גם אני חושבת כך, אם היו בחיים היו יותר מדברים עליהם,,,מעשה נורא מזויע ומקומם-------**------------עצוב עצוב. מהיכן לה המידע?
גם אני חושבת כך, אם היו בחיים היו יותר מדברים עליהם,,,מעשה נורא מזויע ומקומם-------**------------עצוב עצוב. מהיכן לה המידע?
אולי יש להם מידע??ולא מכריזים על כך???על ההסכם?
לי מפריע דבר אחד איך חתמו ללא מידע אם החטופים חיים או חלילה מתים?
אוליאולי יש להם מידע??ולא מכריזים על כך???
אמןכולי תקווה שכמה שיותר יהיו בחיים
ונקווה שנגיע לכל הפעימות
כבר עכשיו הם לא עומדים בהסכמים מה יהיה
שינשמו קצת אוויר .
ויקבלו קצת חופש
אי"ה וכפי שזה נראה כרגע, הפעולה המינית שאתה מבקש שישראל תעשה לחמאס תתבצע בתום השלב הנוכחי בעסקה. אמנם, כואב הלב על שאר החטופים. אבל מאחר והחמאס לא באמת צפוי להודיע שהוא מניח את נשקו ומוותר על שליטה ברצועת עזה (גם אם כבר היום יש כמה פרשני תקשורת שטוענים שכך הוא למעשה מכריז), הרי שהחזרה ללחימה בעצימות גבוהה נדמית כעניין של זמן בלבד. ככל שאכן כך יקרה, אין אלא לקוות שאכן דרישות מפלגת הציונות הדתית ואחרים תתקבלנה, והצבא יידרש לפעול בדרך שונה מכפי שפעל עד כה ברצועה, באופן שיחתור להשגת מטרות המלחמה וממילא סיומה בטווח הזמן הנראה לעין.אני בעד החזרת החטופים. אבל לא ככה. היה אפשר אחרת, אולי אפשר לתקן. לפני ההחזרה היו צריכים לז..ן את אם אמא שלהם. בדגש על הרוגים והריסות. שיקבל הרבה תהודה אצלם. וזה תוך כדי המשא ומתן.
ואני בעל דעות שמאל, אף פעם לא הצבעתי ימינה מגנץ. לו הייתה מפלגת שמאל בארץ, הייתי מצביע לה
" צריכים לז..ן את אם אמא שלהם" , זה לא מעשה מיני, במיוחד שפרטתי למה אני מתכווןאי"ה וכפי שזה נראה כרגע, הפעולה המינית שאתה מבקש שישראל תעשה לחמאס תתבצע בתום השלב הנוכחי בעסקה. אמנם, כואב הלב על שאר החטופים. אבל מאחר והחמאס לא באמת צפוי להודיע שהוא מניח את נשקו ומוותר על שליטה ברצועת עזה (גם אם כבר היום יש כמה פרשני תקשורת שטוענים שכך הוא למעשה מכריז), הרי שהחזרה ללחימה בעצימות גבוהה נדמית כעניין של זמן בלבד. ככל שאכן כך יקרה, אין אלא לקוות שאכן דרישות מפלגת הציונות הדתית ואחרים תתקבלנה, והצבא יידרש לפעול בדרך שונה מכפי שפעל עד כה ברצועה, באופן שיחתור להשגת מטרות המלחמה וממילא סיומה בטווח הזמן הנראה לעין.
עזוב עצימות. צריך גישה אחרת מזו שננקטה בשנה האחרונה. תהא רמת העצימות אשר תהא." צריכים לז..ן את אם אמא שלהם" , זה לא מעשה מיני, במיוחד שפרטתי למה אני מתכוון
לא צריך שום עצימות גבוה, אלא אם אין ברירה. לתת להם להרגיש לוזרים.... 20 - 30 אלף גופות. הרבה פירוטכניקה. וכמובן להאשים אותם בכל, לפי כל כללי מלחמה. בתחבולה תעשה לך מלחמה.
עוד היבט: אנחנו שכנים שלהם, צריך לעזור.... הם אומרים, לא אני: אנחנו אוהבים את המוות, כפי שאתם אוהבים את החיים.
חייבת הלצה.אני בעד החזרת החטופים. אבל לא ככה. היה אפשר אחרת, אולי אפשר לתקן. לפני ההחזרה היו צריכים לז..ן את אם אמא שלהם. בדגש על הרוגים והריסות. שיקבל הרבה תהודה אצלם. וזה תוך כדי המשא ומתן.
ואני בעל דעות שמאל, אף פעם לא הצבעתי ימינה מגנץ. לו הייתה מפלגת שמאל בארץ, הייתי מצביע לה
לא הבנתיהשמאלני מתקן אותו: "אני אזxxן..."
שוב, ה0מולנים לועגים לימנים על שהם חסרי השכלה ועילגים, רק שוכחים שהם תמכו לראשות ממשלה מי שחסר השכלה, אז מה זה אומר עליהם?לא הבנתי
על מה אתה מךין דבירגנט. הביביזם ניצח. אולי, לא בטוח, בבחירות הבאות, תהיה סטיה קטנה במגמה, אבל מבחירות אחרי זה, עד סוף הבית השלישי. רק ביביזם. אז לא מגיע לס0מולנים קצת חמלה של מנצחים? בביזם אין את זה?שוב, ה0מולנים לועגים לימנים על שהם חסרי השכלה ועילגים, רק שוכחים שהם תמכו לראשות ממשלה מי שחסר השכלה, אז מה זה אומר עליהם?
אם זה מה שעושה לך טוב על הנשמה, מי אני שיפריע לךעל מה אתה מךין דבירגנט. הביביזם ניצח. אולי, לא בטוח, בבחירות הבאות, תהיה סטיה קטנה במגמה, אבל מבחירות אחרי זה, עד סוף הבית השלישי. רק ביביזם. אז לא מגיע לס0מולנים קצת חמלה של מנצחים? בביזם אין את זה?
היידה שרה
דוקטור, הרבה סביבתך ביביסטים? מהעמיתים שלך?שוב, ה0מולנים לועגים לימנים על שהם חסרי השכלה ועילגים, רק שוכחים שהם תמכו לראשות ממשלה מי שחסר השכלה, אז מה זה אומר עליהם?
להפך, לכן לא מדבר על פוליטיקה עמם.דוקטור, הרבה סביבתך ביביסטים? מהעמיתים שלך?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.