מה דעתכם??????

דרדאדוס

New member
לקחתי את זה מאיזה סרט.. לאמשנה....

בוא נראה אם מישהו ידע.......... נו....... ``מצא אישה מצא טוב, לא מצא עוד יותר טוב...`` מצטער שאני כזה שוביניסט היום.. פשוט מישהי עיצבנה אותי היום.. מעצבנת!!!

רועי ת

New member
סרט?!

וחווצמיזה מי עצבנה אותך?? שתיזהרררררררררררררררררררר...............................

EinOdMilvado

New member
מההה ? נראה לךך?!?!

זה הטומאה הכי גדולה!! מה שוווה בטחח? אל תקשיבי לו! מה עובר עליכם פה ????????

toxic2004

New member
אוווו לשמוע ממך את זה זה מרגיע נורא

שכולן תהיינה כמוך

EinOdMilvado

New member
אממ אני אנסה

יותר נכון להגיד - "אין ההטבה ניכרת אלה בשעת העדרה" מה הכוונה? דוגמא : אדם אשר בריא לחלוטין אינו יודע להעריך זאת כמו שצריך(יש חלק שכן, אבל הרוב לא). הוא התרגל לכך שהכל בסדר אצלו והכל מתפקד "פיקס" כמו שאומרים . אך כאשר יש לו כאבי גרון שקשה לו מאוד לבלוע רוק (למי זה לא קרה?), כמה הוא מבין ומעריך את הבריאות שהייתה לו לפני? רק כשאשר האדם נכנס לחולי, פתאום בתפילת 18 ברפאנו ה' ונרפא, הוא לפתע אומר את זה בהתרגשות גדולה ... זה מה שהמשפט בא להגיד . רק כאשר אין לנו, אנחנו לומדים להעריך את מה שהיה לנו ... מקווה שהסברתי את עצמי טוב .. אם לא, תבקש מחברי הפורום, הם יעשו את זה הרבה יותר טוב = )

רועי ת

New member
אתה מורה טוב............

ובכן- ממש הבנתי............ וזה פשוט מדהים כמה שזה נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןן............ רק הזכרת את "רפאנו" ו............ כל הכבוד לך............................

EinOdMilvado

New member
תגובה כ"כ מחממת את הלב

ה' ישמור אותך צדיק , שמחתי לנסות לעזור!

רועי ת

New member
תיקון טעות " קטנה"........

אני בת בגיל 20(היום יומהולדת.........) ומתכתבת תהמחשב של אחי............... מכאן מתחילה הטעות.................

EinOdMilvado

New member
חחח ... הבנתי

אזז .. שה' ישמור אותך צדקתת ** סימן סימןןן טוב ומזל מזל טובבב ... סימן סימן טוב ומזל מזל טוב יהאא לנווו ....

למעלה