מה דעתכם?

מה דעתכם?

הייתי באירוע ספורטיבי ושיווקו ג'לים של חברת AGEL ההכירות היחידה שלי עם ג'לים זה לריצות עם הג'ל של GU כאן מציעים ג'לים לא רק בזמן מאמץ (ריצות, רכיבה וכו') אלה גם להתאוששות לאחר מאמץ ולצריכה שוטפת יום יומית. עליי לציין שברמת ההסבר שקיבלתי בדוכן השתכנעתי לרכוש ג'ל אחד לניסיון הטעם היה סביר ולא הרגשתי שוני מג'לים אחרים שאני מכירה. מעוניינת לשמוע דעתם של אנשים שצרכו או צורכים ג'ל זה (נדמה לי שהוא חדש בארץ) ולקבל את המלצותכם, (במיוחד לאור העובדה ששקית אחת עולה כ-10 ש"ח).

run123

New member
להתרחק כמו מאש!

מדובר בפירמידה... מעבר לדמיון החיצוני ולמרקם של הג'לים שאת מכירה, אין שום דמיון. אחרי שתנסי למכור לכל מכר שלך את "חבילת הכניסה", איזה כנס מפואר בגני התערוכה (או ביוטה) ובעיקר הרבה חלומות, תשארי עם הפנטזיה "להתעשר מהר", עם המינוס בבנק ובעיקר בלי חברים! מאחד שראה...

מרטריקס

New member
זטת פרמידת כת

שילוב הזוי של משחק פרמידה עם כת מסוכנת והג'לים אף פעם לא אמדו בבדיקה רצינית עד כמה שאני יודע

yevgenis

New member
חברים,אם אתם קונים

ג'לים של GUאו POWERBAR ב8שקלים -מי מרווח מזה?

foggy1

New member
AGEL הוא לא ג'ל אנרגיה לפעילות ספורטיבית !

לפי הפרסומים שלהם מכיל 30 קלוריות ורק 6 גרם פחמימות. ג'ל אנרגיה מכיל כ-100 קלוריות וכ-24 גרם פחמימות. אלא לא מוצרים תחליפיים.

yevgenis

New member
זה לא הנקודה שלי

אנשים צועקים על פירמידה (שאך אחד לא הכריח אותם להיכנס ) אבל משלמים 10שקל לג'ל(במקום דולר) איך קשור מוצר לשיטת השיווק?

רץ בשטח

New member
מתוך ויקיפדיה - תרמית פירמידה

תרמית פירמידה מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית תרמית פירמידה או משחק פירמידה הוא מודל עסקי שאינו מחזיק מעמד לאורך זמן, שעוסק בעיקר בתגמול כספי בתמורה לצירוף אנשים חדשים למשחק, בדרך כלל בלא כל מוצר או שירות. משחקי פירמידה קיימים כבר למעלה ממאה שנים. רוב משחקי הפירמידה הם ניסיון להטעות צרכנים פוטנציאליים להשתתף בהונאות מורכבות אך לכאורה משכנעות וחסינות מפני תקלות. הרעיון הבסיסי מאחורי כל הונאה הוא שכל יחיד משלם רק פעם אחת, אך מקבל רווחים אקספוננציאליים מאנשים אחרים. דוגמה נפוצה מפתה את הקרבן שתמורת תשלום הוא יהיה רשאי להציע את אותה הצעה לאנשים אחרים. כל מכירה כוללת תשלום למוכר המקורי. השגיאה הבסיסית היא שאין רווח קצה - הכסף פשוט מטפס במעלה הפירמידה, ורק האנשים בראש הפירמידה מרוויחים כסף, המגיע מן האנשים הרבים שבתחתית הפירמידה - אלו שהצטרפו למזימה אך לא הצליחו לצרף אליה אנשים חדשים. זהו משחק סכום אפס מובהק: כל הרווחים שעושה משתתף אחד מגיעים מכיסם של משתתפים אחרים. כדי לייפות את המזימה, רובן יכילו המלצות, עדויות ומידע שקרי. למרות שמשחקי פירמידה הוכרזו כבלתי חוקיים במספר מדינות, הם ממשיכים להופיע בדרכים שונות. במקרה אחד בישראל, פסק שופט השלום צבי דותן שהמשחק המסוים שנידון לפניו אינו חוקי וחייב את אחד העומדים בראשו בפיצויים בסך 16,000 שקלים. [1]

