מה אתן חושבות?

nowonder

New member
מה אתן חושבות?

התגובה שלי היתה, wrong, in so many ways הצבעים, הפסים לרוחב, השרוול הארוך באמצע הקיץ הלח בניו-יורק (נרשמו היום 94 מעלות פרנהייט שזה גם הרבה בצלזיוס) והנעליים (יפות אבל לא מתאימות). ואני שואלת, למה? יש לה גוף נאה, וכסף, ואת כל התירוצים בעולם ללבוש דברים יפים. אז למה?

תיקתקית

New member
נתחיל במה שנראה טוב

הפנים והשיער - מאוד מטופחים והאיפור נקי ולא מזיע (אם את אומרת שחם ולח..). השמלה הזאת נראית קצת גדולה עליה, הייתי אם כבר בוחרת להלביש אותה בה בעונת הסתיו, כמו שאת אומרת השרוולים הארוכים נראים לא מתאימים כשחם. בגלל שהיא גדולה והשרוולים ארוכים, בסתיו זה ישר יותר אווריריות לדעתי. אני חושבת שהאורך שלה מצויין כי הוא לא מדגיש שהרגליים שלה קצת עבות. הנעליים יפות ולא מתאימות פיקס, אבל יש משהו קז'ואלי ונחמד באיך שהיא שילבה אותם, כדי לשדרג את השמלה. ביחד עם השרשרת יש בזה משהו, ההופעה לא פיקס ומפונפנת, כאילו היא רצתה שיהיה לה נוח ולא אובר מושקע אבל גם טאץ' שמכבד את המקום ואלו הנעליים. אני חושבת שבגלל שהשמלה מבד איכותי, השילוב הזה יכול לעבוד איכשהו. ולא אהבתי את הפסים לרוחב כל כך. שוב, נותן תחושה קז'ואלית, והבד האיכותי משדרג, אבל ההדפס עצמו זקוק לעוד איזה טוויסט קטן, אולי לא לרוחב לגמרי אלא בעוד כיוונים - לא יודעת. אני דווקא אוהבת שלא כל הזמן הולכים על המראה הנשי והמתוקתק אלא מנסים כל מיני מראות, בסה"כ יצא לה פה קז'ואל לא רע, רק הייתי מקצרת את השרוולים לשרוולים "סיניים" ואולי קצת מצמידה את השמלה איכשהו, וזה גם היה יותר עיוות גיאומטרי בפסים וגם מחמיא קצת יותר.

אכן קצת חם :p

השמלה קצת גדולה ולדעתי לא ה-כ-י מחמיאה, אבל יש לה שיק מסוים, והיא לא נוראית בעיני. ל"חובבות הז'אנר". אישית אני מתעבת פסים לרוחב, אבל זו אני. ההתאמה עם הנעליים - לא יודעת להתיחס לזה. לי זה נראה באמת קז'ואלי כמו שכתבה טיקטקית, אבל בסופו של דבר לא 100% מתאים.

לי וולף

New member
לא משהו.... אבל יחסית לאסונות הקבועים...

אני מוצאת פה סוג של שיפור אני מסכימה לחלוטין- השמלה קצת גדולה (הייתי מוסיפה חגורה) הנעליים לא ממש מתאימות אבל השיער, האיפור והמראה הכללי פשוט טובים בהרבה מכמה הופעות פומביות אחרות, אז אצלי זה "בסימן שיפור"

חוץ מהנעליים הכל חמוד

השמלה מאוד נחמדה ואני דווקא אוהבת שהיא קצת גדולה, זה ממש נחמד וקליל. לגבי השרוולים בחום זו בחירה שלה. אולי היא מסתירה משהו על הידיים? הנעליים איומות וזקנות יחסית אליה ולאאוטפיט. אבל היא מהממת.

סויה 1

New member
למה? כי היא לא יודעת להתלבש..

ואני שואלת..למה אינה לוקחת סטיליסט/ית?

שאפולי

New member
השיער והפנים נראאים נפלא!

השמלה גדולה, משעממת, כבדה למזג האויר ולא מתאימה לנעלים.

אומרים שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח...../images/Emo5.gif

אני מניחה שאם היא יצאה ככה מהבית- היא משוכנעת שזה נורא יפה. באופן אישי- ממש לא אהבתי השמלה נראית גדולה עליה השרוולים לא מתאימים לעונה הנעליים מדהימות, אבל לא שורות לשמלה מסכימה עם אילו שאמרו מעליי- השיער והאיפור- מקסימים!

למעלה