותי בכל חיל אוויר ה-F22 הוא מחליפו של ה f15 כלומר מטוס יותר גדול רב משימתי אך יותר יקר.. יהווה רכיב איכותי בכל חיל אוויר. מיועד לאדונות אווירית. שניהם בעלי יכולות חמקניות מתקדמות, יכולת הנעה וקטורית כלומר המבער עצמו זז, ליכולת טיסה בזוויות מאוד גדולות, החימוש נמצא בגוף המטוס ולא מבחוץ על מנת להוריד את את השח"מ (שטח חיתוך מכ"מ) שלו לכמעט אפס, מכוסה בחומרים בולעי קרינה,

ארסני

New member
זה ככה בקצרה מה שאני זוכר מהמצגת .

עם וידוא זיכרון באינטרנט בכל זאת אני משוחרר 3 חודשים ולא נגעתי בזה מאז..

למעלה