מה דעתכם על עוגת בראוניס ומוס שוקול

מה דעתכם על עוגת בראוניס ומוס שוקול

לבן? שילבתי כמה מתכונים: וזה מה שיצא: עוגה משולבת המתכונים מעוגות של רוני ונציה אם אני לא טועה...: לשכבת הבראוניז: 180 גרם שוקולד מריר קצוץ 180 גרם חמאה ½ 1 כוסות (300 גרם) סוכר 1 כפית תמצית וניל 3 ביצים ½ כוס (75 גרם) קמח ½ כוס (75 גרם) קקאו ½ כפית מלח מכינים את שכבת הבראוניז: 1. מחממים תנור ל180- מעלות. 2. ממיסים במיקרוגל שוקולד עם חמאה וסוכר. מוסיפים תמצית וניל. 3. מוסיפים את הביצים אחת אחת, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 4. מנפים קמח, קקאו ומלח ומוסיפים לתערובת. מערבבים כדקה במרץ, עד שמתקבלת בלילה חלקה ומבריקה. 5. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 12 דקות, עד שפני השטח מאבדים את הברק ונוצר קרום דק למעלה. מוציאים מהתנור ומניחים לבראוניז להצטנן מעט עד שמכינים את שכבת הגבינה. למוס שוקולד לבן: 250 גרם שוקולד לבן קצוץ לשבבים דקים 4 כפות מים 2 כפות ליקר אגוזים "פרנג'ליקו" או "גרנד מרנייה" 1/2 1 מכל שמנת מתוקה למוס שוקולד לבן: 250 גרם שוקולד לבן קצוץ לשבבים דקים 4 כפות מים 2 כפות ליקר אגוזים "פרנג'ליקו" או "גרנד מרנייה" 1/2 1 מכל שמנת מתוקה אשמח לקבל תגובות שלגיה!
 
../images/Emo51.gifהיה חשוב לי מאוד לקבל חוות דע

דעת לפני הכנת העוגה, אז אני אלך על זה, לילה קסום! שלגיה!
 
אני חייבת לציין את המקור של כל חלק

בעוגה, אז ככה, שכבת הבראוניס לפי המתכון: "בראוניז שוקולד-גבינה מאת: קרין גורן, ספר השוקולד " ומוס השוקולד הלבן אכן של רוני ונציה. זהו אני יכולה ללכת לישון... לילה קסום! שלגיה!
 
למעלה