מה בנסדאק מה בנסדאק ניתוח טכני לטווח הקצרצר (גרף 30 דקות) בבלוג שלי.
ס סוחר יום New member 9/6/06 #2 ת"א 25 בשבועות הקרובים נכתב ע"י סוחר יום: מה בנסדאק ניתוח טכני לטווח הקצרצר (גרף 30 דקות) בבלוג שלי. לחץ כדי להרחיב... ת"א 25 בשבועות הקרובים ניתוח טכני אצלי בבלוג.
ת"א 25 בשבועות הקרובים נכתב ע"י סוחר יום: מה בנסדאק ניתוח טכני לטווח הקצרצר (גרף 30 דקות) בבלוג שלי. לחץ כדי להרחיב... ת"א 25 בשבועות הקרובים ניתוח טכני אצלי בבלוג.
י יהושע 50 New member 9/6/06 #3 שים את הניתוח כאן נכתב ע"י סוחר יום: ת"א 25 בשבועות הקרובים ניתוח טכני אצלי בבלוג. לחץ כדי להרחיב... שים את הניתוח כאן למה אתה שולח אותנו אל מחוץ לפורום? אם אתה רוצה שנבוא לבקר בבלוג שלך אז תגיד ונבוא בשמחה.
שים את הניתוח כאן נכתב ע"י סוחר יום: ת"א 25 בשבועות הקרובים ניתוח טכני אצלי בבלוג. לחץ כדי להרחיב... שים את הניתוח כאן למה אתה שולח אותנו אל מחוץ לפורום? אם אתה רוצה שנבוא לבקר בבלוג שלך אז תגיד ונבוא בשמחה.
ס סוחר יום New member 9/6/06 #4 אני חוסך מהפונדמנטלים נכתב ע"י יהושע 50: שים את הניתוח כאן למה אתה שולח אותנו אל מחוץ לפורום? אם אתה רוצה שנבוא לבקר בבלוג שלך אז תגיד ונבוא בשמחה. לחץ כדי להרחיב... אני חוסך מהפונדמנטלים חוץ מזה יותר נוח לי לעבוד שם. אל תדאג, אני לא אשנה מספרים מהותיים, מקסימום שגיאות כתיב או ניסוח
אני חוסך מהפונדמנטלים נכתב ע"י יהושע 50: שים את הניתוח כאן למה אתה שולח אותנו אל מחוץ לפורום? אם אתה רוצה שנבוא לבקר בבלוג שלך אז תגיד ונבוא בשמחה. לחץ כדי להרחיב... אני חוסך מהפונדמנטלים חוץ מזה יותר נוח לי לעבוד שם. אל תדאג, אני לא אשנה מספרים מהותיים, מקסימום שגיאות כתיב או ניסוח