מה דעתכן?

luka on1

New member
מה דעתכן?

נשנה את השם של הפורום? אולי לנואשות +30 או דיכאוניות + 30 או משהו בסיגנון???? את כל הפאן לקחתן וכבר לא נעים להיכנס לפורום הזה חוץ מדיכאון לא רואים פה כלום!!! צריכות פסיכולוג בבקשה יש פורום של יעוץ וכו' אבל למה תסבירו לי למה הפריע לכן שחלק מהבנות כאן קצת מחיות את הפורום הזה?? למה אני מדברת עם חברות מהפורום וכל הזמן אני שומעת שמהפורום הזה נהיה רק דיכאון?? למה יש תשובה למישהיא או שההודעה הזו תגיע לאוזניים ערלות.

תסתכלי על חצי הכוס המלאה..

תראי כמה הצטרפו אלינו.. מה לעשות תחילה מרוקנים משקעים ואחרכך יש מקום לעוד....משקעים(סתם סתם! אני חושבת שזה סוג של תקופה כזו שגם מזג האוויר מוסיף לאווירה להיות מתאימה. אז בנתיים עד שיגיע באמת החורף וישטוף הכל תהני להכיר פנים חדשות (עצוב להגיד את זה - אבל כל פרידה זו הזדמנות להתחלה חדשה.)

מלבורו 1

New member
ועוד דבר...(עוד כמה, יותר נכון..../images/Emo13.gif)

אני חדשה בפורום אמנם, אבל הייתי רוצה בכל לומר משהו. יכול להיות שאת (Luka) המון זמן בפורום הזה ומרגישה שיש התנהלות לכיוון מסויים שקשה לך איתו, וחסר לך משהו שהיה בעבר בפורום. אבל קחי לך עוד נקודת מבט על העניין: העובדה שאנשים מרגישים חופשי לדבר על המועקות והקשיים שלהם בפורום מעידים על מגמה מאד יפה בעינייי, שממש לא מובנת מאליה: היכולת להיפתח ולהוציא ולהוריד מן הלב דברים שמעיקים עליהם, בכל שעה שלא תהיה, כשתמיד יהיו כמה חברים און ליין שיגיבו וינסו לעזור. יותר מזה: המגיבים הם לרוב אנשים אובייקטיבים לחלוטין, שלא מכירים בהכרח אישית את הכותב ולא ישפטו אותו ולא יטו לאף צד את הסיפור. המגיבים יראו נטו את הסיטואציה בפני עצמה, בצורה נטרלית, ואולי בזכות כך יוכלו להביע דעה "נקייה" יותר ולעזור יותר מכל חבר קרוב שמעורב רגשית או ששמע אלף פעם סיפורים דומים ומכיר לעומק את הנפשות הפועלות. מעבר לכך - מה שיפה עוד יותר - זו העובדה שאנשים באמת עונים מכל הלב ורוצים לעזור, מתרגשים ומגיבים ממקום אמיתי של אמפתיה.טוב לדעת שלאנשים אכפת אחד מן השני גם ברמה הרחבה יותר, לא רק במעגל החברים והקרובים לנו... בכל מקרה - גם דברים שמחים וטובים בטח תמיד מתקבלים בשמחה, לא? איזון הוא תמיד דבר חיובי...אני מאמינה (תקנו אותי אם אני טועה,בנות) שכולם ישמחו לשמוע ולהגיב גם על דברים משמחים ויפים כמו על אהבה חדשה, על שמחה של מישהי על חזרה לאהובה ישנה או על הצלחה כלשהי בתחום כלשהו בחיים של אחת ממשתתפות הפורום...לא? זה גם חשוב...

למה לא? אפשר גם פאן!

יש לך משהו משמח לכתוב? בכיף
אבל אם זה בסגנון של 'יש פה מישהי ערה? משעמם לי!' אז אולי פשוט אפשר לפתוח שרשור להודעות כאלו כדי שלא יציפו את הפורום.

