מה דעתכם עך הספר "מאפה מלוח מאפה מתוק" של בני סיידא? שווה לקנות אותו במחיר מוזל?
מ מ צ ד ה New member 27/12/04 #1 מה דעתכם עך הספר "מאפה מלוח מאפה מתוק" של בני סיידא? שווה לקנות אותו במחיר מוזל?
A ak5 New member 27/12/04 #2 אני אוהב אותו ובכלל לסיידא יש ספרים שכיף לעבוד אתם. קניתי אותו בשנה שעברה במחיר מוזל.
מ מ צ ד ה New member 27/12/04 #4 אז קניתי אות! ב- 10 ש'! ויש לכם מתכונים מומלצים? (לאו דווקא מהמתוקים). תודה, מ צ ד ה
מ מ צ ד ה New member 28/12/04 #6 היו 2 ספרים אחרונים שהיו חלק ממבצע כלשהו שנערך במקום עבודתי. בזמנו לא חשבתי על לקנות אותו (ועוד במחיר גבוה יותר) ושלשום מצאתי אותם ושאלתי בכמה מוכרים (אם בכלל), נאמר לי 10 ש'- מה לא אקח?! אז... על איזה מתכונים אתם ממליצים?
היו 2 ספרים אחרונים שהיו חלק ממבצע כלשהו שנערך במקום עבודתי. בזמנו לא חשבתי על לקנות אותו (ועוד במחיר גבוה יותר) ושלשום מצאתי אותם ושאלתי בכמה מוכרים (אם בכלל), נאמר לי 10 ש'- מה לא אקח?! אז... על איזה מתכונים אתם ממליצים?
S sharontze New member 30/12/04 #9 מומלץ מאוד פרוז'לדה - בעיקר בחורף כשזה יוצא מהתנור הריח והטעם מהממים.