מה דעתכם? איך הטור הזה? לשבת

yrok1

New member
מה דעתכם? איך הטור הזה? לשבת

אוסטריה-צ'כיה2 שוויץ-אירלנד2 טורקיה-אנגליה איקס

pari sportif

New member
המשחקים שאתה מהמר

פה לדעתי טובים אבל האחוזים יותר מדי גבוהים לדעתי תהמר על אנגליה איקס ותהמר על עוד שתי משחקים בטוחים וככה יהיה לך יחס טוב וגם סיכוי בהרבה יותר טוב!!!!!

לא טוב!...

צ'כיה לא תיקח היא כבר הבטיחה תמקום שלה ביורו כמעט סופית!סופית בעצם!כי צ'כיה צריכה להפסיד 8-0 והולנד צריכה לנצח 1-0 דבר שליא יקרה.. אז צ'כיה זה לא בטוח אירלנד בכלל לא בטוח ותיקו בטורקיה אני לא חושב...אני חושב שהטורקים לוקחים זה בבית ועם כל הדחיפה של הקהל הם ינצחו לפחות ב1 ואל תשכח את מה שקורה עכשיו בנבחרת שם עם המקרה של פרדיננד הם לא יעלו עם מצב רוח משהו ועם מוראל גבוהה אז אני ממליץ פה לשים שטורקיה יקחו לפחות ב1..שוויץ קשה לי לומר לך אני חושב שתיקו כי גם שוויץ גם אירלנד וגם רוסיה יש סיכוי לעלות...מה שגם שוויץ לא הפסידה השנה בבית ולא נראה לי שאירלנד שהיא לא אותה אירלנד הטובה שהיתה במונדיאל תוכל להפתיע ולנצח שם אני אומר במשחק הזה x1 אני נוטה יותר לכיוון של ה1...בהצלחה..

אם בכל זאת תרוצה את הטור הזה...

המלצה שלי שוויץ אירלנד x אוסטריה-צ'כיהx 2 טורקיה-אנגליה 1 *המלצה שלי תוריד את אוסטריה שים במקום זה הונגריה-פולין 1 שזה יחס יותר טוב מ צ'כיה ויותר הגיוני שזה יקרה! זאת רק המלצה שלי תלך עם ההרגשה שלך!

למעלה