תודה על התגובה. כודם כל,
אתה צודק שמה שהתכוונתי אליו זה לשנות את ההזמנ של הקרונות הללו. זה אמנם יקר, אבל זה שווה את זה. חבל שרכבת ישראל לא חשבו על הרעיון הזה מלכתחילה. אבל אם אתה אומר שרכבת ישראל לא מעוניינים בשינויי של המצב הקיים, אני מציע לראשי הרכבת לסוע בימי ראשון בשעה 7 בבוקר בפרברית מבנימינה לת"א. אולי אז הם ישנו את דעתם. קרון אחד כזה בכל רכבת מגדיל את המקום ברכבת בכל כך הרבה... חבל.
תודה על התגובה. כודם כל,עיצוב הפנים של הקרונות החדשים
אני לא אתייחס לעניין התועלת שבהצעתך, מפני שאין לי דעה מגובשת עדיין. עם זאת, חשוב לי להדגיש שהקרונות החדשים מגיעים בדיוק בתצורה שהרכבת ביקשה, ולא בתצורה כלשהי שנכפתה עליה לפי מגבלות הייצור של המפעל - המתווה הפנימי של קרונות הקומתייים של רכבת ישראל שונה מאוד מזה של חבריהם בגרמניה ובשאר המקומות. המשמעות היא שלא צריך לעשות הסבות יקרות ובזבזניות בארץ בשביל לממש את הצעתך, אלא לשנות את ההזמנה (דבר יקר כשלעצמו, כמובן) לפי דרישותיך. ושוב, בלי להתייחס לתועלת שבהצעתך, יש לי הרגשה שרכבת ישראל לא מעוניינת בשינויים של ממש ביחס למצב הקיים (למעט הנגשה לנכים, שתבוצע באמצעות קרון מיוחד שיתווסף לכל מערך בזכות ההזמנה הנוכחית).
אתה צודק שמה שהתכוונתי אליו זה לשנות את ההזמנ של הקרונות הללו. זה אמנם יקר, אבל זה שווה את זה. חבל שרכבת ישראל לא חשבו על הרעיון הזה מלכתחילה. אבל אם אתה אומר שרכבת ישראל לא מעוניינים בשינויי של המצב הקיים, אני מציע לראשי הרכבת לסוע בימי ראשון בשעה 7 בבוקר בפרברית מבנימינה לת"א. אולי אז הם ישנו את דעתם. קרון אחד כזה בכל רכבת מגדיל את המקום ברכבת בכל כך הרבה... חבל.