מה דעתכם על פונדקאות של מירב מיכאלי

Yakir4179

Well-known member
כאילו שמעתי אותה אשכרה במקום לשמח את בן זוגה שפשוט רוצה ילודה וערך למשפחה, כאילו שעושה לו טובה , מה אגיד לכם אשכרה הפמינסטיות הרדיקליות בשיא הכנות תהיו לסביות יותר עדיף!

רחם להשכיר מאישה שחיה חיים קשים ...

Yakir4179

Well-known member
כאילו שמעתי אותה אשכרה במקום לשמח את בן זוגה שפשוט רוצה ילודה וערך למשפחה, כאילו שעושה לו טובה , מה אגיד לכם אשכרה הפמינסטיות הרדיקליות בשיא הכנות תהיו לסביות יותר עדיף!

הרחם של מירב מיכאלי מעניינת לי את קצה הרגל. יודעים מה כן מעניין אותי??
הטעיית הציבור במכוון!! הגברת טענה שהיא יוצאת לחופשה. נתנה לכולם להעביר ביקורת, רק כדי לחזור ולפרסם פוסט ויראלי שהיא בכלל לא רצתה ילד אבל היא כן רצתה אהבה. לו היתה פשוט אומרת את האמת (כמצופה משרת תחבורה בישראל) הכל היה אחרת. אבל היא חיכתה להתנצלות ולהתרפסות. ידעה שההתנצלות וההתחנפות ישקיטו את הסערה סביב דבריה נגד ילודה, נגד הורות, נגד פונדקאות.
מאחלת לכל ילד בישראל הורים טובים ומסורים.
סוף כל סוף מירב מיכאלי תבין מה שמבינים רק הורים.
ילד הוא לא רכוש, אין עליו בלעדיות. ילד הוא של שני הוריו באשר הם, והזכות להורות היא כה בסיסית שצריך לאפשר פונדקאות כאן בישראל ובקלות.
ורק אל תרננו לי על זכותה לפרטיותה. מערך הדוברות המשומן הייטב שלה יכל היה להוציא הודעת דוברות שמיכאלי נסעה לצורך עניין אישי ביותר.
אבל למה לדבוק באמת אם אפשר לקבל עוד 15 דקות תהילה.

תגובה ברשת מאישה אצילה!

קלייטון.ש

Well-known member
הזכות להורות היא כה בסיסית
למעשה לפחות בישראל אין שום זכות להורות.
המדינה לא מפריעה למי שרוצה להיות הורה, במיוחד אם מדובר בהורות ביולוגית, אבל היא גם לא מתחייבת לספק הורות למי שמתקשה.
זאת למשל בניגוד לזכות לחינוך יסודי, שהמדינה מחוייבת לספק לכל אזרח.
או הזכות לטיפול רפואי, שהמדינה מחוייבת לספק לכל אזרח בלי תנאים.

אבח"י

Well-known member

למה צריכה להיות לי דעה?
זה כמו שתשאל אותי: מה דעתך אבח"י על האשכים שלי?!

למה זה צריך לעניין? רוצה ילד שתעשה, לא רוצה שלא תעשה, רוצה לעשות אצל פונדקאית שתעשה. אמרה, לא אמרה, למי זה אכפת.

אישון34

Well-known member

רגע עצוב.

יש המשך לקסטנר. יש אנשים שלא צריכים להיות במורשת - והיא הפכה את הסבא הנאצי שלה למשהו אחר. לפעמים גם המציאות היא כלי להבנת המציאות.
___________________________________________________________________________________________________________________________________

הדבר המעניין בייחס אליה הוא בעלה, חמד של בחור שפיתח תחביב לקלל את לפיד בכל הזדמנות.

לפי השמועה הוא כעס על לפיד שדגם לא אחת את בת הזוג שלו. הוא פחות אהב את הרעיון.

בכל אופן - הייתה לו תוכנית סטירה מצחיקה למדי, שם הוא צחק על לפיד. לא יכול היה לעצור את עצמו.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

אז הרשות למרות שהיה לו חזה ארוך טווח העדיפה לשלם לו את החוזה והעיקר שיעצור את הצחוקים. כי הם רצו לקדם את לפיד.

שלא יגידו שאין צנזורה. אבל שזו צנזורה עם מיליונים - - מישהו עוד שילם על זה.