yevgenis

New member
בהבל מפירמידה בשיווק רשתי משווקים

מוצרים או שירותים-אתה משלם כסף ומקבל מוצר או שירות

Ageleffect

New member
מתוך ויקפידיה - שיווק רישתי

האם ברור לך לחלוטין שמשחקי פירמידה הם לא חוקיים כמו לגנוב לרצוח , לא חוקי . הגברת שאלה בסך הכל אם משהו יודע אם המוצרים של אג'ל עובדים לא על פירמידות ולא שיווק רישתי לחדד את הדברים אג'ל כמו הרבלייף או סנריידר או ניקן או ניו סקין דרך עגב חלקן עם מחזורים של מיליארדים פועלות בתחום השיווק הרישתי חברות בנות יותר מעשרים שנה חלקן אף יותר ( לא חוקי , תרמית ,מודל עיסקי שאינו מחזיק מעמד ?) ו י ק פ י ד י ה שיווק רשתי או שיווק רב-שכבתי, ובר"ת שר"ש (באנגלית: MLM - Multi Level Marketing), הוא שיטת מכירה שבה סוכן המכירות מקבל רווחים הן על מוצרים שהוא מוכר ללקוחות סופיים והן על מוצרים שנמכרים על ידי אלו שהוא מוכר להם. הסוכנות הפדרלית למסחר קבעה שני תנאי סף ללגיטימיות של שיטת שיווק רב-שכבתי: למכור ללקוח סופי מוצר מוחשי בעל ערך במחיר סביר. להימנע ממכירת מלאים גדולים לסוכן, שאותו הוא יתקשה למכור הלאה בתוך זמן סביר. תבחינים נוספים המעידים על לגיטימיות כוללים: הסוכן אינו נדרש לשלם דמי הצטרפות, או שעליו לשלם סכום הצטרפות קטן בלבד. החברה היא זו אשר מחזיקה את המלאי והסוכנים מוכרים מתוך המלאי של החברה. עם זאת ייתכן שהסוכן קונה כמות קטנה של המוצר להדגמה והתנסות אישית. המוכר של המוצר מקבל עמלה גבוהה יותר על המכירה מאשר הסוכנים שגייסו אותו. הכספים עוברים ישירות מהסוכן לחברה ולא דרך שרשרת המגייסים.

peegee

New member
האם נעשתה בדיקה מקצועית

של הג'לים האחרים בשוק. אני צורך GU כנראה לפי שיטת העדר, זה מה שמשווקים,זה מה שממליצים אבל האם שווה משהו? כשבטבע קסטל שיווקו את ההאמר אמרו שזה מצויין, מאז שהפסיקו לשווק הם לא אומרים על זה מילה אחת טובה, בינינו נראה לי שכולם עובדים עלינו בעיניים, אין ולא יהיה שום המלצה עניינית בריאותית, הכל מסתמך על דרישות השיווק. אני נתקלתי באגל במירוץ בית שאן, ואין לי מה לאמר על המוצר משום בחינה, כי לא צרכתי אותה. לא ידעתי גם שהם משווקים שיטת מכירה ולמעשה לא ממש איכפת לי. חשוב לי שתהיה תחרותית אמיתית ושלא נהיה תלויים רק במוצר אחד או שניים. יאלה התחרות!!!

