מה אתן לוקחות לאכול במשרד?

ricki37

New member
מה אתן לוקחות לאכול במשרד?

בהנחה שאתן מגיעות בבוקר ונמצאות לפחות עד 15:00. תנו רעיונות.
 

Arlandria

New member
קצת בעייתי לי לענות על זה

משתי סיבות -
1. אסור לפרט פה תפריטים מלאים, אז אנסה להסביר בצורה כמה שיותר כללית ואציין שמדובר בתפריט האישי שלי בלבד, שהותאם לי ע"י דיאטנית, והוא אינו מהווה המלצה או ייעוץ מסוג כלשהו

2. המשרד שלי לא מייצג, כי הרבה פעמים מביאים לשם חומרי גלם ומכינים ארוחות של ממש על הכירה החשמלית ובטוסטר.

אז ככה:
אני לרוב לוקחת לי ארוחת בוקר (בד"כ כריך מלחם קל) וירקות טריים.
ארוחת צהריים, עפ"י התפריט של הדיאטנית, ששורדת חימום במיקרוגל \ טוסטר (בקיצור, לא פירה
), בקופסה אטומה. לעיתים אני מצרפת אליה ירקות טריים לסלט או ירקות שלא דורשים יותר מדי טיפול (למשל שעועית ירוקה להקפצה על מחבת (יש כירה חשמלית)). זה לדעתי החלק הכי "קשה" - להיערך מראש עם ארוחת צהריים מזינה ומלאה, לא עם כריך שמנוני שקנית בתחנת הדלק בדרך לעבודה.
נישנושים בין לבין - פירות, כריך קטן לאחה"צ (אני עובדת עד שעות מאוחרות יותר), ירקות טריים, חטיף אנרגיה או משהו בסגנון. כשעבדתי ליד מכולת הייתי לפעמים מביאה באמצע היום מעדן או קוטג' קטן.
 

elena20

New member
אוכל שאני אוכלת גם בבית שזה אומר ארוחת בוקר

מעדן+דגנים או סנדביץ' ולצהריים אוכל מבושל שמורכב בדרך כלל מפחממות ובשר.
 
המממ

אני מקפידה כל בוקר לעשות קופסת ירקות/פירות לנישנושי בוקר שמחזיקים אותי עד הצהריים.
על זה אני מאוד מקפידה.

ארוחת צהריים אם אני מספיקה אני חותכת סלט בלי ירקות ״רטובים״ כמו עגבנייה (רק שרי) ואת השמן והלימון אני שמה בעבודה. לפעמים אני מצרפת קופסה קטנה בצד עם טונה/גבינה שאחכ אני מצרפת לזה.
עוד אופציה זה לפעמים פשוט להכין ארוחה מכל סוג ופשוט לשים במינונים נכונים בקופסאות... ואז אני מתפרעת: שעועית ירוקה עם חזה עוף/ אורז עם אפונה וגזר/ ירקות מוקפצים עם חזה עוף...
אני פחות אוהבת לקחת למשרד דברים רטובים כמו רטבים או נוזלים...
אבל האמת? ברוב הפעמים אני פשוט קונה בחוץ, יש לי ליד העבודה מסעדת פתיליות עם אוכל ממש טעים, בריא ומגוון.
 

gal-or

New member
טוב, אז ככה:

שבת זה יום הבישולים.

אני כרגע לא עובדת וכשעבדתי אכלתי בוקר בבית. לעבודה הייתי לוקחת: 2 פירות, מנה עיקרית וירקות מבושלים (בחמגשית)

זהו
 
בעקרון

אני משתדלת לאכול ארוחת בוקר בבית ואין לי צורך בנשנושים. בצהריים בדרך כלל אוכלת סלט/דג בחוץ, ואם לא אז סנדביץ מהבית+ירקות חתוכים בקופסא ןלעתים רחוקות ירקות אפויים.
אם אני עובדת עד הלילה,מביאה לי לערב פירות, קוואקר ולפעמים קונה בסופר ליד יוגורט/קוטג'/גבינה לבנה.
 

שחר טל1

New member
בבוקר יוגורט ואח"כ

בצהריים 12.00-13.00סלט ירקות +טחינה (גולמית שמערבבים עם מים)+פשטידה ביתית (קישואים,פטריות.ברוקולי,בצל)
 

ricki37

New member
הבעיה שלי היא כזאת:

אם אני אוכלת בשר ופחמימות בצהריים זה עושה אותו אחרי זה מזה עייפה ואז קשה לי לסחוב עד הסוף!
אם אני מביאה סלט אז הוא נהיה ממש רופס וסמרטוטי בגלל התיבול שעשיתי בבית.
בינתיים נרשמתי להרצאה של ליאורה חוברה למי שמכיר (דיאטנית קלינית) היא מרצה על תזונה נכונה בעבודה. אני אחזור אליכם עם רשמים עוד חודשיים.. :) נרשמתי דרך טפחות זה חינם לכולם לדעתי ממש שווה. רק חבל שזה עוד כ"כ הרבה זמן :(
 
למעלה