מה הדבר שהכי הכיהייתם רוצים כדי

moshonb

New member
חייל מחפש חברה

לכל הבנות שלום אני חייל בן 21 מהמרכז אני מחפש בנות מלאום \ שמנות (אל דאגה גם רזות יתקבלו) להמשך התכתבות ופרטים נא לשלוח מייל לא [email protected]

../images/Emo14.gif מחפש אהבה

מחפש מישהי שתחזיר לי את החיוך כשאני מתעורר בבוקר. מישהי שתגרום לליבי לפעום בחוזקה כל פעם ששמה עולה על דל שפתי

moonkiss

New member
הכי הכי הכי הייתי רוצה...../images/Emo23.gif

הייתי רוצה ללכת לישון... ולדעת שיש לי למה לקום בבוקר... שיש למי להגיד...אני
אותך... שיש את מי לחבק... שיש מי שמחכה בבית... אבל זו רק אני... moonkiss

אולי זה ישמע טפשי אבל לדעתי אחרי

שדיברתי איתך...אין הרבה אנשים שראויים לאהבה שלך.תסיקי מסקנות לבד

לפי שאני מבין...

אתם מכירים.אבל למה אתה אומר לה כך.היא ענתהלשאלתך:מה היא הכי רוצה

moonkiss

New member
תודה לך....ואם תשמע שם, בקצה העולם,

.so. so you think you can tell heaven from hell, blue skay from pain can you tell a green field from a cold steel rail? a smiile from a veil? do you think you can tell? ? and did they get you to trade you heroes for ghosts? hot ashes for trees ?hot air for a cool breeze? cold comfort for change ?and did you exchange a waik on part in the war for a lead role in a cage how i wish, how i wish you were here. .we´re just two lost sould swimming in a fish bowl, year after year .running over the same old ground. what have we found? the same old fears .wish you were here do you think you can tell???

אני יכול לספר.עלכאב ושנאה.דמעות ללא

קץ ותפילות למוותשיבוא.אך לא.בחרתי לספר על אהבה.אני האהבה שבסוף..

../images/Emo14.gif מחפש אהבה

את צודקת האהבה היא ללכת לישון לאחר שאמרתה לאדם שאתה אוהב את 3 המילים החשובות בעולם " אני אוהב אותך " להתעורר בבוקר עם פרפרים בבטן עד למפגש הבא. ולצפות מול המסך הקטן של הפלפון שתתקשר כבר . איזו הרגשה נפלאה והיא כל כך חסרה.

למעלה