מה דעתכן?

אמא 777

New member
מה דעתכן?

שלום רציתי לשמעות הערות/הארות האוצר הקטנציק הגיע לגיל המכובד של שנה, רציתי לערוך אירוע חלבי קליל מדובר בבוקר , 11:00 , 20 איש מבוגרים מבלבד (טוב לא נקפח 2 תינוקות גם) התפריט שחשבתי כמה בגטים פרוסים עם שמן זית חצי עם ממרח זיתים חצי עם עגבניות - חשבתי על 3 בגטים בערך פשטידת פטריות ופשטידת בצל - 2 בערך מכל דבר קערות עם פסטות ולידן צלחות עם רטבים אחד עם עגבניות ועשבי תיבול ואחת עם שמנת פטריות סלט יווני עשיר וחשבתי על סלט תפו|א עם בביצים ובצל (בלי מיונז כמה סוגי לחמים, מטבלים כמו חמאה וגבינות וצלחת של ירקות מה דעתכן על הכמות? מה להוסיף? כמובן לקינוח עוגות מוס ועוגת יומולדת..

Rebeccan

New member
../images/Emo49.gif נשמע נפלא ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

גם הכמויות נשמעות טוב - אם יש 3 בגטים עם ממרחים, ובנוסף גם לחמים את מסודרת להוסיף הרבה ירקות, זה תמיד הולך טוב אפשר להוסיף גם סלט טונה אם אוהבים או מוס טונה מרשים ופירות - אפשר להכין סלט פירות מענין מפירות הדר, שאגב אפשר לשלב בסלט חסה (יש סלט חסה?) על השולחן אפשר לפזר גם אגוזים ופרחים מיובשים, לשילוב הצבעים פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

pirge

New member
סלט טונה ואבוקדו

07:29 | 31/12/04 סלט טונה אבוקדוו pirge ו קופסה קטנה טונה בשמן מסוננת אבוקדו בשל בינוני בצל קטן ביצה קשה מגררים הכל על מגררת גסה. מוסיפים: 2 כפות מיונית כפית מיץ לימון טרי מלח ופלפל שחור אפשר לא לגרר ולהשאיר חתיכות מאבוקדו וטונה מפוררת גס. מקשטים בחלמון ביצה קשה מגורר. רעיון מאמא שלי.

נירהמ1

New member
../images/Emo45.gifיופי של תפריט - ../images/Emo49.gifלקטנצ'יק

וכמובן, ברוכה הבאה לפורום.

nicki3

New member
../images/Emo20.gifגם לי התפריט נראה מעולה, אבל

אמא, זה המון!!!! מניסיוני באירוחים של 20 איש 3 בגטים זה יותר מדי, מקסימום אחד או שניים, ובמיוחד כשיש עוד לחמים. הפשטידות- אחת גדולה מכל סוג יספיקו. והפסטה גם- קערה אחת מלאה זה די והותר. אני דווקא הייתי מעבה את תחום הסלטים הקלים, חסה, ירוק, כרוב, עגבניות שרי וכו' כי זה מה שאנשים מחפשים היום במיוחד. וחוץ מזה: מ ז ל ט ו ב !!!

yifatushc

New member
נראה לי עשיר ומגוון ../images/Emo45.gif

האמת שכל מה שציינת באמת משתלב לדעתי טוב עם הארוע. כתבת שאת רוצה להכין שתי פשטידות מכל סוג, אז אולי את אחת מהן תכיני בתבנית מאפינס לשם הגיוון? זה יכול לתפוס נורא נחמד, אנשים אוהבים דברים ב"מנות אישיות" ופשטידה אישית תמיד קורצת. בכל מקרה, נשמח לשמוע איך ומה היה והרבה מזל טוב לקטנצ'יק!
וכמובן- אם רק תרצי לשתף- נשמח לקבל מתכון לפשטידות ולעוגת יום ההולדת...
יפעת

אמא 777

New member
תודה לכולכן

אני שואבת ממכם המון בתור "סמוייה" אני אצלם וכמובן אצרף מתכונים.. רק שאני אתחיל להבין את העניינים פה באיננטרנט תודה הרגעתם אותי

למעלה