מה דעתכן

מה דעתכן

שנה הבאה אני עוברת לקבוצה מתקדמת יותר במודרני ואני אהיה חייבת לעשות בלט.. השנה לא עשיתי בלט ובכלל הפער בין הקבוצה שלי בבלט לבין זאתי שאני עולה אליה הוא גדול הן כבר על פוינט ואני בחיים לא התקרבתי לזה חח השאלה אם כדאי לי לקחת כבר מעכשיו שיעורים פרטיים בבלט כדי לשפר עד תחילת השנה או להתחיל בתחילת השנה שאני אראה לאן ישייכו אותי? ואם כן לקחת שיעורים.. באזור חולון- ראשון מישהי ממליצה משהו?

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifאני מציעה לך לקחת קורס קיץ

לאו דווקא שיעורים פרטיים, אלא נגיד קורס בבלט הישראלי בתל אביב [שהדגש הוא קלאסי כמובן] זה יקדם אותך בטירוף [מעידה על עצמי] וזה באמת כיף

Bored EF

New member
תשובה

גם אני ממליצה על קורס קיץ..זה בדיוק מה שצריך להתקדמות מהירה:) וגם אני מתכננת ללכת לקורס של הבלט הישראלי..ויש לי שאלה- האודישן, זה פשוט שיעור? או שזה אודישן פרטי לכל אחת?(אגב..אני קוראת סמויה בערך פה)

אוגם

New member
זה שיעור-

שבעצם ממיין אותך לקבוצה א' או ב'... אבל בעיקרון כולן מתקבלות. (=

הבעיה היא

שאני עובדת הקיץ ואני בקורס קיץ של המרכז שאני רוקדת בו שאני די מקווה שזה יסתדר לי.. אבל השיעורים שם הם ברמה אחת והם לא כדי לקדם או משהו אלא סתם כדי להעשיר ולהעביר את הזמן.. גם אין לי את היכולת להתחיל לנסוע לת''א כל פעם, וזה בטח יוצא המון כסף וזה לא מתאים כי אני גם טסה לבולגריה החופש..

ליאנההה

New member
אממ

יוצא המון כסף - למה? כי זה בת"א וזה רחוק? יש אוטובוסים... שמעי זה מוזר כי את שוקלת שיעורים פרטיים וזה בסופו של דבר יוצא הכי יקר (אם את באמת רוצה להרגיש התקדמות בחודשיים האלה ולקחת יותר משיעור אחד בשבוע). אם את סתם לוקחת שיעור פרטי אחד פעם בשבוע כמה כבר תתקדמי בחודשיים? שיעור פרטי זה משהו מאוד מאוד אפקטיבי (מניסיון אישי), אבל צריך לתרגל ולהתאמן על כל דבר שאת עובדת עליו בשיעור הזה, ולכן צריך שיעורים נוספים במהלך השבוע. לא יודעת מה להגיד לך האמת.. שיעורים פרטיים זה מעולה. מצד שני האופציה של קורס קיץ גם נשמעת טוב כי זה אינטנסיבי יותר, אבל עדיין יש את החיסרון הזה שאין לך שום רקע בקלאסי וזה די בעייתי להשתלב בתוך קבוצה של קורס קיץ כי לרב הקורסים האלה מיועדים לאנשים עם יותר רקע. קיצר אין לי מושג מה להגיד לך, אבל לפחות הבעתי את החיסרונות והייתרונות שאני רואה בשתי האופציות.. אז לשיקולך ;)

Bored EF

New member
אממ

אם ההבדל בינך לבין הקבוצה המתקדמת היא יותר ביכולת והכושר, את יכולה לקחת שיעורים (לא ריקוד) שישפרו אותך..פלאטיס, חדר כושר וכו' ואז אין בעיה למצוא בכל מקום, שיעור פרטי בבלט זה קצת בעיה למצוא. אם ההבדל הוא בהכרת התרגילים של הקבוצה המתקדמת, אז אין מה לדאוג..בהתחלה מעתיקים קצת ממי שלפיך ואז מתרגלים לסגנון התרגילים ולרמה. ובסה"כ מעבירים אותך כי כנראה יודעים שאת מסוגלת ותסתדרי:)

לא..

הן על פוינט ואני לא ואני אף פעם לא עשיתי בלט בצורה רצינית קצת טכניקה בלהקה קצת שיעורים פה ושם.. כאילו ממש.. אני ובלט לא מתחברים כלכך חחח

Sorcerer59

New member
פשוט תתאמני

היי, מעבר לשיעורים, יכול להיות ששווה לך להתאמן בקיץ עם רקדנית בלט יותר מנוסה ממך. זה לא שיעור פרטי וזה לא כמו לעבוד עם מורה, אבל רקדנים מנוסים מספיק יכולים לזהות שגיאות של מתחילים... בהצלחה!

למעלה