מה דעתכם על הסרט הצהוב המסמל את המאבק להחזרת החטופים?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

בן סמל נאצי וסיכת החטופים?​

בחודשים האחרונים סמל הסרט הצהוב, המסמל את המאבק להחזרת החטופים משבי חמאס, הפך לאחד המרכזיים בציבוריות הישראלית. סיכות, חולצות ופריטים נוספים הנושאים את הסמל הפכו לנפוצים, ובעוד שרבים מזדהים עם המסר שעומד מאחוריו, מסתבר שיש גם מי שמשמיעים קולות נגדו וקושרים אותו לחלקים אפלים בהיסטוריה האנושית.

Screenshot_20240905_180705_Chrome.jpg

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל

בחודשים האחרונים סמל הסרט הצהוב, המסמל את המאבק להחזרת החטופים משבי חמאס, הפך לאחד המרכזיים בציבוריות הישראלית. סיכות, חולצות ופריטים נוספים הנושאים את הסמל הפכו לנפוצים, ובעוד שרבים מזדהים עם המסר שעומד מאחוריו, מסתבר שיש גם מי שמשמיעים קולות נגדו וקושרים אותו לחלקים אפלים בהיסטוריה האנושית.

צפה בקובץ המצורף 115579

ומה מפתיע בזה? זוהי ממשלה שמהווה חלק אפל בהיסטוריה של מדינת ישראל.

dory30

Well-known member
ומה מפתיע בזה? זוהי ממשלה שמהווה חלק אפל בהיסטוריה של מדינת ישראל.
ממשלת שמד, שתיזכר לרע בזיכרון הקולקטיבי של מדינת ישראל. גדולי צורריה לא הזיקו לה כמו לחבורת הכלומניקים הזאת. הייתי מעמיד אותם בתור לגרדום איש אחרי רעהו.

Harrington

Well-known member
מנהל

צפה בקובץ המצורף 115579

מה מסמל הסמל שעל דש מדיו של האיש (נאצי?) משמאל?

ריקי זו אני

Well-known member
אמנם ההשווה בסמלים באה לי בהפתעה גמורה... אבל אני לא מתפלאת משום מה...
ממש ממש לא מתפלאת למרות שההשוואה לא מקובלת עלי... ולו רק בגלל שאני ביביסטית...
אני רב מכריע של העם וללא תנאי... ולעולם לא אאחל לחלאות כמו dory30 את מה שמוחו המעוות איחל כאן.
וזה לא העניין... כי העניין שהפורום שמכנה את עצמם 'משפחות החטופים'
תפס את הצד המפסיד והעשיר (מאוד) של הדמוקרטיה הישראלית... אז הם זכו בהמון המון המון כסף חינמי...
אבל פיספו אותו ומיליוני ביביסטים ואנשי ימין - מובהקים אבל זה לא פלא...
ההיסטוריה מכירה (היטב) יהודים טובים יותר או פחות שעבדו עבור הצוררים. ראו למשל סבא של
אחת מראשי המפלגות המזעריות (שנעלמת בתוך גופים אנרכיסטים)...
והשאלה שלא מפסיקה לנקר בחוצי הקטן (כמוחו של בבון מצוי...) -
יתכן ש'משפחות החטופים' בכלל מעדיפות את החיבוק החם של הכסף הגדול מאשר...
די ריקי... די !!!

למעלה