אם נכנסים להסבר שלו לדבריו, הרי שהוא כמובן צודק. אם מסתכלים על זה ככותרת בלבד ללא ההסבר הזה, נוח לתקוף את האיש על דבריו.
נכנסת להסבר של דבריו? מענייו אותי מה למדת מדבריואם נכנסים להסבר שלו לדבריו, הרי שהוא כמובן צודק. אם מסתכלים על זה ככותרת בלבד ללא ההסבר הזה, נוח לתקוף את האיש על דבריו.
לא התעמקתי, אך על סמך מה שפורסם (כותרות וכותרות משנה), סמוטריץ' מבדיל בין טעות או בדבריו, מחדל טקטי, למעשה מכוון ויזום שניתן להגדירו (מילים שלי) כמחדל אסטרטגי. מחדל שמיני עצרת התשפ"ד היה מחדל טקטי. הפעלה לא נכונה של כוחות הבטחון, קונספציה שגויה שעל בסיסה פעלו ונקבעו סדר הכוחות וכו'. כמובן מחדל חמור מאוד וטעות חמורה מאוד שצריך לטפל בה, אבל עדיין, טעות, לא מעשה מכוון. לעומת זאת הנכסת מוסלמים לקואליציה שמנהיגה את המדינה, לשיטת סמוטריץ' מהווה טעות (או מחדל) אסטרטגי. בתוך כך הוא מבדיל בין מחדל שנובע מטעות ולא משנה כרגע עד כמה היא חמורה, למעשה מכוון שאיננו על תקן טעות אנוש, שגגה אקראית לא מכוונת.נכנסת להסבר של דבריו? מענייו אותי מה למדת מדבריו
אם לא התעמקת , לדעתי אינך יכול לכתוב שהכותרת אינה מתאימה לתוכן.לא התעמקתי, אך על סמך מה שפורסם (כותרות וכותרות משנה), סמוטריץ' מבדיל בין טעות או בדבריו, מחדל טקטי, למעשה מכוון ויזום שניתן להגדירו (מילים שלי) כמחדל אסטרטגי. מחדל שמיני עצרת התשפ"ד היה מחדל טקטי. הפעלה לא נכונה של כוחות הבטחון, קונספציה שגויה שעל בסיסה פעלו ונקבעו סדר הכוחות וכו'. כמובן מחדל חמור מאוד וטעות חמורה מאוד שצריך לטפל בה, אבל עדיין, טעות, לא מעשה מכוון. לעומת זאת הנכסת מוסלמים לקואליציה שמנהיגה את המדינה, לשיטת סמוטריץ' מהווה טעות (או מחדל) אסטרטגי. בתוך כך הוא מבדיל בין מחדל שנובע מטעות ולא משנה כרגע עד כמה היא חמורה, למעשה מכוון שאיננו על תקן טעות אנוש, שגגה אקראית לא מכוונת.
אישית אני לא רואה בעיה מיוחדת עם הכנסת מוסלמים/ערבים לקואליציה ועל כן אינני מסכים עם סמוטריץ'. אולם למי שסבור כמותו ואלו כידוע, רבים וטובים, מבחינה זו, בוודאי שדבריו צודקים לחלוטין.
בוודאי כן, כל עוד אני מתייחס למה שכן קראתי בלבדאם לא התעמקת , לדעתי אינך יכול לכתוב שהכותרת אינה מתאימה לתוכן.
תודה!
מדבר מי שמתנגד לוועדת חקירה ממלכתית
סמוטריץ, נתן נושא מעולה ומוצדק לשמאל!הה מיותר לומר את ולו מהטעם שהשמאל ינצל את זה נגד הימין
רק לטובת חובבי ז'אנר האמת, העובדות והמציאות נציין שסמוטריץ' כמובן מעולם לא ראה בחמאס נכס. מדובר באמירה בנושא מאוד תחום וספציפי, אך המהדהדים את דבריו חדשות לבקרים בנסיון להגחיכו/להשמיצו/להגביר פילוג ולפזר רעל, נוהגים 'לשכוח' לספר לקוראיהם את ההקשר המלא (שאגב מי שמודע לו, קרוב לוודאי שיחתום על דברי סמוטריץ' גם בענין זה עם שני ידיו).אמירה מטופשת של מטומטם, מטומטם שידוע טען שהחמאס הוא נכס.
ממש כך.אמירה מטופשת של מטומטם, מטומטם שידוע טען שהחמאס הוא נכס.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.