רץ בשטח

New member
יש השוואות רבות

ובאופן לחלוטין לא מפתיע יש דימיון רב בין מרבית הג'לים המובילים לספורטאים - כאשר בכל המוצרים המובילים Maltodextrin הוא הרכיב העיקרי (פחמימה מורכבת) ואליו נוספים רכיבים נוספים. כמה מאפיינים נוספים משותפים למרבית הג'לים לספורטאים: אנרגיה: 90-120 קלוריות לג'ל (חריג הוא הצ'לנג' הישראלי שמנסה להיות מעט שונה עם מחצית כמות האנרגיה במעט יותר ממחצית המחיר - דיברנו על שיווק?) מרביתם מכילים אלקטרוליטים בכמויות משתנות (במיוחד PowerBar) בסוף היום כמו שיש משקאות איזוטוניים השונים זה מזה, אך אף אחד מאיתנו לא יבלבל בינם לבין משקאות האנרגיה עתירי הסוכר והקפאין שבפירוש אינם מתאימים לעיסוק ספורטיבי (תנסה לצאת לריצה ארוכה מיד אחרי ששתית אחד מהם ותראה כמה זמן יקח לך להקיא את נשמתך), כך גם במיקרה הזה. וכמו שמצויין בויקיפדיה - לפעמים לשיטת השיווק כן יש מה להגיד על המוצר

yuvalc27

New member
דעתי האישית כצורך של מוצרי אג'ל

שלום ובוקר טוב לך קראתי את התגובות שקבלת ואני רוצה להתיחס בשני מובנים בתשובתי. הראשון מדובר המוצר מעולה. שנותן אנרגיה זמינה וטבעית לאורך זמן ולא כמו יתר המוצרים שנותנים מענה מהיר וקצר ל 40 דקות בלבד. השילוב של מולטיויטמין עם תוסף האנרגיה נותן מענה לגוף לתפקוד טוב יותר. האנרגיה יותר רגועה התוסף לא מכיל קופאין. לגבי שיווק המוצר כן הוא משווק בשיווק רשתי ואת יכולה לרכוש אותו ישירות ממשרדי החברה בארץ. לגבי מידע נוסף לך ולכל המגיבים תראו רצינות ותלמדו על המוצר. תכנסו לאתר העולמי ותקראו על המוצרים.

yuvalc27

New member
מוצרי אג'ל

אני בעצמי וכל משפחתי צורכים את המוצרים וגם עושים עסק. ממליץ לך לצאת וללמוד באופן רציני ומאנשים רציניים. רוב התגובות כאן שטחיות - "תגובות בטן אופייניות" אם את אדם רציני, פתוח, חוקר, פגשי אנשים רציניים ודומים לך ולמדי מהם. אם את מושפעת מתגובות שטחיות זה ממש לא בשבילך. זה אני אומר בהתייחסות לעסק. מבחינת המוצר? אין כל צורך לערב את האמוציות שמעלה העסק. אחלה מוצר, פטנט חדש ומהפכני. אם היה נמכר על מדפי הסופר פארם אף אחד לא היה מגיב. פשוט היו קונים. בדקי אותו. יש קו פתוח בחברה בארץ לשאלות לגביי המוצרים. שווה.

rimon13

New member
אחלה מוצרים

המוצר שאגל מציעה מעולה ואיכותי, ילדים ומבוגרים צורכים אותו גם במקום ריטלין! הוא לא ממכר, אין בו קופאין, הוא ממריץ, יוצר בהירות ופוקוס. GU זה ג'ל שקונים בחנות ומי שמפיק עליו רווח הם היצרנים, היבואן והחנויות. אג'ל מציעה לכם קו מוצרי פרימיום איכותיים למטרות שונות, רק אם תנסו - תדעו.אם הוא מתאים לכם ואתם מרוצים תשתמשו בו. או כצרכנים, או כמי שרוצים לפתח עסק. בשני המקרים הרווחתם. בעיקר בריאות! אם המוצר היה על מדף בחנות עם פרסומות כל חצי שעה בטלויזיה - כולם היו רצים לנסות. טוב או רע לא היה עולה. כנסו לאתר ה- DSA ותלמדו משהו על חברות שיווק רשתי בעולם כולו.

למעלה