מה דעתכם?

תגובה

להתבוננות מקרוב בדברים ולצילום מזויות שאינן שיגרתיות
לחיתוכים העצבניים,שהשאירו אותי בתהיה - מה זה?מה קורה מסביב?למה עקום?איך נראית כל הנעל?מה בעצם הסיפור פה מלבד תקריב עצבני של פריט כלשהוא?

סוני DSCH1

New member
אז אני צריכה להראות את כול הנעל ואת

כול הפתחות עם החבל שיש עליו וכו...? או מה כונה איך אתה הייתה מצלם אתה או את

הכוונה:התמקדות בדברים הללו,אבל

לנסות להציג אותם בצילום - בצורה מיוחדת.

סוני DSCH1

New member
זה לא מיוחד? אני צלימתי אותם כי

רציתי להראות אאת הדברים האלה לא את הסביבה כמו הדורבנה לא איכפת לי מרגל אלה רק ממנה רק מהגלגל

אנסה לדייק יותר:

התמקדת אכן בחלק מהעניין של הנעל, אולם החיתוכים אינם 'מסתדרים'.משהו חסר. חיתוך כזה קרוב ועצבני אמור לשרת משהו. גם אמורים להיות כללים בסיסיים לבניית הפריים,על מנת ליצור תמונה שמושכת לצפות בה. ולהשלמת תגובתי האחרונה:הייתי גם משחקת עם החשיפה\אור. כיד הדמיון הטובה עליך. אלו רעיונות שזרקתי.לא חייבת להסכים. אבל הכוונה להוציא ממשהו רגיל,או סתם לא מוקפד,למשהו מיוחד ומעניין יותר. זה לא פשוט.

תני לי יותר נתונים על איך צולם,מי

דיגמן,האם צילום חד פעמי ומזדמן של מישהו זר או מישהו שדיגמן עבורך,במקום שאת יכולה לשוב אליו,או שיכולת לשהות שם רק דקות ספורות וזהו. בכל סיטואציה - אפשר להתאים רעיונות אחרים. בכל מקרה - הייתי מכניסה את כל הנעל לתמונה. הייתי מצלמת מזוית עוד יותר מטורפת. עדשה ממש רחבה ומקרוב. אבל זה רק רעיון אחד.

סוני DSCH1

New member
צילמתי אותו בזמן שהוא נתן

הוראות לחברה שלי אני היתי עם סוס אחר ליד אז צילמתי את הדורבנות שלו סתם משהו שחשבתי עליו אין לי שום בעיה לצלם זאת שוב פעם אני פשוט כול הזמן שם עם המצלמה אז יוצאים לי רעיונות מוזרים לצלם

סוני DSCH1

New member
מישהו?אוקי עם אני לא יקבל תגובות

מאנשים רבים איך אני ילמד צילום איך אני ישתפר?

yaya133

New member
התמונה עם המפתחות הכי מוצלחת

בסדרה, רק חבל שלא כללת את השאקל בתמונה (הברזל הקפיצי שמחזיק את הצרור) האחרות באמת מנותקות קצת והיה צריך לכלול יותר אולי מהנעל. יש שם אחת עם בעית חדות... והערה אחרונה שלא קשורה לתמונות אלא לדיקדוק: אשתפר ואלמד זה בעתיד...והכל ברוח טובה
.

סוני DSCH1

New member
כן אבל המבטח היה ממובר למישהו וגם

הדורבנות יעני צילמתי זאת על הבחור בזמן הרכיבה

סוני DSCH1

New member
אני לא יכולתי לצלם את כול הפתחות

כי הוא היה מחובר למי שצילתמתי את הדרובנות והכול אז לא רציתי שיראו את הפתחות מחוברות למכנס שלו

כלל חשוב בצילום:לא חשובה הסיבה!

חשובה התוצאה! אז...לעבוד לפי זה, ולהפעיל דמיון מחשבה ותיכנון. אין פה מתכונים קבועים (רק אולי ל'חשיפה נכונה' , וגם זה לא תמיד :))

סוני DSCH1

New member
אוקי אבל אני רוצה

מאוד לדעת איך אתם הייתם מצלמים את אותו הדברים שאני צילמתי?

למעלה