מה דעתכם על... New Found Glory??? במיוחד על הדיסק החדש שלהם...?
M my name is nobody New member 26/6/02 #1 מה דעתכם על...../images/Emo180.gif New Found Glory??? במיוחד על הדיסק החדש שלהם...?
כ ככהבראששלי New member 27/6/02 #4 מה עם הלהקה my name is nobody ../images/Emo23.gif ןלא אתה עם כל הכבוד וטוב שלא העתקת מהם את השם המאגניב שלהם. באמת מישהו מכיר אותם בכלל?! להקה אם אפשר להגיד משלנו (מהארץ) לא יודע אם ישראלית . דרך אגב, my name is nobody: ביום ראשון נראה לי שאני לא יהיה בבית אז הים עוד יחכה. יש תלונות?! לא אלי, אין בי דופי.
מה עם הלהקה my name is nobody ../images/Emo23.gif ןלא אתה עם כל הכבוד וטוב שלא העתקת מהם את השם המאגניב שלהם. באמת מישהו מכיר אותם בכלל?! להקה אם אפשר להגיד משלנו (מהארץ) לא יודע אם ישראלית . דרך אגב, my name is nobody: ביום ראשון נראה לי שאני לא יהיה בבית אז הים עוד יחכה. יש תלונות?! לא אלי, אין בי דופי.
O OPERATi0N_iVY New member 27/6/02 #6 הנה מש שיש לי להגיד על זה... A NEW FOUND GLORY מסריחים MY NAME IS NOBODY מסריחים...
K KamikazA New member 27/6/02 #8 הייתי בהופעה של my name is nobody, הם להקה סבבה, רק שהסולן ההוא הורס, צריכים לתת לבחורה לשיר הכל, כי היא כוסית
הייתי בהופעה של my name is nobody, הם להקה סבבה, רק שהסולן ההוא הורס, צריכים לתת לבחורה לשיר הכל, כי היא כוסית