מה דעתכם על תחבורה ציבורית בכרתים

מצב
הנושא נעול.

shapira meir

New member

לפני 100 שנה, יש מספר עגלות כאלו שנשארו למשמרת, יפות ושמורות וצבעוניות ומצויירות

shapira meir

New member
והנה פירסומת של חברת טבע

לפני 100 שנה, יש מספר עגלות כאלו שנשארו למשמרת, יפות ושמורות וצבעוניות ומצויירות
והנה פירסומת של חברת טבע
על אוטובוס בהרקליון כרתים

shapira meir

New member
ולשאלה: מאיפה באה הרכבת?

ולשאלה: מאיפה באה הרכבת?
בנמל הרקליון מוצג הקטר על קטע מסילה, כאשר ידוע שבכרתים אין ומעולם לא היתה רכבת חוץ מרכבות-כביש, אזה מדובר בכלי עבודה בנמל?

אין כזו חברה KRAUSE

מישהו מזהה דגם ??
נראה לי כמו KRAUSE
אין כזו חברה KRAUSE
התכוונת בוודאי לחברת Kraus הגרמנית. בכל מקרה, תשובות אין לי, אבל למי שלא הבחין, מדובר בקטר למסילה צרה בעל סידור גלגלים 2-6-0. אני ממליץ לשלוח את התמונות לפול קוטרל מארכיון הרכבת אם רוצים תשובה מלאה.

ה E התפלקה לי

אין כזו חברה KRAUSE
התכוונת בוודאי לחברת Kraus הגרמנית. בכל מקרה, תשובות אין לי, אבל למי שלא הבחין, מדובר בקטר למסילה צרה בעל סידור גלגלים 2-6-0. אני ממליץ לשלוח את התמונות לפול קוטרל מארכיון הרכבת אם רוצים תשובה מלאה.
ה E התפלקה לי
כמו במערכון של הגשש "התפלקה לי סטירה..."

ה דרומי

New member
ברוך השב ל../images/Emo104.gif מ.שפירא היקר

ברוך השב ל
מ.שפירא היקר

shapira meir

New member
תודה

ברוך שובך מאיר
תודה
ומה אומרים על הקטר הזה? יש למישהו מושג? כי אני רוצה להכניס אותו לפרק על הרקליון בכרתים אבל חוץ מכנראה העובדה שזה כנראה קטר קיטור (מאלו שנסעו ברכבת העמק?) הייתי שמח לעוד פרטים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה