מה בודקים באירוע של הקיטרינג?

rache12

New member
מה בודקים באירוע של הקיטרינג?

בוקר טוב לכולם היום אני הולכת לראות את הקיטרינג שלנו באירוע ואין לי ממש מושג למה לשים לב...... דבר אחד שנורא חשוב לי זה לראות את המלצרים והשירות שהם נותנים אבל מעבר לזה אין ממש מושג מה לבדוק. למי יש רעיונות?

קייטרינג

ניקיון- של המקום, של הכלים, של העובדים. שיער אסוף. אסטטיקה- איך האוכל מעוצב, איך הוא מוגש, מי מגיש אותו. יעילות- הגשה לשולחנות בצורה אדיבה, נקייה, מהירה. מזנונים- שמירה על סביבה נגישה, פתיחה של מספיק מזנונים ביחס לאנשים. יעילות במזנונים- מישהו מכוון את האורחים למזנונים פחות מלאים. טעם- האם האוכל טעים? מה המבחר? מה עם צמחונים שלא נוגעים בדגים? האם אפשר לשלב? מה איכות הסלטים, הבשר? מאיפה מביאים את הבשר? כל כמה זמן מנקים שירותים- לעקוב ולהציץ אחרי המנקים.

צריך לראות גם איך הבר עובד

מה יש בבר, האם יש תורים, האם הברמנים נראים יעילים.

rache12

New member
להפריע לחתונה....

נורא קשה לי הרעיון להכנס לחתונה של זוג שאני לא מכירה והם כמובן לא מכירים אותי. עצם העובדה שאני צריכה להיות שם על תקן צופה מהצד ואפילו מבקרת במובן מסויים, קצת הופכת את הביקור שלי שם ללא נעים. אני מטורפת או כך גם אתן הרגשתן כשבאתן לראות אירוע של אחרים? אז מי שמתחתנת היום בקו האופק - המון מזל טוב

לולו81

New member
אירוע של זיגוטה

היי מותק, אני באתי לראות אירוע שלהם שם ב-15.5, הכל היה נראה לי אחלה, קצת לחץ במזנונים אבל בקטנה,בכל מקרה אם אני אצליח לזכור אני אכתוב לך מסר לגבי זה בערב

אחד המקומות שפסלנו היה מקום שבו שלחו אותנו

לראות את החתונה ללא מלווה. פשוט אמרו לנו להכנס ולראות מה קורה. זה באמת לא נעים, אבל בסה"כ, מקומות מקצועיים מנסים למזער את אי הנעימות לכל הצדדים.

oshris

New member
לראות את ההתנהלות הכללית

איך כולם עובדים, האם הכל עובד "חלק", או שיש צווארי בקבוק? תסתכלו אם יש תורים בבר, במזנונים(אם זה אירוע מזנונים), אם זו הגשה האם כולם מקבלים את המנות בזמן, ולא אחד עכשיו והשני אחרי עשר דק'... אם הכל נקי ומסודר, אם השירותים נקיים(יותר קשור לאולם)? תנסו ללכת לאיזור של המטבח, כלומר מאחורי הקלעים. תראו אם הכל מסודר, או שיש בלאגן וצעקות, זה ייתן לכם תחושה לגבי ההתנהלות של הקייטרינג.

למעלה