מה דעתכם על ההזמנה?

mikadany

New member
מה דעתכם על ההזמנה?

אחרי שהחלטנו אתמול לעשות את ההזמנות דרך וואלה, ואחרי ששינינו את דעתינו... דני עיצב הזמנה משלנו. צריכה את דעתכם הכנה. תודה מראש! -מיכל-

revi9

New member
אולי גופן אחר

הגופן התנכ"י לא תואם את הסגנון של הלא רשמי של ההזמנה. יש משהו בגב ההזמנה?

Indie62

New member
חמוווווד

צודקים אלה שמרו שאפשר פונט יותר קופץ, אבל מודה ששמתי לב לזה רק אחרי שהם אמרו...

דנדי333

New member
אהבתי את ההינומה של הצבה ../images/Emo13.gif

לגבי הפונט , מצטרפת לקודמתי וממליצה על פונט קליל אפילו בכתיב אולי , נראה לי שיתאים יותר .

etza

New member
רעיון מתוק לאללללה!

עם זאת, הפונט קצת "נוקשה" מידי לטעמי... תנסי פונט פחות "מרובע" שיתן יותר רכות להזמנה...

הזמנה חמודה

אני לא יודעת אם זה בכוונה או שמחקתם אבל חסר לי מקום הארוע. לגבי הפונט אני גם הייתי משנה וגם את הצבע

mikadany

New member
מקסים מקסים מקסים!

איזה כתב זה? את יכולה לשלוח לי את הקובץ המתוקן? אגב, הצד השני של ההזמנה תהיה אותה הזמנה, רק בספרדית. תודה רבה! -מיכל-

תיקונים להזמנה

הזמנה ממש מתוקה, יש לי קצת תיקונים: 1. "אשר תתקיים חמישי..." איפה ה"ביום חמישי"? 2. מקום האירוע לא מופי 3. אישורי הגעה 4. נראה לי יותר נוח לעין לכתוב את שעות קבלת הפנים והחופה זו מתחת לזו, אבל זה כבר לשיקולכם בהצלחה ומזל טוב!

mikadany

New member
תודה על התיקונים. מה זה אישורי הגעה

? בחלק הלבן כתבנו את שמות ההורים ומס' הטלפון. יש צורך לרשום משהו מעבר לזה. אגב, מצאתי את הפונט באתר "עוקץ" - דני עובד על זה כרגע. שוב תודה!

../images/Emo92.gif../images/Emo13.gif אישורי הגעה:

סבבה, שמות ההורים ומס' הטלפון מיועדים עבור האורחים שיעשו אישורי הגעה (כדי שתוכלו לדעת כמה באים לחתונה, כדי להזמין מספר מנות כמה שיותר מדוייק מהקייטרינג/ המקום). למרות שבד"כ האורחים לא ממש טורחים לעשות אישורי הגעה, אתם צריכים להתחיל להתקשר לכולם ולאשר אם הם באים וכמה באים (לבד/ זוג/ כמה בני משפחה וכמה), בערך שבוע-שבוע וחצי לפני החתונה. בהצלחה!

למעלה