קצת בעייתי לי לענות על זה
משתי סיבות -
1. אסור לפרט פה תפריטים מלאים, אז אנסה להסביר בצורה כמה שיותר כללית ואציין שמדובר בתפריט האישי שלי בלבד, שהותאם לי ע"י דיאטנית, והוא אינו מהווה המלצה או ייעוץ מסוג כלשהו
2. המשרד שלי לא מייצג, כי הרבה פעמים מביאים לשם חומרי גלם ומכינים ארוחות של ממש על הכירה החשמלית ובטוסטר.
אז ככה:
אני לרוב לוקחת לי ארוחת בוקר (בד"כ כריך מלחם קל) וירקות טריים.
ארוחת צהריים, עפ"י התפריט של הדיאטנית, ששורדת חימום במיקרוגל \ טוסטר (בקיצור, לא פירה
), בקופסה אטומה. לעיתים אני מצרפת אליה ירקות טריים לסלט או ירקות שלא דורשים יותר מדי טיפול (למשל שעועית ירוקה להקפצה על מחבת (יש כירה חשמלית)). זה לדעתי החלק הכי "קשה" - להיערך מראש עם ארוחת צהריים מזינה ומלאה, לא עם כריך שמנוני שקנית בתחנת הדלק בדרך לעבודה.
נישנושים בין לבין - פירות, כריך קטן לאחה"צ (אני עובדת עד שעות מאוחרות יותר), ירקות טריים, חטיף אנרגיה או משהו בסגנון. כשעבדתי ליד מכולת הייתי לפעמים מביאה באמצע היום מעדן או קוטג' קטן.