אישוניאיש.
מתנגד לצנזורה שכזאת.

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001341999

שליין מאוהב בלפיד.

alongrin100

Well-known member
בתמונה, ליאור שליין נראה הרבה יותר נרגש ושמח ממירב מיכאלי.
יש מצב שכל האירוע הזה קרה כתוצאה מלחץ שלו/איום לפרק את הזוגיות והיא נאלצה להסכים למורת רוחה.
לטעמי, ככל שזה היה תלוי בה, היא לא הייתה עושה את זה.

Yakir4179

Well-known member
יש מצב שכל האירוע הזה קרה כתוצאה מלחץ שלו/איום לפרק את הזוגיות והיא נאלצה להסכים למורת רוחה.
זוג מוזר ביותר , למרות בצעירותה הייתה מאוד נאה , נו טוב עם ייחוס אך לא יפתחו לה דלתות, לא אוהב את הפימנסטיות הרדקליות למזלו של ליאור הם לא גרים ביחד והמבין יבין, בכל מקרה ליאור היה משיג יותר מעניינות בתל אביב ממנה , להאשים אחרים בניצול נשים ואחר כך גם את עושה אז על מה נלין?
היא לא צריכה גבר לידה , היא לא בנויה כמו לא מעט כמוה או שהם פוליאמרים או שהם לס או דו !

אך הזוגיות שלהם ? לא נראה לי משהו וואו

דקל נור*

Well-known member
לא אשה כמירב מיכאלי תעשה ילד בניגוד לרצונה. היא רצתה אבל ידעה שתחטוף על זה לאור התבטאויות עבר שלה, לכן אמרה שזה בשבילו. נו באמת.
שמחה בשמחתה. עשתה את הדבר הנכון.

Yakir4179

Well-known member
לא אשה כמירב מיכאלי תעשה ילד בניגוד לרצונה. היא רצתה אבל ידעה שתחטוף על זה לאור התבטאויות עבר שלה, לכן אמרה שזה בשבילו. נו באמת.
לא נראה שהיא טיפוס שמתאימה לאימהות אחרת הייתה עושה ממזמן ילד או הריון לא רצוי וכו

אישון34

Well-known member
גם היא בן אדם. גם היא מזדקנת גם היא נכנעת.

שהולכים להליך של פונדקאות אחרי ניסיונות רבים לפני - קשה לדבר על חוסר רצון.

אבל... שהיא מציגה את ההסכמה לילד מצידה כהעדר רצון בילד וסוג של כניעה לבעל - זה מבייש. ברור לי שהילד יהיה יותר גדול הוא ידע על זה. לא ברור לי למה היא מדברת כך.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________

האם היא עשתה את הדבר הנכון?

היא עשתה ילד - ולהבנתי זה ילד שיש לו אימא ואבא ושניהם הם ליאור שליין.

אני מניח שאם הם נפרדים - היא תתעניין בילד הרבה פחות, לפחות לפי צורת הביטוי שלה.

אישוניאיש.
קשה לי להינתק מעבר.

alongrin100

Well-known member
לא את ולא אני יודעים מה מתרחש בחדר המיטות שלהם.
בכל מקרה היא הסכימה לעשות מעשה שמנוגד לעקרונות שלה ועם זה אי אפשר להתווכח.

דקל נור*

Well-known member
לא את ולא אני יודעים מה מתרחש בחדר המיטות שלהם.
בכל מקרה היא הסכימה לעשות מעשה שמנוגד לעקרונות שלה ועם זה אי אפשר להתווכח.
איך כתב יענקלה רוטבליט, "היו לי פעם עקרונות, מכרתי את כולם. עסקה מוצלחת בשבילי, טובה גם בשבילם". רק חמור לא משנה את דעתו.

Yakir4179

Well-known member
איך כתב יענקלה רוטבליט, "היו לי פעם עקרונות, מכרתי את כולם. עסקה מוצלחת בשבילי, טובה גם בשבילם". רק חמור לא משנה את דעתו.
הפסקתי כאן להאמין לפוליטקאים וכו , בכל מקרה אולי את תןשבות המרכז היפטריות היא מעניינת..

Yakir4179

Well-known member
צריך לשאול רבנים גדולים אם התינוק הוא יהודי או לא

למעלה