הבעיה שלוקח זמן לזהות אם

היא ערה עכשו או שהייתה ערה.. רק הוסיף ששרשור הודעות שהכותרת שלה לכל השבוע אני לא ממש מסכימה איתך- (אבל זה יכול להתפתח לשרשור ארוךךךךךך ולכן מעדיפה לשמור זאת לעצמי )

luka on1

New member
יש דברים חיוביים

אבל הבעיה שהם נדחקים לסוף וכל הבכי והייבבות כל היום עולים למעלה דייייייייייייייייייייייייייייי נמאס תכתבו משהו משמח כל אחד והחבילה שלו לא נכנסתי לפורום הזה כדיי להיכנס לדיכאון אלא להנות לשתף והכיר חברות לעשות מפגשים וכו

פאמקי

New member
luka on1 יקרה...

את יודעת?... אני ידועה ביכולת ההכלה שלי, ובסבלנות... וכאן... אני מעט מתקשה. אך אנסה בכל זאת, להגיב אחרת ממך. יש לי המון הערכה לנשים המדהימות שפותחות כאן את ליבן, כואבות, מאוהבות, יוצרות... ואת כל זה מעלות הנה ומשתפות. הן ראויות לכבוד על האומץ והפתיחות. הן לא מתחבאות מאחורי "שמחות מזוייפות". בדיוק לשם כך נוצר הפורום הזה. כדי שנוכל להתמודד עם דברים יחד ולאפשר מרחב שמקבל, מפתח, מאתגר... את היחודיות שלנו. וממך מבקשת, אם יש לך תלונה על הפורום והנהלתו, עשי זאת במסר אליי או בפניה להנהלת הפורומים. לא אסכים שנשים יפסיקו להשתמש בפורום כמקום מאפשר, בגלל הערות כמו שלך. תודה.

luka on1

New member
סליחה פאמקי אבל זו דעתי וזכותי להעלות אותה על

אך קצרה היריעה מלהכיל את כללללללללל מה שאני חשה כאן ולו במעט מזה אין זילזול על אף אחת מהנשים החסודות הללו אךךךך (ותמיד יש אך) אני לא חושבת שכל הפורום הזה צריך להיות מבוסס רק על דכאונות ותרשי לי ליסתור אותך בכך שאני מתחאבאת, לשמחתי אני לא! ! כי אופי זה אופי ואני לא אדם דיכאוני!!! ובכל אופן רק רציתי לתת במה לנשים אחרות להוסיף שימחה ופלפל לפורום וכן גם "מה נשמע בנות היתגעגעתי" זה טוב

meyrav a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ועל זה נאמר קבלי ח ח אחותי
כנראה הפריע מאוד "מועדון החברים" שנוצר כאן למישהי . אבל היא שכחה שהיא התחילה אותו בעצם
ו"מועדון החברים" היה ונשאר פתוח לכולן ולמי ששמה לב אני הפסקתי לכתוב כאן

שמתי לב לכן .....

גם אושקוש...... מה עובר על הפורום שוב אולי אני הוסיף שוב ראש כחול .......ונפתור את התעלומה

counterbalance

New member
תגובה

לוקה יקרה, ראשית אני מקווה שלא יתפתח כאן שרשור ארוך נוסף זהה לקודמו. עלי להודות שמזה זמן מה אני קוראת סמויה של הפורום, ולא ראיתי צורך להגיב בו. מה שגרם לי להתחיל להגיב (מדי פעם) הוא דווקא השרשור הקודם בעניין זה, בו מישהי ציינה שאם אנשים מעדיפים להיות פאסיביים ולא להגיב, אין להם זכות תלונה (נכון ביותר). מאחר שברור לי שעל מנת שזה יהיה פורום עשיר ומעניין, רצוי שכמה שיותר מה"סמויות" יגיבו, ולכן התחלתי לעשות כך. אם יש תקופות שבהן יותר קשה לחלקנו, והן בוחרות לשתף- ניתן רק להעריך את כנותן, להקשיב, להגיב, לעודד, ולהציע חיבוק וירטואלי חם בתחילת החורף. צר לי שזה מדכא אותך, אבל בעיני זו אחת המטרות היותר חשובות כאן. אישית אני יכולה לומר לך שלמרות שאין רע ולא נגרם נזק מהודעות חסרות תוכן ענייני כגון "מה נשמע/מישהי ערה" וכו', הרי שרובינו מפיקות ונותנות יותר כשאנשים שופכים את ליבם. בתקווה שכך אנו גם מקלות מעט ועוזרות זו לזו. כפי שצויין בעבר- יש את הקומונה שהוזכרה, וניתן להשתמש בה למטרת התכתבות יומיומית שגרתית. קשה לי להבין את ההתעקשות דווקא על הפורום. יותר מכך, חבל לי שאת מרגישה שהוא הפך לדכאוני. להבנתי, מטרתו הראשונה היא תמיכה הדדית, וצר לי שאת רואה זאת אחרת. כפי שפאמקי ציינה, אני מקווה שהערתך לא תמנע ממישהי לכתוב את אשר על ליבה. ערב טוב ומהנה לך ולשאר באי הפורום.

