מה אתם עושים ביום שישי בבוקר ?

Angel of Chaos

New member
מה אתם עושים ביום שישי בבוקר ?

אם הייתה לי חברה, כנראה סקס אם הייתה לי דירה משלי, כנראה ספונג'ה \ כלים \ קניות אבל אני גר עם ההורים ואין בחורה, היום דווקה יצאתי לסיבוב בעיר, וקניתי כמה פריטים חמודים, ביניהם מעפרה יפה, רצועות דלעת כבושה לסושי (כבר חודשיים היה מחסור בזה, כמה אני שמח למצוא את זה), וכרית ענקית חדשה (הקודמת כבר נראתה לא טוב)

Angel of Chaos

New member
נו באמת

תודה עידו :), אבל אני יכול להסתדר לבד. מיס, מאוד נחמד לתת עיצות לאנשים שאת לא מכירה, למצוא דירה ולעזוב את הצינור של ההורים, זה מה שכולם צריכים לעשות ? אם הייתי משוחח איתך אישית, הייתי מסביר לך קצת למה אני אישית גודל בצורה טובה יותר כמעט מכל בחינה אפשרית קרוב ל99%

שאלת מה אני הייתי עושה

אז עניתי.
ולהרגע, לא לקחת כל דבר אישי. זה הרעיון של הפרומים שאנו לא מכירים אחד את השני. אם הייתי מכירה אותך והייתה שואל את עצתי זה בטח היה דרך הטלפון ולא בפורום. בקיצור, קח את זה בקלות, לא להלחץ מכל הודעה קצת מקניטה בפורום. למען הסר טינה קבל
ליום נפלא. חתולית

Angel of Chaos

New member
נמ נמ

טוב נו, למרות ששאלתי מה עושים בדר"כ, לא מה היית עושה. אני אניח שאת לא עוברת דירה כל יום שישי :) אני תמיד לוקח הכל בקלות... הקיצר תגובתי הייתה כנה, לא כועסת או משהו.... תודה על הפרח, אני מת על פרחים :) ושיהיה לנו שבוע טוב

ר ם 007

New member
יום שישי הגדול ! ../images/Emo9.gif

וואלה אני לא יודע מאיפה אני מתחיל אותו ואיך אני מסיים אותו
סידורים ....... סידורים ........ סידורים ........ סידורים ..... כל מה שהטבר במשך השבוע ולא היה זמן לעשות בגלל העבודה
בצהריים כשחוזרים לדירה מהסידורים מנקים אותה והולכים לנוח את שנת הצהריים בפאנאן

Red Tulip

New member
יום שישי מוקדש בעיקר

לשופינג, סודורים שלא היה לי זמן לעשות במשך השבוע, בית קפה עם חברים ושנת אחה"צ להשלים את כל מחסור שעות השינה של כל השבוע.

Angel of Chaos

New member
כם אבל למה אדום ?

יש כל כך הרבה פרחים אדומים בעולם, והיופי של הטוליף זה שיש אחד שחור, באמת שחור לא כלמיני צבעים כהים.... והשם בצרפתית בכלל קורע, tulip noir

למעלה