מה אתן אומרות ?? בכל מקום אני רואה

hillti

New member
מה אתן אומרות ?? בכל מקום אני רואה

שרשום שהארוחה הראשונה בבוקר לתינוקות היא חלב (אם / מטרנה). אור שלי בת 8.5 חודשים והיא התחילה לא מזמן ללכת לגן. הבעיה היא שלפני הגן אני לא מספיקה לתת לה לאטכול, אז הארוחה הראשונה שלה היא בגן - פירות בזעה 10:00, אמרתי לבעלי שיגיד לגננת שבבוקר תיתן לה בקבוק ורק אח"כ פירות, היא אמרה שחבל כי הפירות זה מאוד בריא. מה אתן אומרות ? לתת קודם בקבוק או לא ?? זה משנה ??

hillti

New member
היא רק קמה ב-09:00, אנחנו מתארגנים

והולכים לגן/עבודה. אם היא קמה לפני והיא רעבה, אני ישר נותנת לה בקבוק, אל תדאגי אני לא נותנת לה להיות רעבה :)) למה בספר "טעמים ראשונים" רשום כל הזמן שבבוקר נותנים בקבוק/הנקה ?? חשבתי שזה חשוב ובגלל זה ...

Nיה

New member
היא ישנה 13 שעות ?????

גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצה

../images/Emo99.gifהנסיך שלי מתעורר בשעה 9:00

ומתחיל את היום אני נותנת לו דייסת סימילאק+8 דגנים מעורבים ולפעמים בגלל השעה המאוחרת אני מפספסת לו את הפירות. אבל בלילות הוא מתעורר 3,4 פעמים עדיין יונק משמש את ה"ציצי, שלי למוצץ. ולכן מתעורר מאוחר ומתחיל את הארוחה שלו ב-9:30

ג ל י 1

New member
בדיק כך גם עם בני.

קם בסביבות 9:00 בבוקר, אכל בערך בשעה 10:00 פירות ומשלים עם הנקה.

ג ל י 1

New member
לא, לא מייד, עובר בערך שעה שעה וחצי

ואז אני נותנת לו פירות.

ג ל י 1

New member
המשך....

במהלך הלילה הוא יונק בערך 3 פעמים, אז כשהוא מתעורר הוא לא הכי רעב. אז אני נותנת לו פירות וקצת מים לשתות, הוא משחק קצת ואח"כ אני נותנת לו ציצי.

../images/Emo210.gif|בנ כאשר אני נותנת לבני פירות

לאחר שעה מארוחת הבוקר שהוא מתעורר הוא לא מוכן בגלל זה אני הרבה פעמים מפספסת לו את הפירות כי אחה"צ אני נותנת לו דניאלה.

אירינה1

New member
גל במשפחתון של ליאם

ארוחה ראשונה בבוקר ב9 ,וזה פירות.לא רוא בזה שום בעיה,כי ככה גם היה שהוא היה בבית.אם גננת רוא שהוא רעב,היא נותנת לו בקבוק,אבל זה לא קורה הרבה

רונית1

New member
רגע אז בעצם היא לא מקבלת בקבוק

מ 19:30 בערב? אני כן הייתי מתעקשת על בקבוק לפני 10. החלב הרבה יותר מזין מפירות. אז בפירות יש קצת ויטמינים אבל אין מספיק קלוריות, חלבון וכו'. לדעתי זה גם לא ישביע תינוקת שלא אכלה מאתמול.

lulyK

New member
אם שום דבר לא שבור,

למה לנסות לתקן? הילדה שבעה? חייכנית? עולה במשקל? אף אחד לא אמר שחייבים חלב על הבוקר.

avishagk

New member
שלי שותה חלב כשמתעורר

או כשמעירה אותו לפעוטון, סביב 7 בבוקר. הארוחה הבאה בגן היא פירות או גבינה / ביצה ועגבניה. אח"כ בצהריים ירקות + בשר. אחה"צ לחם עם חומוס או גבינה אם לא אכל בבוקר ומלון. (אכלן גדול). הפעם הבאה שמקבל חלב זה בבית סביב 18:00 ושוב לפני השינה סביב 21:00. בד"כ מתעורר לארוחת לילה של סימילק סביב 2:00 בבוקר.

hillti

New member
אבל שמתי לב שבגן הם נותנים לה

לאכול ב- 10:00 - פירות וב-12:00 מרק עוף ששאלתי אותה למה כל שעתיים ארוחה היא אמרה שהפירות לא משביע אותה (בבית זה אף פעם לא קורה)וב-15:00 בקבוק, אח"כ בבית אני נותנת לה שוב בקבוק ב-18:00 ואז ב-21:00. טוב אני רואה שהגזמתי שאמרתי 19:30 זה קרה רק כמה פעמיים. הרוב זה הסדר יום שלה (מה שרשמתי) מה אתן אומרות על זה ? בסדר ?

למעלה