XמX של Wון
Member

איך החתונה של גל, הדוברת... - Merav Michaeli מרב מיכאלי
איך החתונה של גל, הדוברת המחוננת שלי, עוזרת ליציבות הממשלה? זה מה שהסברתי בחופה (הלא-רבנית) שלה ושל עומר המהמם היום. אין כמו חתונה של אהבה, שווויון...
החתונה הינה הוכחה, שכול אחד יכול להתחתן כרצונו, ואין צורך לצעוק שיש כפיה דתית.![]()
איך החתונה של גל, הדוברת המחוננת שלי, עוזרת ליציבות הממשלה? זה מה שהסברתי בחופה (הלא-רבנית) שלה ושל עומר המהמם היום. אין כמו חתונה של אהבה, שווויון...fb.watch
לא נכון.החתונה הינה הוכחה, שכול אחד יכול להתחתן כרצונו, ואין צורך לצעוק שיש כפיה דתית.
אך, לצערנו, חייב עדיין להתגרש דרך הרבנות.לא נכון.
ההוכחה תהיה כשהמדינה תסכים לרשום זוג שנישא ככה בארץ כזוג נשוי.
אכן כול אחד יכול להתחתן כפי שהוא רוצה, ולהתגרש מתי ואיך שהוא רוצה. ללא התעברות חוק .החתונה הינה הוכחה, שכול אחד יכול להתחתן כרצונו, ואין צורך לצעוק שיש כפיה דתית.
לא נכון. הם לא יכולים להרשם כנשואים אם התחתנו רק בחתונה כזו בארץ.אכן כול אחד יכול להתחתן כפי שהוא רוצה, ולהתגרש מתי ואיך שהוא רוצה. ללא התעברות חוק .
החתונה הינה הוכחה, שכול אחד יכול להתחתן כרצונו, ואין צורך לצעוק שיש כפיה דתית.
מסיבת חתונה. ולא נישואים.החתונה הינה הוכחה, שכול אחד יכול להתחתן כרצונו, ואין צורך לצעוק שיש כפיה דתית.
חתונה לא דתית!!!! אחת דינם מוות בסקילה בכיכר העיר!!!![]()
איך החתונה של גל, הדוברת המחוננת שלי, עוזרת ליציבות הממשלה? זה מה שהסברתי בחופה (הלא-רבנית) שלה ושל עומר המהמם היום. אין כמו חתונה של אהבה, שווויון...fb.watch
חתונה לא הייתה שם אבל מעבר לכך, אחלה הצגה.מה דעתכם על החתונה הלא דתית?
טוב להם? זה מה שחשוב!![]()
ככה זה כשיש כפייה דתיתמדובר בטקס התחייבות הדדית לזוגיות. מבחינת בני הזוג הוא מאד משמעותי. מבחינת המדינה הוא לא קיים, לא מחייב, לא כלום.
מבחינתי- התחייבתי לזוגיות שלנו מתוך רגשות עמוקים ושיקול רציני. לאיש עם הזקן שאמר "מקודשת" אין משמעות עבור הזוגיות שלי-שלנו. כדי להיות מוכרים כזוג היינו צריכים לערוך נישואים דתיים (בדור ההוא לא היו נישואים רפורמיים- שגם היום אינם מוכרים בישראל, ולא היה מקובל לחיות כזוג ככה סתם). אפילו המעמד של ידועים בציבור קיבל הכרה מאוחר יותר. אז כן, העדפנו רב (שהכרנו קודם וידענו שלא יבלבל לנו את המוח) על פני איזה ראש עיר זר בארץ נוכריה.ככה זה כשיש כפייה דתית
מה יש? זה חוקי כמו החוק לא לנסוע באור אדום.ככה זה כשיש כפייה דתית
זה שמשהו חוקי לא אומר שהוא אינו כפייה דתית.מה יש? זה חוקי כמו החוק לא לנסוע באור אדום.
כול חוק זה כפייה.זה שמשהו חוקי לא אומר שהוא אינו כפייה דתית.
כול חוק זה כפייה.
ומי שאינו ממלאה אחר החוק נענעש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.