מה דעתכם על חינוך ביתי על פני חינוך בגן?

mיטלמן

Well-known member
מגי וקותי מעדיפים
מעדיפים חינוך ביתי |בית| על פני חינוך של גן.

"אנחנו לא שולחים לגן, אנחנו בחינוך ביתי".
ערבוב המושגים כאן גדול.
אתר "באופן טבעי" יבהיר שחינוך ביתי הוא משהו אחר,
אני מכירה מעט, לא רוצה לבלבל, פעם דיברו על חינוך ביתי, homeschooling, 'היום, מזמן, על unschooling,
לא גן פרטי, לא סבתא או דודה (בלי לפגוע בכבודן),
מי שיכולים, כלכלית ואישית, לא פשוט, יכול להיות נהדר.
והדרך מתמשכת עד (תלוי ילדים הורים ומליון משתנים נוספים) עד גיל 17-18, כולל בחינות ממשלתיות ותעודת בגרות
כדי שאפשר יהיה להמשיך במסגרות מקובלות.
כולל פגישות רבות בין המשפחות.
זו היתה טיפה בים.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

מה דעתכם על חינוך ביתי על פני חינוך בגן?​

מגי וקותי מעדיפים
מעדיפים חינוך ביתי |בית| על פני חינוך של גן.

"אנחנו לא שולחים לגן, אנחנו בחינוך ביתי".
לא ולא. רק חינוך בגן, עם אנשים מוסמכים, שזאת העבודה שלהם, שיודעים מה הם עושים, שעל זה הם מקבלים שכר.

אי-אפשר חינוך ביתי כי אי-אפשר להיות עם עיניים על הילדים כל היום ולהתעסק אך ורק בהם, יש עוד דברים לעשות.

זה גם הכרחי וחשוב עבור ילדים לבוא במגע עם ילדים אחרים בני גילם, בטח בגילאים הרגישים האלו.

דיברגנט חדש

Well-known member
לא ולא. רק חינוך בגן, עם אנשים מוסמכים, שזאת העבודה שלהם, שיודעים מה הם עושים, שעל זה הם מקבלים שכר.

אי-אפשר חינוך ביתי כי אי-אפשר להיות עם עיניים על הילדים כל היום ולהתעסק אך ורק בהם, יש עוד דברים לעשות.

זה גם הכרחי וחשוב עבור ילדים לבוא במגע עם ילדים אחרים בני גילם, בטח בגילאים הרגישים האלו.
במיוחד כאשר הם מיוחדים, נכון? ;)

דיברגנט חדש

Well-known member
אם אתה אומר, אז מי אני שאתווכח? 🤷‍♂️

כי אם אתה אומר, אז מי כמוך יודע? :)
אכן, ראיתי איך אנשים טובים בנו לך סוכה, כי כ"כ רצית |נחמה|
פירקת כבר את הסוכה שבנו לך או שאתה עדיין אוכל וישן בה? ונהנה שקיבלת סופסוף צ'ומי בעולם האמיתי ולא בוירטואלי?

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
אמר מי ש-11 אנשים טוענים להיותו מוגבל שכלית :)
אתה חושב כך ולא מבין שמתכוונים אליך ולא רק הם, אלא כלל גולשי הפורום למעט אולי ai27 שאיזה בורג הסתובב לו ומצא את עצמו משחק עמך.
אני הכותב הכי איכותי, חכם, מוכשר, מעניין, מופלא בכל האתר, כמו גם המלך פה של כל המקום, למקרה שהצלחת לפספס :)
בוא נעשה משלים ל-2 למשפט שלך, מוכן? |אקדמאי|
לא ענית על השאלה שלי ושל certified. האם עמך זוכרת אותו? היא אמורה. הם בילו בנעימים יחדיו, כך מספר certified :D
בהחלט השבתי, שלך כמוגבי מותר לכתוב הכל |סיוע|

דיברגנט חדש

Well-known member
אלו תמונות של תגובות אליך ולא פעם רואים אותם בתמונות מאזכרים את שמך במפורש :ROFLMAO:
לא אשמתי שאתה מוגבי |נחמה|
האמת שצבא המעריצים שלי נאמד בעשרות אנשים. לא פעם צורפו תמונות של כל המחמאות שלהם, אך עקב צניעותי, החלתי למעט בהעלאת תמונות אלו :giggle:
אתה מתכוון, צבא הלועגים לך |נחמה|
כפי מה שכתבתי בעבר לא פעם, מצחיק לשמוע את זה ממי ש-11 גולשים שונים ויותר מדברים על מוגבלותו :giggle:
איך היית צמא לצ'ומי ולא קיבלת, הנה נתתי לך טיפה של צ'ומי, יאללה שוקו, צחצוח שיניים ולישון.

למעלה