הרחם של מירב מיכאלי מעניינת לי את קצה הרגל. יודעים מה כן מעניין אותי??כאילו שמעתי אותה אשכרה במקום לשמח את בן זוגה שפשוט רוצה ילודה וערך למשפחה, כאילו שעושה לו טובה , מה אגיד לכם אשכרה הפמינסטיות הרדיקליות בשיא הכנות תהיו לסביות יותר עדיף!
רחם להשכיר מאישה שחיה חיים קשים ...
למעשה לפחות בישראל אין שום זכות להורות.הזכות להורות היא כה בסיסית
למה צריכה להיות לי דעה?כאילו שמעתי אותה אשכרה במקום לשמח את בן זוגה שפשוט רוצה ילודה וערך למשפחה, כאילו שעושה לו טובה , מה אגיד לכם אשכרה הפמינסטיות הרדיקליות בשיא הכנות תהיו לסביות יותר עדיף!
למה זה צריך לעניין? רוצה ילד שתעשה, לא רוצה שלא תעשה, רוצה לעשות אצל פונדקאית שתעשה. אמרה, לא אמרה, למי זה אכפת.כאילו שמעתי אותה אשכרה במקום לשמח את בן זוגה שפשוט רוצה ילודה וערך למשפחה, כאילו שעושה לו טובה , מה אגיד לכם אשכרה הפמינסטיות הרדיקליות בשיא הכנות תהיו לסביות יותר עדיף!
רגע עצוב.כאילו שמעתי אותה אשכרה במקום לשמח את בן זוגה שפשוט רוצה ילודה וערך למשפחה, כאילו שעושה לו טובה , מה אגיד לכם אשכרה הפמינסטיות הרדיקליות בשיא הכנות תהיו לסביות יותר עדיף!
זוג מוזר ביותר , למרות בצעירותה הייתה מאוד נאה , נו טוב עם ייחוס אך לא יפתחו לה דלתות, לא אוהב את הפימנסטיות הרדקליות למזלו של ליאור הם לא גרים ביחד והמבין יבין, בכל מקרה ליאור היה משיג יותר מעניינות בתל אביב ממנה , להאשים אחרים בניצול נשים ואחר כך גם את עושה אז על מה נלין?בתמונה, ליאור שליין נראה הרבה יותר נרגש ושמח ממירב מיכאלי.
יש מצב שכל האירוע הזה קרה כתוצאה מלחץ שלו/איום לפרק את הזוגיות והיא נאלצה להסכים למורת רוחה.
לטעמי, ככל שזה היה תלוי בה, היא לא הייתה עושה את זה.
לא אשה כמירב מיכאלי תעשה ילד בניגוד לרצונה. היא רצתה אבל ידעה שתחטוף על זה לאור התבטאויות עבר שלה, לכן אמרה שזה בשבילו. נו באמת.בתמונה, ליאור שליין נראה הרבה יותר נרגש ושמח ממירב מיכאלי.
יש מצב שכל האירוע הזה קרה כתוצאה מלחץ שלו/איום לפרק את הזוגיות והיא נאלצה להסכים למורת רוחה.
לטעמי, ככל שזה היה תלוי בה, היא לא הייתה עושה את זה.
לא נראה שהיא טיפוס שמתאימה לאימהות אחרת הייתה עושה ממזמן ילד או הריון לא רצוי וכולא אשה כמירב מיכאלי תעשה ילד בניגוד לרצונה. היא רצתה אבל ידעה שתחטוף על זה לאור התבטאויות עבר שלה, לכן אמרה שזה בשבילו. נו באמת.
שמחה בשמחתה. עשתה את הדבר הנכון.
גם היא בן אדם. גם היא מזדקנת גם היא נכנעת.לא אשה כמירב מיכאלי תעשה ילד בניגוד לרצונה. היא רצתה אבל ידעה שתחטוף על זה לאור התבטאויות עבר שלה, לכן אמרה שזה בשבילו. נו באמת.
לא את ולא אני יודעים מה מתרחש בחדר המיטות שלהם.לא אשה כמירב מיכאלי תעשה ילד בניגוד לרצונה. היא רצתה אבל ידעה שתחטוף על זה לאור התבטאויות עבר שלה, לכן אמרה שזה בשבילו. נו באמת.
איך כתב יענקלה רוטבליט, "היו לי פעם עקרונות, מכרתי את כולם. עסקה מוצלחת בשבילי, טובה גם בשבילם". רק חמור לא משנה את דעתו.לא את ולא אני יודעים מה מתרחש בחדר המיטות שלהם.
בכל מקרה היא הסכימה לעשות מעשה שמנוגד לעקרונות שלה ועם זה אי אפשר להתווכח.
הפסקתי כאן להאמין לפוליטקאים וכו , בכל מקרה אולי את תןשבות המרכז היפטריות היא מעניינת..איך כתב יענקלה רוטבליט, "היו לי פעם עקרונות, מכרתי את כולם. עסקה מוצלחת בשבילי, טובה גם בשבילם". רק חמור לא משנה את דעתו.
יופי בשבילה,מזל טוב.עכשיו הביאה שלישי
צפה בקובץ המצורף 126722
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.