שומבללה

New member
אז מה שאת מציעה זה:

ואנא השמות הן רק להדגמה ואין קשר בין המציאות לכתוב: שרשור שמח לדוגמא: שקשוקה: הי בנות מה עניינים מזמן לא הייתי כאן לוקי: ברוכה השבה - באמת מזמן פחחחחח קוקי: שקשוקה, מה קורה אחותי? איזה קטעים פה אה? טורקי קטן: הי בנות רציתי לדעת אם יש מצב ללכת לסרט היום... כי אתמול יצאתי עם מישהי מכאן והיה לא משו... קטעים אתכן... קוקי: אה....טורקי קטן, תרגיעי טוב. לוקי: אולי היא רוצה איזה גרוזיני גדול...פחחחח שקשוקה: יו מה נהיה מהשרשור הזה תרגיעו... לוקי: תרגיעי את את לא יודעת במה מדובר אז די. ודי לחכימה ברמיזא פחחחחח שקשוקה: לוקי - מחכה לך מסר בפרטי. טורקי קטן: בנות אני יודעת טוב מאד מי הנפשות הפועלות ועכשיו אני ממש בדיכאון אבל אני אפתח על זה שרשור בנפרד... לוקי: פחחחחח שרשור נפרד אלק.... הודעה חדשה: טורקי קטן: טוב, אני ממש בדכאון, מה לעשות שחלק מהחברות שלי פשוט לא מקבלות אותי כמו שאני... (המשך יבוא...) טוב נו... לוקה, הכל בצחוק בלי קטילות עכשיו....לילה טוב.

luka on1

New member
תראי מתוקתי

אני לא ברמה הזו, חשבתי שיוסיף קצת צבע לפורום הזה אבל מרוב קטילות לא רואים פורום אז שיהיה לכן לילה קסום כי לא ניראה לי שאני משתלבת בנוף "הפרידמני" (סתאם בצחוק) שלכן אולי כדאי שאני אחתוך מכאן למקום יותר נחמד ושמח...(בלי לפגוע כי היה לי שמח, וכנראה שלכל דבר טוב יש גם סוף!)

luka on1

New member
נ.ב

התקנון נקרא ונבדק ואין שום איסור על שירשורים סתמיים או כתיבה עילגת או כל נושא של מעניין בשיט אף אחד, "אזזזז שלא יעבדו עליכם...." והמבין יבין

לה לה לנד - somewhere over the rainbow....

אין ספק.יהיה לנו קשה בלעדייך,אך עשי מה שאת מרגישה כי עלייך לעשות! Go for it! נראה אותך!
....

שומבללה

New member
הי לוקה

אני חייבת להודות שאני גם בפורומים אחרים מסתובבת, לא פעילה אבל קוראת, וגם שם המגמה היא פחות דברים "שטותיים" ויותר דברים שבאים מן הלב והחיים והרצון לשתף ולדעת מה אחרים חושבים על צעד כזה או אחר, מחשבה, הרגשה וכו'...שבעניי זה שיא הצבועוניות. שלא לדבר על התפתחות דיונים פילוסופיים על דברים של מה בכך,אבל זה מה יש שם. וכן שכל אחת תהיה איפה שטוב לה. אני לא חושבת שמישהי פה, ובטח לא אני רצינו לקטול אותך, אבל כן הבאת משהו ל"הצבעה" ורובנו לא מסכימות איתך ושמחות על הרוח הקיימת היום בפורום שיכולה להשתנות אגב. זה הכל, כי הכל הוא זמני, כמו ששר שלמה ארצי. ושיהיה בוקר טוב ונפלא לכוווווווווולנו. :)

פאפי11

New member
לשומבללה...

אני חייבת להגיד שאהבתי את צורת ההתבטאות שלך, בלי ללכלך את הפה ועם כבוד... יפה... אהבתי...

למעלה